Nya läsare?

Fått många kommentarer på sistone så antar att lite nya läsare hittat hit, super kul ju!! :) tänkte att om ni vill kan vi ju köra en frågestund igen, haft rätt nyss men om ni vill ha det så släng in en kommentar i det här inlägget så ser jag hur många intresserade det finns! :D


Turn all the lights on

Ligger i sängen med bettan, haha, och ska snart slå på ett avsnitt av VD. Såg ett avsnitt också förut direkt jag kom hem från skolan men sen har jag varit duktig och suttit och jobbat på hemprovet ;) bara att mitt i allt fick min särdator för sig att stänga av sig mitt i allt och hade inte sparat nå men tur då att man har en bror som kan fixa så att jag fick tillbaka det jag skrivit haha!
Har planerat lite inför lovet och helgen nu också. Åker iaf på söndag till pappa och är där till onsdag, far sen tillbaka dit på fredag elr nå. Så blir mkt ridning nu på lovet, något awesome ju! :D Måst planera lite nu hur jag ska rida varje häst och vad vi ska träna på så att jag inte bara flänger runt. Nej nu ska vi komma igång på riktigt!!
Btw, om möt mig i "Draw something" heter Vickypicky1 ;)
nkjhk
Haha!

Hej alla!

Hej alla Victorias läsare :) Jag hoppas att Victoria inte blir sur för att jag skriver lite. Men kan meddela att jag har nyss bytt header åt henne, råkade ta den där det inte stod hennes bloggadress på, om ni fattar :) Victoria, när du ser det här kan du ju välja om du vill ha kvar det eller inte ;) Du får radera det om du vill :D Man ha det bra nu alla människor som läser detta!

/ http://idahtt.blogg.se


:D

Blev dagens blogg vinnare! :D

http://emilialarsson.blogg.se/2012/february/dagens-bloggvinnare.html#comment


Kanske var det tur att jag föll så djupt, för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

Ligger just nu och försöker plugga..går inte så bra men har lärt mig nästan alla spanska glosor nu iaf ;) Efter skolan har jag bara legat och sett några avsnitt av The Vampire Diaries, sen hjälpt Sofia skriva nån novell på engelska, tacka mig när du får MVG Fia haha! ;) och sen har jag skottat snö, usch.

Fast att veckorna är lite sega just nu så går allt såå bra just nu! Alla senaste helgerna har varit super bra och roliga och den som kommer lär bli bra den också! Det är sjukt vad några få personer kan få en att må bra, hoppas ni vet nu vilka ni är! Har dessutom träffat världens underbaraste kille, ska få börja träffa min lillasyster och jag och Sandis går från klarhet till klarhet i ridningen!
Oj vad djup jag blev helt plötsligt men känns verkligen som att allt vänt nu, 2011 var ett dåligt år så nu ska 2012 bli bäst!
tp

Tisdag

Hej sitter på bussen på väg hem nu, fick sluta 12 så for ner på stan. Fikat med Julia och Frida och sen så mötte jag och Julia upp Kim och Sofia. Nå nu ska jag hem och plugga lite och se VD resten av kvällen! ;)


You are perfect for me

Ligger i sängen och ska slå på ett avsnitt av VD innan jag ska sova! Iaf haft en super kväll med älskling, vi har sett film, haha blev Ronny och Ragge ;) så har vi pratat och bara myst på som vanligt :) men nu ska jag börja se så att det inte blir så sent, godnatt på er!
vd

She doesn't mind

Tjo, sitter hemma och lyssnar på musik, ska snart börja läsa nå spanska glosor. Senare kommer Kim hit, så blir väl film som vanligt ;)
Blev iaf inte att träffa min syster igår..men kanske nästa helg blir det, kan man ju hoppas på iaf. ahja fett less på massa svamel hit och dit..men nu ska vi inte deppa ihop, för skulle inte 2012 bli ett bra år?! ;)
sen så äre nå knas med designen men det är snart fixat så stå ut! :)
m safir
Söta Safir!<3

Far East Movement ft. Justin Bieber - Live My Life

Jag och Fia vaknade typ kring 9 imorse och klev upp och for ut och red i det fina vädret! Sofia red Chocken och jag Sandis, blev en riktigt härlig ridtur fast att jag fick bråka lite med Sandis..
Han var iaf super fin i början av ridturen, lite slö men jobbade på fint, när vi vände hem så vändet det och han blev väldigt pigg. Han blev väldigt upprörd när jag stannade och sa till han när han bara sprang på..så han backade och svängde runt med kroppen, trippade på och ville komma ikapp Chocken. Så jobbade mkt då med att han skule behålla formen i halten och även när han skulle börja skritta från halten, till slut fick vi till det riktigt fint iaf :D
I traven och galoppen var han super fin och jobbade i en super fin form och samling. Lät han sträcka ut i galoppen i sista backen och det var väldigt uppskattat! ;) men han lyssnade super när jag bad han sakta av och så travade vi av i lång och låg form. Sjukt nöjd över min fina gosse!
Chocken var jätte snäll med sofia och sprang på i ett bra tempo, lite fort kanske men han drog absolut inte iväg med henne :) For hem från pappa kring 3 och har suttit och läst ut en engelska bok sen dess för vi ska skriva nå om den imorgon på skolan. Ska iaf sova snart, är sjukt trött.
bröderna
Finaste bröderna igår!
med sofia
Från idag :)
reser sig
Hihi söt!
sandis
rider chocken
Sofia och Chocken :)
rullar
Chocken, haha gud vad vacker ;)
reeser sig
rullar
haha!



Good Feeling

Hej nu sitter jag och Fia här ensam hemma hos pappa med hundarna, alla for just och lämnade oss ;( Har iaf haft en super dag med några riktigt härliga personer! Först har då jag, Sofia,Linda och pappa varit ute och ridit en sväng, sandis var super fin! Sen så kom Kim, Jani, Johan och Dalle kring 6 elr nå så då har vi bara svamlat om allt möjligt och sen sett The Grudge 3 ;)

Nu ska jag och Sofia äta och sen sova så vi orkar upp imorgon, vi ska rida en sväng innan vi ska hem kring 2 :) Hoppas även på att få träffa min syster imorgon kväll!
image description
Allt är såå bra just nu!<3

Härlig kväll!

Haft jätte kul med massa roligt folk ikv! Först kom Kim och så såg vi film medan vi väntade på Sofia som kom kring halv 9 typ?;) så då har vi bara lyssnat musik, myst på och sen kom Jesper, Ted och min bror och var sociala med oss. Sen när Kim for hem så börja vi se nån film med dom men somna typ efter 10 min, haha!

Iaf så har just min goa kusin Jesper farit hem. Han, jag och Sofia har haft deeptalk i typ 2 timmar.. Men nu ska jag och Sofia gå och sova så vi orkar med allt vi ska hitta på imorgon! :D


Friday!

sitter hemma och ska snart hjälpa mamma med maten, blir olika thairätter något gott ju!! ;) Ikväll kommer ju som sagt Kim och Sofia, antar att det blir film, musik osv!
Bara en vecka kvar till lovet nu också, kämpa, nå vet inte riktigt vad som händer då. Ska se till att rida en massa iaf så hästarna får komma igång. Ska umgås med folk också och skulle till luleå på återbesök för diabetesen..
nå men ska gå och visa mina skills i köket nu hörs!
sööt
Carros bild, haha nog är jag och min ren Julia rätt söta ändå ;)

Mina pojkar!<3

Så glad att ni finns i mitt liv och att jag får ha er! Har lärt mig massor av er två, ni är underbara och betyder sjukt mkt!<3


Everybody needs someone who can make them laugh when they think that they'll never smile again

Hej sitter hemma och försöker plugga..har suttit ett tag och tränat på svenskan iaf! Ska läsa i engelska boken också, fast lär ju somna såå hehe ;D nå snackar lite skype nu med fia och planerar inför helgen, hon och linda ska komma med mig till lomben på lördag och sova! Sen så kommer det väl nå grabbar sen på kvällen också och umgås med oss ;) Så ska vi ju rida också och busa med hästarna :D

Imorgon kommer Kim på kvällen och umgås med mig och så kommer Sofia senare på kvällen och sover här! något awesome helgen kommer bli ändå + att på söndag kanske jag ska få träffa min lillasyster!
Har iaf varit och ridit idag ju, fick rida Sommar och det gick helt ok! Hon är svår att jobba tycker jag men vissa stunder släppte hon efter riktigt fint faktiskt. Nästa vecka var det uteritt, ser inte fram emot det iaf. Är mkt roligare hemma när man rider ut av nån anledning! (;
sommar
gammal bild på sommar!

Tja!

Sitter och äter kvällsfika och Kim for just hem :) han kom hit typ vid 7, vi har sett film, pratat osv!
Kom hem typ först vid 5 till Kalix, var iaf kul att vara på Tomteland, fanns sjukt söta renar där! ;) sen var vi på ett museum också och sen stannade vi typ 30 min i happis.

Ridning imorgon, hoppas jag får rida Donna igen!! ;)


Mot Tomteland! ;)

Värt att jag redan är på skolan.. Men pallade inte åka med bussen för sku typ va här nästan prick 8 då och då går bussen till Rovaniemi såå :) sitter och väntar på att Fia ska komma till skolan nån gång och så på att Kim också ska komma!

Är typ hemma vid 4 elr nå? Blir väl att plugga lite då och se nå film säkert ;)


What you've got boy is hard to find, I Think about it all the time♥

tjaa! ligger i sängen och ska snart ut och gå en sväng med mamma. Hade tänkt plugga ikv men fixade nå stödord och tränade lite inför svenska redovisningen på fredag och sen la jag mig och kolla VD haha ;) Nå ska försöka läsa i nån engelska bok senare iaf!
Imorgon blir det ju inte nån skola för mig för vi ska ju till Rovaniemi, ska iaf träffa kim en snabbis innan vi åker med bussen!
redigerad
sliiiickhjäärtat
Finaste killen!<3

Hihi!<3


You make me feel so la la la la la..

Tjeeenis! äntligen hemma och sitter och lyssnar på musik. For ju direkt till luleå efter skolan, har hämtat Nathalie från flyget. har typ massa skoluppgifter egentligen som borde göras men asså pallar inte idag vi tar tag i det någon annan dag! ;) Ska nog slå på ett avsnitt av The Vampire Diaries snart iaf och smsa med kim!<3
'
btw så fyller ju Rihanna 24 år idag så Grattis till henne! :D
rihanna

Älska låten!<3


Älska!♥

sofias bild
Från när jag och sofia var själva i lomben, måste lätt göras om! right Fia?<3

When we stand together

tjoo sitter och lyssnar på musik just nu, har inte hänt så mkt idag har pluggat, skottat snö(usch), sett VD och lite annat ;) Helgen har iaf varit super, hoppas på att nästa också blir det! ska iaf till pappa då och tar väl med nån dit, får se vem! :D
Imorgon blir det Luleå efter skolan och hämta Nathalie, min "extra" syster från flygplatsen. Ska väl in till stan då en sväng också och säkert till storheden också ;) Sen blir det också att fara med skolan till Rovaniemi på onsdag till tomteland och nå museum, blir nog roligt att träffa tomten iaf hahah!
maggis
Söta maggan!<3

You make me smile, without even trying♥

jag och sandis
Saknar min pojke!♥ rätt så söt bild HAHA ;)

Beautiful people

Tjaaaa sitter i sängen just nu och ska slå på lite VD ;) men dagen har väl varit så att jag var med sofia till 4, vi svamla på här hemma bara! Sen när hon åkte så fick jag skjuts av dom till Linda och har varit där tills nyss! svamlat med henne, Rasmus, Johan och Kim en massa, sett film osv ;)
asså vi såg nån film med nå läskiga dockor och börjar fundera nu på att flytta ut mina porslinsdockor som jag haft sen jag var liten, ni vet såna där "fina" och typ stora? dom står iaf och stirrar på mig just nu såååå ;)
men ska slå på VD nu och sen sova!
damon
snygg!

Godmorgon

Shit har sovit tills nyss.. Nu kommer mitt blodsocker bli lite cp, men skönt var det ;) fast hatar att sova länge egentligen för man hinner ju inge då!!

Iaf så kom ju K igår typ vid 6 så såg vi först Bad teacher och slog sen på Big Mommas house 3 och så mitt i allt våldgästar Sofia haha ;) så då blev det musik och massa mys, snackade i Skype också ett tag osv.

Nej nu ska jag få upp propp och gå och äta så ser vi sen vad dagen bjuder på! ;)

Min kisse är btw rätt så söt!<3

 


We run the night

Sååå skönt med fredag, denna helgen blir nog lika bra som förra skulle jag tro!! ;) ikväll kommer Kim och då ska vi väl kolla film osv. Senare kommer nog också Sofia efter ett tag och sover hos mig, och så hittar vi på nå på lördag tillsammans, får se vad det blir :D

Vad ska ni göra i helgen då?;)


You got me in a chance

Hej! Sitter nyduschat efter att ha varit på ridlektion, hade skolridning och red lilla Donna ;) Länge sen jag red en sån liten häst ;o iaf så var hon rätt sur i boxen idag och lyckades få in en spark på mitt ben, men var som bara hot så gjorde inte ont! Hon var super fin att rida och jobbade i en jätte bra form i princip hela passet. Tränade mkt på mitt överliv att ha en bra hållning osv för behöver träna på det. Iaf super nöjd med dagens ridning och hoppas jag får ha Donna nästa gång också! ;)
Och nu när jag skulle vara så duktig och sätta mig och skriva klart svenskan som ska va klart imorgon dessutom så har jag fel bok med mig sååå lyckat alltså! Ahja sätter mig med lite samhällskunskap, om jag nu kommer fatta hur man räknar det här med mandat osv, troligen så gör jag inte det och sätter mig gör nå annat ist ;) åh är så glad över att jag inte ska läsa samhällskunskap nästa år!! :D
Taggar inför imorgon gör jag också!
donna
Donna, jätte bra mobilkvalla också dessutom! ;)

Rock my world until the sunlight, make this dream the best I've ever known!

Något skönt att vi fick sluta just efter 1 idag ;) For iaf då ner på gallerian en sväng med Kim, Ville och Simon, svamla på osv innan jag skulle hem! :) Nu ska jag lägga mig och se på The Vampire Diaries, Sofia och Ira kommer efter middagen nån gång, tror vi skulle se Harry Potter? haha ;)
orange outfit
Min pojk!<3

Best friends have conversations impossible to understand by other people.

Just fixat första delen av spanska provet, andra gör vi imorgon, och gick bättre än väntat iaf ;) nu ska jag och Frida vänta på Carro och Julia och sen gå ner på stan och äta och sen på nå konsert. Slutar sen efter sååå ;)

och ikv så kommer Ira och Sofia och så ska vi se film, snacka osv :D


Lite nytt! ;)

som ni ser är det rätt nytt på bloggen, tack http://idahtt.blogg.se/ för hjälpen! :D kommentera gärna vad ni tkr ;)

Alla ♥:ns dag

nå värd dag elr inte?;) For iaf på stan med Sofia, Ira och några fler och fikade efter skolan, kom hem för ett tag sen och sitter nu och snackar med Linda i skype! :) Ska sätta igång snart med nå spanska plugg, har prov imorgon och kan knappt nå, sååå det kommer ju gå jätte bra (y) men pallar inte bry mig nå mer om spanskan känns det som.. Har sen massa annat jag måste göra också men det tar vi nån annan dag!  Tror jag ska och träna en sväng ikv också och så ska jag väl se nå film ;)
lafoakrlakflö
Aaaww hon är så fin min lilla maggiis! :')<3

kspö

I've tried playing it cool
But when I'm looking at you
I can’t ever be brave
'Cause you make my heart race

Hey I heard you were a wild one!

Tjo sitter på skolan och jobbar med nå svenska arbete som är lite väl seegt. Vaknade iaf upp idag med ett oläst "godnatt meddelande" och det var ju inte helt fel ;)

Far och klipper mig efter skolan och det tar väl sin tid om jag ska färga dessutom också och så måst jag sen plugga ikv för har spanska prov på onsdag..hatar seriöst spanska för fattar typ inget -.-'

Ahja uppdaterar väl lite mer senare! :)


Bilder från dagen ;)

rider
trav
trav
Chocken och Sofia :)

skritt
sandis
älsk
galopp
galoppp
puss
Har världens underbaraste häst!<3

When I saw your face I fell in love♥

Hej! ska snart börja packa osv för mamma kommer och hämtar mig och Sofia om en halvtimme typ, tänkte bara slänga in ett inlägg fort!
Vi har ridit ut en liten sväng med Sandis och Chocken och det gick mkt bättre idag. Sandis lyssnade bättre och arbetade i en mkt bättre form, galoppen var i jätte fin rund form :D fotade lite när vi busade lite i lite djupare snö på ridbanan så det kommer en bildbomb ikv. Har även busat lite med maggan i snön och så hon fick springa lös omkring på gården :)
alfhjilaf

Kvällen!

Ligger nu i sängen och ska sova. Kvällen blev helt klart bra! K och J kom där kring 5 kanske? Såg 2 filmer med dom och snacka osv :) sen mitt i allt kom min bror, Jesper och Ted haha ofta man kommer på att fara ut i skogen klockan 11? ;) nå ska inte klaga för dom är ju rätt roligt sällskap!

Inte fotat när vi ridit idag men tänkte göra det imorgon kanske! :)


I gotta feeling that tonight's gonna be a good night ;)

Tjaa! Sitter nu och chillar med fia i vårat stora hus ;) Varit för ett tag sen och ridit ut med Sandis och Chocken, haha något pigga hästar!  Sandis var lite för pigg för att få ro att jobba riktigt ordentligt men i sista traven och en stund i galoppen gick han riktigt fint iaf :D Nu ska vi väl snart ut och ta av dom deras täcken och sen börja fixa oss för K och J kommer väl kring 5 elr nå, kanske slänger in ett inlägg sen ikv :)
dresssyr

Du och jag under täcket baby! (;

På ca 20 min kommer faster och Kenneth och skjutsar oss till pappa, Helgen kan börja! ;) imorgon kommer Kim och Jani och umgås med oss, men först ska vi rida och sköta om djuren.

Blir väl lite film och mys med dom sen resten av kvällen!! :) Längtat efter en sån här helg hur länge som helst så kommer bli något roligt, roligare dock om Linda varit med men det kommer bli bra ändå! :D

Slänger upp nå bilder på söndag om de blev några ;)


Älskade fredag!<3

Sitter på skolan ännu, har en lektion kvar som är till halv 4..fml. Seriöst på en fredag?!
Sofia kommer iaf hit till skolan och åker bussen med mig hem! Sååå skönt att få åka till pappa idag och börja helgen, än en gång, den lär bli awesome! ;)

Sofia och Jesse på bilden


Svar på kommentar

Fick nå frågor av en kompis från finland så tänkte svara på dom nu (:

E de mycket snö där ute?
Gillar Sandis snön?
Gillar du snön?
Tack för i förhand :DD

Asså jaa är rätt mkt snö här nu, och ännu mer hos min pappa dessutom, hästarna drunknar väl om man går ut i djupsnön med dom haha nejdå ;) Alla hästarna gillar snön och att få galoppera i den men just nu är det lite väl mkt snö för det :) Asså gillar och gillar, bara jag slipper skotta så är jag nöjd! Men vintern kunde ju vara något kortare, vore inte helt fel!
hoppas du blev nöjd (:

and you stole my heart with just one look♥

Hemma från ridskolan nu. Vi två som kom idag fick turas om att rida på Sommar. Asså var meningen att vi skulle se på sitsen och hjälper nå sånt? Sen när vi red fick vi jobba mkt med sommars ställning och form, att hon skulle söka sig ner osv, gick rätt bra faktiskt! och så skulle fortsätta med samma sak nästa vecka. Ska träna lite på sakerna hemma med Sandis i helgen också.

Blir nog inte att rida imorgon iaf, far till pappa vid 6 och ska då fixa allt med hundarna, gå ut och se till hästarna+lamorna, städa i huset och sen bara mysa ner sig i soffan med nån bra film! ;) Helgen kommer bli riktigt bra känner jag!! :)
whenboys

I want to be loved by you

Sitter på skolan med Julia aka Nisse59Fartyg, haha, har en lektion kvar seeegt värre.. Har iaf planerna klara till helgen då jag och Sofia ska vara djurvakt hos pappa, rätt så nice va?! :)

Har praktisk teori på ridningen idag, vet inte riktigt vad vi ska göra..men jaaaaa blir väl bra. Kul att jag får sällskap i helgen också när jag ska rida hästarna hemma :D Sofia ska allt få hjälpa mig rätt mkt med allt möjligt haha! ;) blir kanske att fota också något ridpass så då får ni bilder på söndag elr nå. Vad sägs om att ha den orangea outfiten då på Sandis?;)


Bilden jag höll på med i helgen

Här är bilden jag skrev om för några dagar sen! Har ritat av en bild på en av mina närmaste vänner Linda :) hon har fått se den idag, kul att du blev så glad btw och du får den nästa gång vi ses :D

Riktigt nöjd med denna och jobbat hårt med den..bra kvalla då men det duger! Vad tycker ni?? :)


I like how it feels

The Vampire Diaries har varit kvällens sysselsättning fast att jag kanske borde ha pluggat lite spanska.. ;) Efter skolan for jag och Linda och handlade inför helgen, fast att planerna blivit lite ändrade då men ahja sånt händer antar jag.. iaf taggad och tror den kan bli rätt bra ändå ;)

Är btw äntligen hemma i mitt eget rum, egen säng och allt annat! Kallt är det ännu här nere men inte alls lika mkt, härligt! Tro det eller ej men längtar faktiskt efter skolan imorgon, haha undra vrf? ;)
vd

maslflsd

L Y C K L I G

Seriöst livet är awesome just nu och inget ska få förstöra det här! Känns som om allt blir rätt och är så glad över att jag har dom bästa vännerna man kan ha, älskar er!<3


You don't know you're beautiful, that what makes you beautiful♥

Blir att sova hos mormor i natt igen, värmen är fortfarande inte fixad hemma :/ ska plugga lite spanska och se film typ hela kvällen, typ det man kan göra här? Vill bara bli 18, fixa körkortet, köpa bil och sen så kan jag åka vart jag vill utan att be om skjuts heeeela tiden!! Händer inget just nu, vill bara att det ska bli helg nån gång bara!
värt inlägg ehja men nu vet ni att jag lever iaf! ;)
ajflanf

15 sanningar om mig

anfjakf

1. Jag har bara 2 vänner jag litar på till 110%

2. Jag har hållt på med hästar regelbundet sen jag var 8 innan dess bara ibland.

3. Jag ska tatuera in sandis namn när jag blir 18

4. jag har diabetes

5. Jag är rätt så blyg när jag träffar nya människor

6. Jag gillar att rita på fritiden

7. Jag har liiite sne ryggrad.

8. Livet skulle inte vara så värt utan hästarna och dom andra djuren.

9. Jag älskar att vara ute med skotern med familjen!

10. Jag mår som bäst när jag är med dom jag älskar<3

11. Haft många förhållanden men bara 2 seriösa.

12. Jag hatar verkligen mygg och knott, usch.

13. Asså jag har väldigt lätt för att vara "för snäll".

14. Går samhälls andra året, gick första året på media men bytte!

15. Är väldigt lycklig just nu , av flera anledningar!


You're so damn keepable

har inte hänt nå idag, är ledig från skolan idag så har bara sett vd, varit in till kalix en snabbis osv! Ska sova hos mormor idag igen för det är inte fixat med värmen hemma ännu.. Planerna inför helgen är också klara, känns som allt är perfekt just nu och allt går som jag tänkt. Åh älska känslan!!

falling in love

Älsklingarna!<3


Now I'm breathing like I'm running 'Cause you're taking me there

Sitter hos mormor, måste sova här för det är nå knas med värmepannan hemma hos mamma så att det är jätte kallt ;s Har iaf ridit ut en liten längre sväng barbacka på sandis och hade chocken i lina med idag igen. Mys vare iaf att bara sitta där med hellånga tyglar och ha sällskap av två pigga hästar! :) krävde inget av dom, övade lite att sandis skulle flytta undan för skänkeln fast jag hade långa tyglar och det gick bra!

Iaf suttit i fyra timmar och jobbat med en bild, lägger inte ut den här men är otroligt nöjd iaf! :) Nu ska jag snart lägga mig och se vd resten av kvällen!
jag och linda
snodde från Linda, ni hittar henne på: http://lindaabohman.blogg.se/
Från i fredags iaf, rätt så söta ;)

ohja!

ajfl
smfk
jfl
klajfk
slf

myser i soffan ;)

Ligger i soffan hos pappa under täcket och ser på vampire diaries, hört av alla att det är så bra och dom har ju absolut rätt ;) Varit ut en sväng tidigare till hästarna, tog in alla i stallet och borstade, fixade och myste lite. Sen skrittade jag ut barbacka på sandis och hade med chocken i lina, så att dom skulle få komma ut och röra på sig lite iaf :) är typ 30 minus här så går ju som inte att rida nå hårt så dom blir svettiga!

Nå resten av kvällen lär jag ligga se vd och mysa med maggan ;) slänger kanske in ett inlägg senare också!
ögaa

Härlig kväll!

Kom just hem, har varit hos Linda hela kvällen och varit med henne och Fanny och svamlat på som vanligt! Haha ni är allt goa flickor och älskar att umgås med er!<3

Nu ska jag äta och ta insulin och sen sova för pappa kommer rätt tidigt imorgon och hämtar mig :)

Ååh sakna sommaren, -33 grader här just nu..


Freeeedag!<3

Sitter på skolan och har svenska, har nå grupparbete. Hade sovmorgon till 9.50 idag så fick sova lite längre iaf men har inte hjälpt nå tkr jag ;)

Händer inte så mkt idag, slutar typ 3 elr nå och så ska jag väl umgås med någon senare. Stallet imorgon, pyssla med hästarna, tar det lugnt osv :)


Den enda gången du är nöjd, är när jag går ner.

Haha seriöst fick världens tankar innan vi skulle hoppa, vi hoppade en serie med en galopp bom före hindret och två efter, trodde inte det skulle gå bra iaf! Vet ju att Amie taggar väldigt mkt när det är hoppning så var ju beredd på det. Men gick faktiskt utmärkt, haha antar att jag bara börjar bli hopprädd, elr inte precis rädd mest nervös inför första hoppen ;) Hoppar så sällan nu när inte Sandis kan hopptränas nå mer.
Amie var iaf sjukt fin i traven hela tiden och jobbade jätte bra!!
Hade ju tänkt åka till pappa imorgon men blir nog på lördag ist och så följer nog Linda med tror jag, något awesome ju! Bläää att det ska vara så kallt för går ju inte precis att rida nå då. Får fara ut och skritta med dom elr nå helt enkelt om det inte blir varmare.
sandwich
Saknar...<3

Just nu..

Ska strax ut och hoppa i ridhuset med fina Amie! Tror hon kommer va något hyper ;)


I might get you one day!

Tjoooo är hemma nu, elr har varit hemma sen halv 1. Ritade inte riktigt klart vad jag påbörjade igår så tänkte fortsätta lite nu på en stund! ;)

Ridning sen i denna kyla känns inte så värst lockande men ska fara ändå. Hoppas att de blir varmare i helgen så det går att rida! ;o


Takida♥

Tja, sitter just nu och lyssnar lite musik, funderar på att rita elr slå på någon film :) Varit med Linda från det jag slutat och så for hon nyss hem, trevligt värre har vi haft iaf! :D Taggat inför helgens planer ;)

Imorgon har vi typ inte nå lektioner på skolan för är nån mässa elr nå..har bara spanska från 8-9, kändes så där jätte värt! Ridskolan också imorgon, vet inte vad vi har men säkert skolridning skulle jag tro.
ahja kanske slänger upp nån bild om jag blir nöjd med det jag tänkte rita, får se!
m safir
Söt kisse!

..

Asså det är kallt och våran lärare tkr vi ska ha idrott ute? Hell no! Så ska iväg till Nova en sväng nu och träna ist ;) väntar bara på att Fia ska komma.

Filmen igår var jätte bra btw! Sofia hade nog trevligt iaf..HAHA! Men jag återkommer väl senare idag när jag har nå mer intressant att skriva ;)


RSS 2.0