Champagne Showers

Tja på er folket, Valborgs idag och har trevliga planer inför ikväll! Blir att fara till Kim med Julia och kanske nån mer, vara där ett tag och sen fara ner och kolla om det finns nå roligt folk på discot som skulle vara på Valhall.

Just nu sitter jag helt slut efter att ha tränat shuffle som en galning och ska kolla på Lejonkungen 2 :)

Bild från förra Valborgs ;)


Idag

klev upp typ kring 9 och åt frukost sen bara tog jag och Kim det lugnt och såg någon film, var ute i solen osv innan han for hem kring 12 typ? Blev då att rida Water en sväng, vilket inte gick så bra haha! prövade sätta inspänningar på honom eftersom han alltid har mulen upp i det blå och knappt lyssnar. Han förstod inte alls vad som var meningen med det och han trodde jag satt och bromsade honom när han höll upp mulen så jaa ni kan ju förstå att det inte gick så bra att varken gå framåt elr svänga? :) satt sen upp ett litet kryss som vi skulle hoppa över men han tyckte det var jätte jobbigt så jaa.. men han verkade trött och kanske lite slut i huvudet efter all kör-träning senaste dagarna?

Sen red jag, pappa och Anneli ut med Chocken, Sandis och Jesse. Jag red Chocken och han var verkligen super fin! Hade "nytt" bett på honom och han jobbade på fint, drog inget heller :) Galoppen blir dessutom bara starkare så han orkar börja samla ihop sig nu också och jobba i ett mer långsamt tempo. Pappa fick rida Sandis, vilket gick bra Sandis såg då glad ut och höll på som vanligt med sina små "hingst fasoner", han har som inte insett att han inte är det ;)
Nu är jag hemma hos mamma och ska se film resten av kvällen!
image description
Chocken idag!<3

Igår

Hej varit lite off i helgen men haft mkt att göra! Igår så gick jag upp tidigt och gick direkt ut till hästarna. Dressyrade ordentligt med Jesse som gick super bra. Hade islandssadeln och även inspänningar på honom för han har varit väldigt tjurig och så på sistone, haft lite hingstfasoner för sig :) Men det släppte rejält för oss igår, formen var samlad och riktigt fin, gjorde klockrena skänkelvikningar i skritten och påbörjade att lära honom att göra det i trav också, fick till några ökningar där han riktigt flöt på och han fick rätt galopp direkt i båda varven. Han är så sjukt fin min svarta lilla hingst!<3Sen for jag ut med Sandis en sväng, fick med mig pappa och Anneli som körde Chocken. Sandis var sjukt pigg igår också men det måste man få vara ibland. Water som håller på att bli inkörd fick träna lite på det också.

Sen så kom Kim och sovde över, vi såg film och spelade lite xbox och umgicks med min bror. Pappa gjorde även flamberade bananer till oss, sjukt gott! :)

You're amazing just the way you are

Sitter just nu i sängen hemma hos pappa och njuter av en vanilj cola! Fick sluta 2 istället för halv 4 så for då iväg till Happis med Pappa, Anneli och Micke nästan direkt. Gick först in på Hööks, blev bara svanssskydd till transporten, hästgodis, sadelgjord och stigläder, till dom ny sadlarna Anneli hade med sig, men pappa betalade iaf allt sååå ;) Det är en lättviktssadel och en islandssadel. Sen så åt vi på Max, sitter aldrig fel med maxmat! ;) Och så blev det Ikea och Ica Maxi.

Direkt jag kom hem gick jag ut och tog in varmbloden. Borstade bort all sandis vinterpäls som fanns kvar så nu är han super fin och ser inte ut som en raggig gammal björn nå mer! :) Red ut och testade islandssadeln på honom sen, hade med Chocken i grimskaft också. Gick jätte bra dom var pigga och glada, speciellt Sandis som var eld och lågor på hemvägen..Blev typ 10 bocksprång efter varandra när vi skulle galoppera haha!
Nu ska jag då slå på en film och försöka sova för hovslagaren kommer 8 imorgon, ska rida flera hästar och sen kommer kim så blir rätt fullt upp imorgon. Godnatt!
blått tränssliiiick
Bebis!<33

She doesn't mind

Kom just hem till mormor och har hunnit vara och snabb duschat en sväng också. Fick rida super fina Mitzy idag, blev något glad av att jag skulle få rida henne! Hon var väldigt pigg och framåt idag, tuffade på som ett tåg så det är inte lite häst att rida heller då hon är lite i sin egen värld ibland :) Är mest nöjd med dagens galopparbete på volterna som gick väldigt bra trots att hon försökte springa på lite. Vi fick sen skritta ut en sväng också efter slingan. Nu är mina axlar + rygg döda, musklerna värker som bara den. Men dom var ömma innan jag for och red så visste att lektionen skulle bli jobbig och göra det värre men värt var det! :)

Imorgon direkt efter skolan far jag och Micke med pappa och Anneli till Happis. Ska på hööks, ikea, äta på Max och så ska jag väl och handla lite smått och gott på Ica Maxi eftersom Kim kommer på lördag till pappa ;) Ska nog även rida ut en sväng imorgon med Sandis, Chocken får nog följa med i grimskaft också.
image description
Mitzy!<3

Just nu!

Är snart på väg ut på en uteritt/dressyrpass med denna fina flicka!


Godmorgon

Vaknade just så ska snart börja gå och duscha och fixa allt inför skolan. Är inte något trött heller för fick kliva upp 3 inatt och äta för att jag blev låg. Inte det roligaste att gå upp för trappen med 2,4 i blodsocker haha vinglar lite hit och dit ;)

Går till 3 idag och hinner knappt hem förrän jag far iväg till ridskolan. Var Uteritt eller skolridning idag, hoppas på skolridning så får vi dressyra lite :D Åker efter ridningen till Bredviken och sover där som vanligt :)


Sorry for party rocking

Sitter just nu och väntar på middag, tränar på att shuffla också för den delen :) sen ska jag fara iväg till min pojk och umgås med honom resten av kvällen. Tänkte ta ledigt från pluggandet ikväll så det blir perfekt att fara iväg till honom då och slå på någon film ;)

Uppdaterar mer när jag kommer hem!


You got to look inside yourself, baby you got to believe.

Tja! kom just hem från Bredviken till mamma så ska snart mysa ner mig i sängen och se en film efter att ha pluggat hela kvällen :) Har hunnit vara och köpa mig ett var vita converse efter skolan, velat ha dom snyggingarna ett bra tag nu! Har 38-39 på skor men fick med mig hem ett par 37,5 som satt perfa! ;)
Vi har btw fått hem 2 sadlar vi ska testa på hästarna hemma, hoppas att någon passar på Jesse och Water så att jag kan börja hoppa mer på allvar med dom också i sommar och även dressyra! :D Blir att testa dom till helgen då jag ska till pappa, är ju långhelg så blir att rida en massa!
söötis
Jesse Janes!

'Cause baby tonight, the DJ got us fallin' in love again

Sitter hemma och ska snart börja plugga lite spanska glosor innan Kim kommer vid 6. Blir väl mys och film som vanligt :) Var tänkt att jag skulle och klippa+färga håret imorgon men blir nästa onsdag ist, åhh det sög men iaf, så funderar jag på att färga rött då, vad tror ni om det?;) Haft samma färg ovanligt länge för att vara mig så är lite små less nu!
hair
och så är jag ju något sugen på att tatuera mig, men bara vänta tills man blir 18..
amnf

Söndag

Inte haft lust att blogga idag så har blivit massa plugg ist, sett ponnyakuten och nyaste Jersey avsnittet.

Takida och förbandet April Divine ägde igår, träffade även sångaren och en till från April Divine backstage! Blev inga bilder tyvärr :)


Äntligen lördag!

Sitter just nu och lyssnar på musik, har inte gjort nå idag, bara sett VD och Skins och sen läst lite i en bok. Men blir att springa upp och fixa nån slags lunch nu och sen börja duscha osv! Kvällen kommer nog bli grym tillsammans med några fina på Takida, är riktigt taggad nu!
svnkjnf

Boy you got my heartbeat runnin' away

Nu har Kim farit hem efter en riktigt bra kväll! :) Innan han kom så fick han springa in och köpa saker så vi kunde göra dipp till chipsen och då köpte han en marabou till mig också, säkert bara för att jag nämnt tidigare att jag var sugen på det, något snäll bf jag har!<3 Vi tittade iaf på Harry Potter och hemligheternas kammare, efter att ha snackat lite med Simon och svamlat på med honom ett tag. Något söt pojk, tips till alla singel tjejer, haha!
Men nu ska jag slå på nyaste VD avsnittet och sen sova så godnatt :)
almfk,dsf
Så sjukt fin!<3

They'll call me freedom

Hej sitter hemma och lyssnar på musik och skriver med nå folk. For ner på stan med Kim efter jag slutat och fixa pk och nå chips. Nu ska vi då klara oss igenom iaf 1 HP film haha ;) Han kommer om nå tag hit tror jag, elr så skulle vi först och köra omkring på stan vet inte hur knaspojken har planerat riktigt! Längtar nå sjukt till imorgon dessutom så nu ska jag tagga lite med att lyssna lite på Takida ;)
jag
inte lite gammal bild då men!

Hoppat Dora!

Fick hoppa med Dora idag, vilket gick super!! :D vi hoppade 4 studs efter varandra, inget högt utan bara små kryss men var super kul iaf och vi rullade på jätte bra i lagomt tempo. Hon var lite seg i skritt och trav men fick fram henne bra i galoppen iaf :) ¨
Nå nu har jag pluggat inför engelska provet också ikväll så nu blir det se lite skins innan jag ska sova. Imorgon kommer jag äntligen få umgås lite med kimpan, bara träffat han på skolan under veckan, blir som jag nämnt i tidigare inlägg att ha HP maraton. Drar ner med han direkt efter skolan på stan och fixar nå gott och sen vidare till mig! Tagga också att det är Takida på lördag, kommer bli super att få vara där med dom bästa! Seriöst det är det bästa med allt, att jag kommer få tillbringa kvällen med några fina!

image description
Dora!

Torsdag

Hemma från skolan men ska bara äta fort och sen bege mig mot ridskolan, tror det var hoppning idag, är riktigt taggad till det dessutom! Fick så bra självförtroende när jag hoppade med Sandis i helgen för han var så fin, han stannade en gång för att han kom i obalans men annars rullade han på hela tiden i ett super bra tempo! Hoppas jag får hoppa med någon bra häst bara ;)

Sen ska jag vidare till mormor, har sovmorgon till 10 imorgon så blir att sova där så man har skjuts :) uppdaterar sen ikväll mer!


I’m known for taking what I think I deserve and you’re overdue

Hallå, sitter just nu i min säng hos mormor för blir att sova här. Var på skolan till halv 4 och for sen hem och pluggade direkt. Har pluggat till spanska prov jag ska göra imorgon, engelska provet på fredag och så har jag skickat in en krönika som vi skulle göra i svenskan. Måste ta tag i det här med att plugga nu -.- Nå sen har jag nördat lite på en hemsida som heter pottermore bara för att jag och Julia hitta den förut på skolan och börja spela, haha hp nörden från det förflutna kommer tillbaka elr?;) Ska dessutom tvinga kimpan att ha Harry Potter maraton på fredag för han har inte sett alla filmer, va är det för stil egentligen? ojoj nej nu jävlar!
lite random inlägg blev det så nu blir det sängen, godnatt! :)
nafkaf
och så tar alla hp nördar och joinar va? http://www.pottermore.com/


Baby you're a firework!

Är helt otroligt hur roligt Sandis tkr det är att hoppa! Har suttit och kollat på bilderna som vi fotade i helgen och han har öronen framåt på varje bild. Han är verkligen super fräsch just nu och är så fin att rida, vi har aldrig haft ett så starkt band som nu och det blir bara bättre och bättre! Funderar faktiskt nu på att ta upp hoppningen lite med honom, köra låga höjder och inte allt för ofta. Kanske ta med honom på någon hopplektion ibland på ridskolan och kanske vara med i någon klubbtävling. Hela han lyser verkligen upp och blir super taggad när det gäller hoppning och han är så sjukt duktig och har en jätte bra hoppstil också!
msdlfkmsfajfkafne,nsanf masd
2000009löshoppning2010löshopppning
kolla snyggingen, han älskar det verkligen!

You belong with me

Tjaa, slutade ju som sagt rätt tidigt idag så for hem direkt då. Suttit och gjort ett hemprov i Historia A och jobbat med en kartuppgift lite. Sen har jag suttit och spelat Harry Potter, haha! Men tänkte gå upp och fixa nå mat nu och sen lägga mig och läsa Stolthet och fördom som ska vara utläst till på måndag. Känns lite stressigt med alla uppgifter och prov nu, hade tydligen prov i spanska imorgon? oops.. ;)
kmvlsd

Måndag

Första skoldagen efter lovet avklarad, har även gjort matteprov idag. När jag kom hem slog jag på skins och somnade, jag som tänkt plugga haha ;) nå när jag vaknade for vi och tränade en stund och sen har jag sett CSI med mamma. Nu ska jag sova, slutar tidigt imorgon som tur är :)

Min fina flicka<3


Fint..

Oj vad fint våran ligghall har rasat..tur bara att det inte var nån häst därinne när det hände! ;o


The Burning Heart

Hejhej! Vad tycks om ny designen och headern? :D Är http://idahtt.blogg.se/ som fixat den till mig igen, TACK! Blev jätte nöjd :)

Sen jag kom till mamma har jag bara räknat lite matte, kollat ponnyakuten, taggat med lite musik inför Takida som är till helgen och lite sånt! Har  dessutom fått veta att det blir kanske att fara och se Nicki Minaj i Sthlm med Jenny i Juni, hoppashoppas! :D
Nu ska jagg lägga mig och läsa, skriva med kimpan och vänta på att nya Jersey Shore avsnittet ska börja, åh dra nu vad bra det är
puss
2 månader med världens bästa idag, älskar dig!

I wanna run with the wild horses

Sitter nu hos mamma och ska snart duscha och sen plugga matte, kuul. Iaf så for jag, jenny och Patrik till Kim igår och såg film. Sen fick jag skjuts tillbaka till lomben. Klev upp kring 8 idag och fixat ute en del saker. Våran ligghall har rasat ihop helt ;o så vi har fixat så dom kan gå in i den mindre ladan, stängt för till ligghallen och satt ut badkar så dom har vatten. Har också tömkört Sandis en stund, gick sådär för han var lite seg idag men vissa stunder gick han super fint :)
här kommer en bildbomb från igår!
almfk,dsf
almfc.sd
msdlfkmsf
hopp
Jenny och Chocken :D
ajfkafne
a.mfc,sd
,nsanf masd
hopp
hoopp
Jag och Jesse, fint att hoppa med westernsadel
men en vanlig sadel är på g till han ;)

I Björkvattnet!

Sitter i Jennys stuga just nu och ska om ett tag glida mot Kalix i fin Volvon ;) ska väl bara kolla läget och fara till Kim en stund :)

Idag har vi då hoppat med Chocken, Jesse och Sandis. Vi hade 4 hinder på rad efter vägen. Först ett vanligt, två studs sen och och sen ett till vanligt. Jag hoppade med Sandis först och det gick verkligen super! Han stressade inget och hoppade riktigt bra :D Sen tog jag Jesse och det gick också bra, han är ju inte lika framåt mot hindren som Sandis och man får som övertyga honom mer men det gick även det lite högre hindret! ;) Jenny hoppade Chocken och det gick väl också bra, han var lite osäker men han gjorde några riktigt fina språng!

Är så kul att Sandis är så fin att hoppa och tkr det är riktigt riktigt kul också trots att vi nästan aldrig hoppar nu mer. Blir kanske nån clearround för oss närmare sommaren?;) Bilder kommer nån dag!


make this dream the best I've ever known

Hej sitter nu själv i skogen med pappa och Maggis! For hit förut med faster, jeppe, Louise och hennes kompis Melissa. Blev att rida Sandis och Jesse då med dom. Sandis var lite trög och inte så arbetsvillig i traven idag, var nog för att han tyckte det var tråkigt att vara på ridbanan hehe.. så envisades inte så mkt med och galopperade efter vägen ist och tränade på formen där vilket gick jätte bra! Han gick att samla riktigt mkt idag och han gick i en fin form, blev något glad och stolt över honom :')<3

Sen var dom inte så länge till utan vi var inne ett tag innan dom for och blev då att se lite tv och göra mig middag. Hehe tog till mina köksskills och gjorde varma mackor i ugnen till och med, ojoj! ;) Men så kom Jenny och Patrik sen så då var det bara på med ridkläder igen och ut med nästa gäng hästar. Jag och Jenny hoppade med Water Snake och Chocken. Water gjorde några riktigt fina språng idag och vi hoppade typ 50 cm som högst? Och han är typ hoppad mindre än 10 ggr säkert i sitt liv, så det var inte dåligt det! ;D  Sen så har vi bara svamla på en MASSA,haha min och jennys humor är lite sär. Men nu for dom för ett tag sen men dom kommer imorgon igen så då skulle vi hoppa också men tar nog Sandis då, elr Jesse får se helt enkelt, blir att fota med systemisen då också :D
,smf,
Söt hingsten våran!
hopp
hoppar med chocken
fin mobilkvalla I know!

Sandvångens Eloge♥

Godmorgon! Har vaknat för ett tag sen och ska väl gå upp och äta, duscha osv snart. Kanske skulle åka med faster och dom till lomben idag nu på förmiddagen för dom ville komma och rida, annars åker jag sen med pappa. Vore roligt att få åka nu snart eftersom det är super väder och längtar efter att få ta ett riktigt träningspass med min gopojke och mysa på med honom! Han var super mysig igår och riktigt njöt när jag borstade honom vilket är lite ovanligt för att vara honom då han är kittlig ;) tänkte mig ett pass på banan idag, träna lite olika saker.
Sen ikväll ska jag även umgås med Jenny och Patrik som är i jennys stuga över helgen! Så ikväll blir det nog film och imorgon att rida, patrik får tolka bakom hehe. Sen på kvällen hittar vi väl på nå kul som vanligt :D
galopp
orange smoifrsm
jaöfckshopppiiiiinjodslfjmkpösd
älskade häst!

What you've got boy is hard to find♥

Tjo! Sitter hemma ska och ska snart äta kvällsfika och slå på nå skins avsnitt! stör mig så mkt på hur season 4 slutade, det var seriöst sämst tänkte gå och dö en smula nästan, och dessutom i season 5 så är det helt nya personer det handlar om -.-


Nå iaf så for ju jag och Kimpan till pappa igår och sov. Blev bara att se film igår och så har jag ridit idag ist. Tog in alla hästarna i stallet för regnade och var så blött. Red först ut med Sandis, något fin han var idag! Han var först lite trög och ville inte skritta på men när vi väl kommit igång så gick han som en klocka i form och allt :D Galoppen var riktigt trevlig, samlad och rund dessutom!
Chocken var då minst lika trevlig, han jobbade i super fin form och sprang inte bara på i traven heller! Galoppen är ännu lite svår för honom att inte bli framtung men hjälpte honom att bära upp sig så då gick det bra, bara träna vidare :)
Ikväll har jag varit på lång lektion på krf, var där mellan 6 och halv 9, hade lektion om tömkörning och fick sen se när dom tömkörde Adina. Var super kul att lära sig mer om det eftersom jag just börjat tömköra lite oftare och mer seriöst med mina egna hästar så nu blev jag taggad att tömköra någon av dom iaf i helgen!
btw så kan ni snart vänta er ny design och de!
smvkmf
snyggingen ;)

Fullt upp

Haft fullt upp idag, först varit med Ida och hennes kompis ett tag vilket var kul eftersom man inte träffat henne på länge :) sen så for jag till Sandra, blev kladdkaka med glass och en massa prat om allt möjligt. For sen hem och tog det lugnt en stund, packa och så, sen for jag till Jesper och grattade honom och nu är jag och Kim på väg till pappa.

Blir väl att gå ut en sväng till hästarna och se till att dom mår bra, blir att rida imorgon. Sen bara se en massa skins ;)


Grattis bästa kusin!

Grattis på 18 års dagen Jesper!<3


Hemma

Nu är jag hemma från utlandet, elr kom hem igår men orkade inte börja uppdatera då för var med en efterlängtad Kim! ;)

Det har varit jätte bra i Teneriffa, har mest bara solat, ätit god mat, gått omkring och kollat och så. Fast längtade hem nu i slutet till alla här hemma, fast när jag kom hit så blev man väl mindre glad när det var skit väder.. ;)

Nå idag ska jag först umgås med Ida och hennes kompis en stund, sen fara och umgås med Sandra, vilket är verkligen på tiden, och sen åker nog jag och Kim till pappa och sover där :) blir att rida Sandis då, åh som jag längtat efter den sötgubben :')<3


Hejdå!

Tillbaka om en vecka! ;)


Kanske var det tur att jag föll så djupt, för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

hej, idag har jag först varit direkt på morgonen och tagit prover på sjukhuset, sen haft 2 lektioner och sen tillbaka till vårdcentralen. Nu först kunde dom klämma ur sig att jag har inflammation i en sena typ så måste vila handen nån vecka, ha stödbandage och äta ibumetin. sen har ja typ järnbrist också så måste äta nå för det också.. kommer inte göra nå annat än att knapra tabletter verkar det som haha.
Iaf när jag kom hem så har jag packat färdigt, lekt med Johan och sen kom Kim hit! Blev att se skins och sen lyssna på musik bara , mysmys ;) Nå nu ska jag gå och sova, räkna med dålig uppdatering nu sen!
vsvh
Effy och Freddie, sött litet par från Skins ;)

DAG 10 - 1 bekännelse

Kan vara väldigt blyg ibland, har varit det sen jag var jätte liten. Fått höra att jag inte ville att okänt folk skulle röra vid mig och att jag spottat på nån gubbe för att han försökte ta på mig nå skor? HAHA badass på hög nivå! ;) Fast senaste åren har det blivit mkt bättre genom att jag varit bland bra kompisar och dom har fått mig att våga ta för mig mer. Fast blir ännu i vissa situationer väldigt osäker och drar mig undan, även bland nytt folk osv men så fort jag lärt känna någon så då jävlar får dom se min knäppa sida. Haha tror jenny kan bli nååågot less min humor ibland ;)

kslfvm
Sexiga hahaha!

DAG 9 - 2 leenden som beskriver ditt liv just nu

fattar inte?! ;o

Skins

Haha har varit lite dött här idag men iaf så har jag först varit och solat en sväng sen for jag vidare till mormor. Har pluggat där och sen kom familjen så åt vi middag där. sen har jag legat resten av kvällen och sett skins, skräll, men är helt fast ;) Trodde min handled var bättre men icke det för nu är den helt sär, btw så ska jag tydligen direkt imorgon och ta prover IGEN?! dra nu vad less jag är -.-' ahja skola imorgon till halv 4, sen packa och så kommer nog Kim och umgås!
kmvlsdxvmxvf
msflmszncsd
Åh dra nu vad snygg Luke Pasqualino från Skins season 3 är, mums! ;)


RSS 2.0