when I look at you

Dagen har varit lite upp och ner..slutat 11 så har hunnit hem och tagit en pn innan jag hade läkar besök kl 3 för att göra koll för min diabetes..kan ju säga att mina värden försämrats och har känt och märkt det själv..känner mig allmänt less på den här sjukdomen. Ingen som inte har diabetes kan förstå ansvaret och hur jobbigt det kan vara att leva med en sån här kronisk sjukdom. Har perioder då jag helt enkelt inte orkar med allt och då bråkar värdena åka upp och då känns allt bara ännu mer svårt och tungt. skulle nästan göra vad som helst för att slippa det här. ska iaf fara och träna imorgon för att börja göra något åt det hära nu..

ahja ska inte klaga mer utan tagga inför helgen!! Imorn kmr Jenny och då blir de fara till min far över natten, saknar min häst<3



Min lilla bäbis, du har det bättre nu men livet är ändå jobbigt utan dig<3

sjukt taggad!

skola till halv 4 men ändå varit en rätt chill dag. for sen till kim och började göra pepparkakshus :D resten av kvällen har flytit på, borde ha pluggat men blev inte av..
sjukt taggad till helgen, jenny kmr och vi ska ut på lördag!!! mindre taggad till teorin på ridskolan imorn från kl 18-20 -.-' ahja på fredag får jag träffa mina bäbisar hos pappa iaf!





Två lugna dagar

både igår och idag har vi haft kort skoldag, igår slutade vi 10 och idag halv 12. igår var jag till luleå och köpte mig en ny mobil, blev en Samsung Galaxy S2 ;) den är lite knepig ännu för mig efter ca 2 år med iPhone men man vänjer väl sig ;D.. idag har jag mest bara legat i sängen, har sett lite pokémon, pluggat lite nk och sen kom hjärtat hit och såh film med mig! :)



olagligt snygg


Skyltsöndag

Sovit ut ordentligt imorse med hjärtat och sen varit på skyltsöndag, så har haft en lugn och trevlig dag med fästmannen :) nu ska jag hem och ta det lugnt resten av kvällen med nå film osv. Imorgon är de skola och sen fara till Luleå igen med Kims familj, ska bl.a köpa ny mobil! ;)


Rolig dag

När vi kom till pappa så åt vi lite lunch och öppnade sen en ny bal åt hästarna, red Sandis och Chocken och gav alla 5 hästarna kraftfoder. Sen har jag lagat middag åt oss, marinerade hamburgare, pommes med bea blev det ;) nu är vi på g till Kalix igen och då blir det fara till hjärtat, vi ska bl.a fara och hälsa på hans mormor :) tagga att det är skyltsöndag imorgon! Dessutom ska jag nog snart köpa ny mobil! ;)


Mot stallet!

Nu far jag och Sofia till pappa och ska ta hand om hästarna. Vi ska rida och ge dom en ny silagebal. Sen ska vi laga middag och ha lite tjejsnack ;)


I only miss you when I'm breathing

Haft kort skoldag idag, gick till halv 10 och sen väntade jag till 12 när Kim slutade och for hem till honom. Så myste på hos hjärtat och lilla Freja tills 4 då mamma kom och körde mig till krf. Hade skolridning och fick rida finaste Mitzy :D Är så kul att rida henne för hon är absolut inte lätt eftersom hon är gammal och stel och behöver någon som kan lossa henne ordentligt. Hon blev grymt fin vissa stunder i alla gångarter! Fick dessutom lära mig hör man gör öppna också så var en jätte rolig och lärorik lektion :D 
 
Nu har jag beställt min studentmössa och ska lägga mig och se Jersey Shore och sen sova så man orkar med nationella prov och därefter fara till luleå med kim och hans familj. Natti på er!
 

When I look at you

Känner mig duktig som har suttit med läxor från när jag kommit hem tills nu! ;) ska kolla lite mer läxor och sen kommer hjärtat hit och myser med film osv! :) Imorgon är det ridlektion, inte haft en ridskolehäst på hela terminen så blir lite kul faktiskt.. På fredag har vi svenska B nationella från 8-1, usch. Men helgen kommer bli rolig som bara den! ;) 
 

Bio!

For kring 6 till Kim på "kalas" för att hans storebror fyllde år så hann umgås lite med hans familj ikv också :) for sen och såg sista twilight filmen med Kim, Natalie, Sofia och Julia. Den var så himla bra, seriöst trodde jag skulle dö där ett tag! Satt typ och kramade sönder Kims hand, haha ;) är inte meningen att "gamlingar" som jag ska se sånna där filmer, är helt upp i varv nu efter.. :D nå ska iaf lägga mig och läsa i min VD bok och försöka sova, är ju en skoldag imorgon också.. Inte taggad, kan det inte bara bli helg?


9 månader!

Firar 9 månader med mitt hjärta idag och imorgon har vi varit förlovade i 2 månader också. Tänk att jag kunde hitta en sån fantastisk person som honom :')<3

Nå dagen har varit lite jobbig för är sjuk. Är typ aldrig sjuk så känns så jobbigt när jag väl är det, som diabetiker så påverkas även mitt blodsocker rätt mkt när jag är sjuk -.-' har dessutom ont i munnen och halsen.. Nå stod ut med skolan och ska försöka göra det imorgon också, får se hur de går men på kvällen ska vi iaf ett gäng och se nya twilight! Sett dom 2 senaste igår och idag så är sjukt taggad att se den sista filmen nu ;)


Hide And Seek

Allt gick bra på fredag kvällen med Sandis och han och Chocken fick sova inne så gav dom middag inne, nattade dom och gav dom lite morgon foder innan jag släppte Chocken i hagen med dom andra och Sandis fick stå på ridbanan ett tag tills pappa hade tid att vara med vid insläppet. Kan ju säga att det var rätt odramatiskt och dom kände väl igen varandra men Sandis blåste allt upp sig och sprang på som värsta araben, sjukt snygg var han iaf ;) Hade tänkt motionera någon av hästarna men är så förbannat halt, Chocken hade tappat båda framskorna (-.-') och Sandis hade levt rövare på både ridbanan och i hagen så han fick stå också. Nu får han en vilovecka så åker jag dit till helgen :) resten av helgen har jag pluggat och varit med kim och hans familj, sjukt kul och mysigt har vi alla haft det som vanligt. Trivs otroligt bra hos dom och lilla Freja är så rolig och är världens sötaste lilla flicka! Jag och Kim har kommit på världens bästa julklapp till henne! ;) 
 

Äntligen!

Nå nu är Sandis lastad och klar så nu rullar vi hemåt! Gick ovanligt bra att lasta honom fick pröva gå in några ggr och sen gick han in när han fick ett litet tryck av ett rep bakifrån :) tror han får sova inne i natt med Chocken elr någon för hinner bli mörkt innan vi är hemma och känns inte så bra att släppa in honom till dom andra i mörkret.


Delena!<3

Snacka bra nyaste VD avsnittet var!! Tror jag kommer hinna dö tills nästa fredag nästan :DD 
 
Nå nu ska jag springa upp ur sängen och äta, duscha, dammsuga och sen fara iväg till skolan för en enda lektion! ;)

Wish you were here

Red Sandis idag och det gick både bra och dåligt kan man säga. Han blir så himla osäker kring en massa andra hästar så han blir lite seg och när man väl får han pigg så är han lite okoncentrerad men efter ett tag så gick det mkt bättre i traven och så gjorde han fina galopper på fyrkantspåret! Vi fick även till några fina skänkelvikningar i både skritt och trav :D 
 
Även sagt upp lektionerna nu så efter jul kommer jag inte vara på krf nå mer alls, känns lite konstigt då man varit där sen man var pytteliten..kommer sakna hästarna helt klart men lär väl fara dit någon gång :) 
 
Börjar 09.50 imorgon som vanligt på fredagar och har då bara lektion till 11 sen slutar jag så då blir det fara till kim dirr och vara där tills vi sen ska till stallet och packa alla saker och städa ur boxen, sen får vi väl se om Sandis känner för att åka transport och så sover vi hos pappa. Jonna och Anneli skulle komma dit också så det är ju awesome :D 
 
Nå nu ska jag läsa lite i min vd bok och sen sova rätt tidigt så man orkar upp och kolla nyaste vd avsnittet, taggas som bara den då Katherine kommer dyka upp i serien igen!!!! ;)
 

Imorgon är det freeedag!

Slutat en halvtimme tidigare så nu behöver man inte direkt stressa till stallet men blir att fara dit och ta det lugnt innan lektionen då :) skolridning står på schemat hoppas man får ha Sandis eftersom det blir sista gången i så fall för imorgon flyttar vi hem igen :D då slipper man alla jobbiga ungar som inte kan ridhusreglerna och jag kan rida ifred hur mkt jag vill på min egna ridbana ;) sen så har jag ju 5 valbara hästar att rida också trots att jag alltid sätter Sandis i första hand så klart ;) men nu ska Chocken få sättas igång mkt bättre också.
Det bästa med löddrift är ju att man inte behöver vara där precis varje dag när pappa ändå ser till dom och man behöver inte mocka och packa alla jävla höpåsar ;) och det är helt gratis att ha han hemma så slipper lägga ner alla mina pengar på ett stall som är sämre än vårar egna!


Little Things

På väg mot skolan nu och är inte det minsta taggad inför engelska C, Spanska och NK. Efter skolan blir det stallet direkt för att rida Sandis i ridhuset, hoppas han är lika fin som i går :)

Längtar som bara den tills nästa VD avsnitt kommer ut på fredag för då kommer Katherine tillbaka i serien, man har ju som saknat henne lite :D


Rest of my life

Kort dag på skolan, slutade typ 11 så åt då bara lunch och stack sen hem. Var hemma ett tag och for sen vidare till stallet  för att rida Sandis ett tag i ridhuset. Blev en timmes pass och kände direkt jag satt mig på honom att det skulle bli ett bra pass. Han gick jätte fint både i trav och galopp och var trevlig i munnen den mesta tiden så är sjukt nöjd med min pålle idag :) Tömde sen nästan hela boxen på spån och satte nytt åt honom och gav han middag, var väldigt uppskattat tror jag haha ;) Sen har han blivit borstad ordentligt och så har jag gjort höpåsar, foderhinkar och allt annat som jag alltid gör. 
 
Nu ska jag plugga, rita och ta det lugnt resten av kvällen :) 
 
Lilla gumman<3
 

Don't you worry child, See heaven's got a plan for you♥

Inte uppdaterat något för har helt enkelt inte orkat sen min lilla flicka lämnade oss..har varit en sjukt jobbig helg men jag och hjärtat har sett till att försöka stå ut iaf och tänka att hon har det mycket bättre nu.
Kan inte fatta att en "uppfödare" kan behandla djur så illa att det följer med dom resten av livet..Bonnie fick vara rädd, orolig och osäker genom hela sin uppväxt och när hon till slut började pissa i sin egen bädd och försöka bita Freja som endast är 2 år, så mår inte en hund bra helt enkelt. Det som gjorde att vi inte fattade beslutet för länge sen var att hon blev bättre och bättre eftersom..Minns hur hon en morgon kom jätte glad och hoppade upp till mig i sängen och bara ville vara med oss helt enkelt, är ett minne som aldrig kommer försvinna. I torsdags när vi skulle till veterinären med henne så slickade hon mig i ansiktet så fort jag steg in i bilen..gjorde så ont att veta att min flicka skulle lämna mig. Det är så svårt att inte köpa en hund som man ser mår dåligt, man vill hjälpa dom att få ett bättre liv..nästa gång jag köper hund ska det vara hos någon ordentligt och bra uppfödare, vill aldrig uppleva att behöva få ta bort en valp på ENDAST 6 månader. Min bäbis är borta men kommer alltid minnas henne som en glad och otroligt snäll liten hund. Vila i frid hjärtat♥
 
Always loved, Never Forgotten

...

Vila i frid min lilla flicka, du är för evigt saknad hjärtat<3


Less.

Är så sjukt trött idag för gick upp typ 40 min tidigare än vanligt för att hinna fara till sjukhuset och ta blodprov innan skolan började ;s slutar dessutom halv 4, tur att det bara är en lektion kvar iaf. Ska då hem, plugga och äta innan jag åker till stallet en snabbis. Ska inte rida idag eftersom ridhuset är upptaget av lektioner och är så halt ute så går inte att rida ju -.-' nå ska bara dit och mysa lite med Sandis och göra alla sysslor och sen tror jag att jag åker till hjärtat en sväng och ser film med honom :)


Lost and insecure, you found me.

Dagarna har flytit på med ridande, utgång och har bara umgåtts med Kim och tagit det lungt. Idag började skolan, gick till 1 och for sen iväg till stallet för att rida Sandis. Red ut en sväng och hästrackarn var helt tokig, rädd för allt och sen mega pigg och bara studsa fram i slutet, haha! Nå sen har jag gjort lite läxa och kollat på tatueringar ;) nu ska jag se film och bara ta vara resten av kvällen!
 
sugen på denna:

Hon är för stor för mig

Dagarna hos pappa har varit bra tsm med Kim och Bonnie. har ridit chocken och jobbat med Elvis från marken. Eftersom det är pappa som mest har jobbat med Elvis från marken så behöver jag också göra det ju eftersom det är jag som ska rida honom nu i början iaf. Gick iaf bra både i stallet att kratsa hovar, sadla och tränsa och sen löslongerade jag honom lite och gjorde ledarskapsövningar då han skulle följa efter mig helt lös, backa och stanna osv. gick super bra :) 
 
Hade ridlektion igår med Sandis vilket gick sådär men det kan inte alltid gå bra ju! Ikväll har jag stalljour från ca 4-8 så ska passa på att rida Sandis lite då också, får se vad vi hittar på. Sen far jag vidare till Kim och sover där, mys :)

RSS 2.0