Äntligen fått rida igen!

inte uppdaterat här på länge men med lägret och en massa annat har jag inte haft tid riktigt. Tagit bort gipset men har vilat handen några dagar efter det så igår fick jag rida igen på Sandis :D Han var verkligen jätte fin som vanligt och blev glad när vi skulle galoppera och börja bocka lite haha sötisen ;) Linda var med och red och så har hon sovit här i natt också, roligt värre har vi haft det! Hon for för nå  tag sen efter att vi varit ute och kört med Water Snake lite. Nu blir det att gå och duscha och sen kommer älskling hit, mysit värre ;) 
 
Finns en ny teckning som jag just gjort på min och kims blogg 
http://tattooartkalix.blogg.se/
 
 

It's okay to say you've got a weak spot

Under gårdagen var det blandade känslor, både bra och dåliga. Gick bra att träffa min syster och hon gillade sina presenter. Var sen till Kim som behövde mig och var sen resten av kvällen med Linda och Fanny. Var då rätt slut i huvudet kanske, men det behövdes för min egen skull iaf. Ni är så bra båda två
 
Vaknat 7 idag, ska om ett tag kliva upp och börja packa för ska till pappa och vara 2 veckor. Från idag klockan 5 till onsdag samma tid är det läger hos oss för 5 barn/ungdomar som ska få rida lite och hitta på samma kul. Tråkigt att jag har gips och tar tabletter, mot värken, för gör väl att jag inte är i bästa formen och humöret men ska nog lösa  det här. Har ju mina hästar också så!  :)
 
Här här ni btw en länk till ny bloggen: http://tattooartkalix.blogg.se/
 
 
Du är så fin hjärtat!
 
 

That's why the chase is on

Hej ska om nå tag gå och duscha och göra mig i ordning för jag och Micke ska och träffa våran lilla syster och ge henne presenter för att hon fyllt år :D Btw här är lite snabba skisser på olika tatueringar man kan ha på handleden:


Håller på med en ny blogg..

Jag och Kim håller på att göra en blogg där vi ska lägga ut våra skisser och teckningar på tatueringar osv! Kommer ju vara kvar här men där kommer ni kunna se sånt vi ritat och även kunna höra av er om ni är sugen på att vi ska rita något åt er! :)

Let me love you and I will love you until you learn to love yourself

Idag är det 2 månader tills jag fyller 18, tror ni jag längtar nå?! ;) första gången på hotellet, tatuering och massa annat roligt kommer det bli då! :D Nu ska jag börja städa lite och sen åka till stan en sväng och handla mat med mamma. Vet inte vad som händer ikväll, får se om någon rolig vill umgås. Har tofflat hela veckan med Kimpan och igår firade vi 5 månader tillsammans! :)


Hej igen!

Varit lite off senaste dagarna men nu tänkte jag göra ett inlägg så ni inte tror att jag dött elr nå ;) Senaste dagarna har jag bara varit hemma, varit med kimpan osv. Har ingen aning om vad som händer idag, ska på synundersökning klockan 1 iaf. Går inte göra nå med gips ju, kan inte rida elr rita så mina dagar är väldigt roliga jaaaadå -.-' har iaf fått några "jobb" på skisser jag ska göra åt folk, vilket är jätte roligt :D


Du är det vackraste jag vet♥

Tjo på er! Idag har jag hunnit vara en sväng och träna men gick inte så bra med armen, haha. Sen har jag börjat på en teckning till Jenny, går lite sakta med gipsad arm men det funkar! 
 
Nu väntar jag på min pappa för ska dit över helgen, kommer bli härligt! Ida och hennes kompis Emma  kommer nu idag och ska få rida, tror det blir ridbanan för dom. Tänkte i så fall jobba lite från marken med Sandis, leka lite och sånt med han för var längesen :) 
 
Jag älskar dig!
 

Ny teckning


Hej!

Varit lite dålig update senaste dagarna men livet har rullat på som vanligt. Har träffat min kusin Ida som är här några dagar bland annat :D Idag har jag varit och gipsat armen för att handleden inte är bra ännu..ska ha det i 2 veckor men kan nog inte rida nu :/ får försöka komma på nå eftersom jag har kompisar både imorgon och på lördag som ska komma och rida... Idag har jag även äntligen fått träffa Linda igen, saknad som bara den har hon varit!<3 ikväll har Kim varit här och vi har bara jyra på som vanligt :)


Dum kisse...

Kom rätt sent till pappa igår så vi for ut och red direkt. For först med hingstarna och hoppade terrängbanan, gick super och dom var pigga och glada :D var sen på en kort tur med dom andra hästarna och gick bra det också. När vi kom hem så såg vi Sixten Komma med nå i munnen och var 2 små harungar, ca 2 veckor gamla..ena har dött idag men hoppas den andra klarar sig! Idag har vi bara varit ut med varmbloden en sväng. Sandis var verkligen jätte fin och jobbade i bra form så är jätte nöjd! Nu ska jag ut och måla ett tag och så kanske jag ska umgås med Kimpan ikv ;)


One Love

Har målat hela dagen i stekande sol, det enda bra med det är ju att man blir brun iaf! :) Nu ska jag bara äta och sen fara till pappa och sova med Sofia. Blir att rida alla hästarna ikväll och sen en sväng med varmbloden imorgon, blir nog super bra! Funderar på om vi skulle ha ridit till terrängbanan med hingstarna och låta dom få hoppa lite ;) 
 
Finaste Chocken<3

Ny teckning

Ritat denna till Jenny och hennes kille! :)


trevlig kväll!

Efter att ha målat i princip hela dagen så kom kim hit och vi drog till bjumis och grillade och jyra på med härligt folk. Blev mkt skratt och prat så är lätt något som måste göras om! Katten ligger just nu på stolen bredvid mig, som han alltid gör om kvällen när jag ska sova, så slår nu på ett Miami Ink avsnitt och somnar till det, natti! 
 
<3

Dom nya teckningarna..

Hjärtat med taggtråd gjorde jag till en kille som bad mig rita det åt honom, tror han var sugen på nån ny tatuering! :) Det andra hjärtat har jag gjort åt min pojke eftersom han har gjort en sån fin bild till mig :)


kvällen

For efter middagen och red ut med Chocken, jämfört med hur Sandis var så var ju Chocken en dröm att rida! ;) Han har blivit mkt finare att rida nu på sista tiden och drar inte iväg hur som helst nå mer. Red till lilla sandtaget och lät han springa upp en gång vilket han tyckte var kul! Tog en rätt lång galopp sen på hemvägen, lät han hålla ett snabbt tempo då han ännu är lite ostadig i galoppen men idag bröt han inte av någon gång :D 
 
Har ritat 2 st bilder idag också men eftersom jag är hos pappa och internet här är lite segt så kommer bilder på dom imorgon ;)
 
fin killen!<3

Ridit min finaste!♥

Varit och ridit på Sandis nu, gick rätt bra fast han var lite knasig. Redan när jag tog in han var han orolig och ville inte stå stilla i boxen, vet inte vrf? ;o Vet ju hur jag ska göra för att få han att stå stilla så efter ett tag stod han stilla men var inte direkt avslappnad och tittade sig omkring hela tiden. När vi red var han bara allmänt pigg och lite tittig men inte osäker som han kan bli ibland, vilket var rätt skönt :) Red till klätterbacken och for upp och ner 1 gång och red sen hem igen. Fast han var sjöblöt i svett när vi kom hem, för att han stressade, så fortsatte han stressa i stallet och gick runt runt ;s tog in chocken så nu står dom där och har fått lite hö så hoppas han slutat va orolig nu!  Ska bara äta och sen ut och rida Chocken en liten sväng, orkar inte rida Jesse också idag tror jag. 
 
 
 
 

Far till mina älsklingar!

Idag blir det att fara till pappa och alla mina älsklingar, äntligen! Ska försöka hinna med att rida Sandis, Chocken och Jesse idag. Blir väl bara att rida ut och mysa på med alla tre :D ska hem rätt tidigt imorgon så om jag lyckas kravla mig ur sängen så rider jag ut en snabbis med Sandis på morgonen. saknar min pojke nå otroligt mkt<3


<3

Kolla vad kimpan ritat till mig :D<3


Believe

Kvällen har spenderats med härligt folk, måste göras om! Nu ska jag lägga mig och somna till en film, klockan står på 9 för jajamen imorgon ska jag boka biljetter till JUSTIN BIEBER! Åh dra nu vad awesome det kommer bli! :D 
 
Btw, bilden under har jag ritat till min pappa eftersom han fyller år idag, grattis!<3 Det är även så att min lilla syster fyller år idag också, önskar att jag fått vara där och visat att jag verkligen bryr mig...<3
 
vad tycks? Sjukt länge sen jag ritade hästar så dom blev lite failade menmen.. :)

One More Night

Blev att tvinga upp sig klocka 10 imorse och gå ut och hjälpa till med huset, kuuuul.. Sen ikväll har jag varit med fina K! Såg The Grudge 2 och sen pratat och jyra på som vanligt :) Har även fått se senaste avsnittet av mitt älskade Teen Wolf idag, det är så sjukt bra! 
 
Nu ska jag lägga mig och se lite Miami Ink, märks det att jag är sugen på en tatuering?!  Längtar nå sjukt till hösten och vet nog ungefär vad och var jag vill ha! Säger inte så mkt mer om det men tatueringen kommer symbolisera mina närmaste vänner, känns rätt att göra något som kanske kommer betyda lika mkt för dom som för mig själv :) 
 
<3
 

Ritat

Ovanligt att jag ritat, haha. Ikväll fick det bli en stjärna som jag varit sugen på att rita länge eftersom jag tkr dom är så snygga! :) Måste även ta tag i en teckning jag lovat att göra till pappa, lite spännande för att om jag får till den bra så kanske han gör en tatuering ;) 

Bilder från skeå!


Hemma nu!

Uppdateringen har inte varit på topp senaste dagarna men har helt enkelt inte orkar när jag varit i skeå + att mobilappen är ju cp.. Är iaf hemma nu i kalix hos mamma! Orkar inte börja förklara vad vi gjort i helgen men har iaf haft det super bra med K, S, M och alla andra :D  Tänkte att jag tar en bildbomb från helgen men kan behöva flera inlägg till det känner jag så några från mobilen nu och sen kommer det fler i ett annat inlägg! :) 
 
 
 

RSS 2.0