Hoppat :D

Vi hade hoppning idag på lektionen och gud vad kul Sandis tyckte det var! Hoppade bara små skutt med honom men blev en liten bana iaf. Var 4 st hinder, ett rättuppstående med vattenmatta, 2 kryss och en trippelbarr och dom var typ 40 cm elr nå? men det räckte för oss eftersom vi inte hoppat på bana på jäääätte länge. Han jobbade på skit bra i både trav och galopp idag och fick lite hjälp med det där att han "skjuter ut" sig som jag skrivit om några ggr. Han var då väldigt trevlig och avslappnad hela tiden i traven och jobbade i fin form så är väldigt stolt över min pojke! :D På lördag ska han få börja gå in på nätterna, undra hur det kommer gå,kommer flytta han till "gamla stallet" med Emmas ponny. 
 
Imorgon blir det skola från 09.50 till 13.40 så är rätt chill ju. Blir sen stan med mormor, stallet med kim och göra i ordning nya boxen och sen till lomben och sova med kim. Ska ta hand om pållarna lite och så. På lördag är det bara fara och ta in Sandis på kvällen och fixa hö och allt det. Pållen ska få vila i 2 dagar nu tänkte jag, så tar vi nya tag på söndag igen :) 
 
PÅ ONSDAG GÖR JAG MIN FÖRSTA TATUERING DESSUTOM!!! :D 
 



Eternity

Haft lång skoldag idag, elr haft 3 lektioner och 3 timmars hål. Varit sen ikväll till stallet och ridit Sandis en sväng, regnade men red ändå ute eftersom ridhuset var upptaget. Travade lite på volt och tränade lite skänkelvikning i skritt. Han trycket ut som fan och häver upp huvudet i vänster varv på volt? Han kanske är stel elr nå men tillslut gick det lite bättre iaf så for ut efter lilla slingan och lät galoppera lite och trava av sig. Blev att han fick sova inne i natt när det lika regnade så gjorde i ordning kraft + hö också innan jag for :)

Längtar faktiskt till skolan imorgon eftersom jag då får träffa mitt hjärta och slutar 11.20 också så då blir det ner på stan på secret mission ;)


Kvällstur

Varit ikväll och ridit Sandis en sväng efter slingan på andra sidan vägen. Gick jätte bra i både trav och galopp, särskilt galoppen var så där samlad och fin som han börjat kunna göra! Hoppade terränghindrena 2 ggr och han var verkligen super duktig och lyssnade super. Imorgon blir det ett lättare dressyrpass för oss :)

Varit med Kim efter skolan idag också, lika underbart som vanligt att få träffa den man älskar! :)

Nå nu ska jag sova tidigt, imorgon börjar skolan på riktigt och jag går till halv 4, kill me.


Baby you have become my addiction

 Första skoldagen är avklarad och gick bara till 9 typ hehe. For då hem och sen vidare till stan kring 12 och var med Kim och Simon ett tag. Har sen varit i stallet och ridit Sandis, vilket gick rätt bra. Han vilade igår så han var lite pigg och även lite stel i höger sida men det släppte eftersom. Galoppen var helt otrolig kan jag passa på att säga, samlad och fin :D Tränade även skänkelvikningar vilket inte är Sandis bästa sida men det är ju drf man tränar på det right? ;) Han blir alltid så frustrerad när vi tränar på det och idag var inget undantag, men några fina fick vi till t.o.m i trav! 
 
Imorgon är det skola 9-11 ungefär och jobba på projektarbetet. Ska sen till stan ett tag med Kim tror jag och sen vidare mot stallet för att rida Sandis, får se vad vi hittar på! 
 
Nu är det nära till jag kan göra min första tattoo! ;) 

the sun will come on through, It's gonna shine for you♥

Igår kom Kim hit och sov ju så imorse var det bara att kliva upp kring 9 och fara till luleå på kattutställning. Blir nog en blivande hobby för mig och mamma att börja fara på sånt, förhoppningsvis så tar jag med mig en egen katt på nästa vi far på.. ;) Sen jag kommit hem har jag bara legat och sett på Degrassi och sen suttit och ritat en bild på Tuff..är så hemskt att veta att jag aldrig mer kommer få se honom :'( min älskade lilla hund♥  
 

 
Nå nu ska jag äta och sen sova för imorgon börjar skolan, blä. 

Hon vill vara du

Var rätt varmt idag så tänkte bara rida en liten sväng idag så for ut på lilla slingan, men det var ju alldeles för kort så jobbade lite på volt i trav på ute banan också. I höger varv var han jätte fin men i vänster på ett speciellt ställe släppte han bettet helt och tryckte utåt hela tiden? Försökte rama in honom och allt möjligt men icke. Till slut fick jag han att gå lite bättre så avslutade där. Galoppen gick inte alls då han bara kan vänster galopp och släppte bara bettet och for iväg med bakdelen hm...nåja vila för honom imorgon iaf då jag ska till Luleå.

Kul äre iaf att han blivit vän med Pinken och han måste stå bredvid han i hagen hela tiden, gullisen! Pinken är ju också travare och dom tkr visst att dom är lika varandra folket på stallet så dom har börjat kalla Sandis för "Lill-Pinken" haha! ;)

Sandis till vänster då han dricker med Pinken:


Friday

Kom just från stallet, var ute och red med Sandis efter den längre slingan. Asså trodde inte det skulle gå så bra som det gick, Sandis som kan vara världens mes när det gäller att rida ut själv gick på hur bra som helst i ett helt nytt område! Visst han var lite spänd och tittig men han stannade aldrig och vägrade gå som han brukar, stora framsteg för oss! Hoppade terrängbanan som finns där och det gick jätte bra. Sista gången vi hoppade dom större hindren på ängen så lyssnade han jätte bra och jag fick samla ihop galoppen rejält på honom och han hade stadig galopp efter första hindret så är verkligen jätte nöjd med dagens ridning :D svampade av en svettig häst efter passet och gav han lite foder att mumsa på. Man tror ju som att han ska vara trött efter ett sånt pass elr hur? Men näe så fort han kom ut i hagen skulle han börja leka med dom andra och springa och sparka bakut, min lilla sötis ;)<3

Nå nu blir det middag och sen drar jag till Kim och hittar på nå roligt med ett gäng härliga personer ;)


Daylight

Vi hade sittsträning/longering ist för skolridning på lektionen idag så blev vila för Sandis idag. Blir en uteritt med honom imorgon så han får springa ordentligt, om vädret är bra vill säga. Vi hade iaf Adina och Mitzy på lektionen idag, gick bra och kändes ordentligt i musklerna efter lektionen haha ;)
Tog bara in Sandis en snabbis idag och kollade så han inte hade några skador, borstade av honom, kollade hovarna och gav han lite kraftfoder innan han fick gå ut igen.

Ikväll har jag varit till Julia en sväng och umgåtts med henne. Inte setts på hela sommaren, lite synd det men nu kommer vi ju ses varje dag på skolan :)


Thinking of you

Vaknat kring 8 och tagit det rätt lugnt sen dess. Ska snart upp och städa lite och sen sätta mig och börja rita några "jobb" jag fått. Har inte ritat på evigheter känns det som så dags att sätta fart nu.

Kring
4 åker jag till stallet för att rida lektion som jag alltid gör på torsdagar, ska rida min egna pojke idag! :D Blir dressyr för 3e dagen i rad för oss då
men eftersom han försökt smita lite från att jobba dom 2 andra dagarna kan det ju vara bra att få lite hjälp av Helena så vi hamnar på rätt iväg igen nu ;)

Kim och Chocken :)<3


Fin häst

Sandis var fin att rida idag, lite pigg och okoncentrerad bara men till slut slappnade han av lite mer iaf och fick några fina galopper på volt till och med! :) Linda var med och fotade så får väl se om de blev några fina bilder.

Nu ska jag gå och duscha, dammsuga och sen lägga mig och se Degrassi. Ikväll ska jag vara med min fina!<3


Never Let You Go

Inte hunnit med att skriva här riktigt eftersom det varit rätt mkt nu när jag flyttat Sandis. Igår var jag iaf dit klockan 7 på morgonen och hjälpte till med utfodring, se till så att Sandis kom överens med sina nya hagkompisar osv, åkte sen hem ett tag och for tillbaka för att ta in och rida Sandis. Blev ett kort pass men han var jätte duktig, lite stressad bara :) Skyndade mig sen hem och duschade innan jag for på riskettan, var sen med Sandra, Sofia och Ylwa ett tag och ragga runt stan och till sist så kom Kim till mig kring 10 och sov över här. Nu har han farit för nå tag sen så jag ska äta och sen hämta upp Linda så ska vi till stallet och rida Sandis! :) 
 
Finaste

Believe

Om ungefär en timme åker jag och Kim iväg till pappa och ska börja fixa där! :) ska packas en massa saker, varmbloden ska skrittas och tänkte klippa Sandis man som är väääldigt långt just nu ;)

Har fixat en tillfällig "boxskylt" till Sandis nya box också. Anledningen att jag har en lapp ovanpå teckningen är för att jag inte vill att alla ska se mitt och pappas telefonnummer :)




6 månader♥


Ett halvår sen jag blev tillsammans med världens bästa är det idag, trodde aldrig jag skulle hitta någon som du!

Jobbat

Just kommit hem från att ha jobbat på Vassholmen under kvällen på eldfesten. Skönt att få in lite pengar! Nå annars har jag varit med Kim i två dagar, han har sovit över osv. Sen imorgon blir det Lomben med Kim och packa vad jag ska ha med till det nya stallet, fixa Sandis man och göra han extra snygg. Dessutom ska väl jag och Kim hitta på nå extra mysigt eftersom vi har varit tillsammans i ett halvår imorgon! 6 månader med världens finaste kille, åh finns seriöst ingen bättre! :')<333


I'll take care of you

På ridningen idag fick jag rida Pinken, ett varmblod, och det gick SUPER BRA! Han gick som en klocka i princip hela tiden, verkligen jätte kul att en travare går bättre i form osv än vissa av dom "vanliga" ridskolehästarna! :) Imorgon ska jag och städa i boxen och stallet Sandis ska stå i, han flyttar dit på måndag! :D 
 
Nu ska jag och Kim mysa ner oss framför en säng och käka Ben & Jerrys! ;) 
 
Världens finaste pojke!<3

Never Let You Go

Dagen har bestått av att plocka blåbär, rita och tillbringat kvällen med Sandra. Teckningen hittar ni på http://tattooartkalix.blogg.se/, Kim kommer snart lägga ut en ny bild också tror jag! Jag och Sandra har bara snackat, varit ute med katten en sväng och sen den super bra filmen LOL :) Nu ska jag skriva lite med mitt hjärta och somna till ett Degrassi avsnitt. Blir blåbärsplockning, ridning och sen träffa min fina imorgon, perfekt! :)
 

Äkta kärlek

Varit på bilbingo ikväll med Sofia och Ylwa, träffade även Sandra där så hon följde med på raggarrundan efteråt. Nu ska jag lägga mig se det nya Teen Wolf avsnittet och sakna min pojke. Är sjukt att vi varit med varandra från lördag kväll till idag men saknar han sjukt mkt ändå, att dessutom behöva sova utan honom suger eftersom det är det bästa som finns. Nu på söndag har vi varit tillsammans i ett halvår och älskar honom bara mer och mer för varje dag så är verkligen något speciellt vi har tillsammans
 
Du är så sjukt fin hjärtat

They say we're too young for love, but i'm catching feelings

Några dagar sen jag skrev nå men har varit i lomben med Kim, Jenny och Patrik. Vi har varit till Happis, Luleå, badat i storträsk, ridit, badat badtunna osv :)
 
Har stora och bra nyheter och det är att Sandis ska få flytta till ridskolan eftersom det är mycket närmare min mamma. Kommer bli jätte bra eftersom att jag då kommer ha möjlighet att åka till han mycket oftare och kommer bli mycket lättare när skolan börjar också! Får se när han flyttar dit men i början av nästa vecka skulle jag tro :) 
 
Just nu är jag barnvakt åt Johan som somnade i min famn när vi såg barbapapa så nu ligger han i min säng och jag tänkte börja med nån av mina beställningar av teckningar ;)
 

Fredag

Hann inte göra något inlägg igår för städade på morgonen/förmiddagen och for klockan 4 till krf. Vi hade uteritt och fick hoppa terrängbanan 2 ggr. Fick rida Amie och hon var jätte duktig. Hon lyssnade verkligen på mig och hoppade jätte fint utan att dra iväg. Var jätte roligt att vara ute och rida och när allt funkade blev det ännu roligare :D

Efter lektionen så kom Kim till mig så vi gick in till stan och köpte glass och såg sen Big Mommas house, så jvl skön film asså! ;)

Ikväll blir det filmkväll med Sofia, Ylwa och kanske Ira, var länge sen så det blir kul!


All I Need Is One Love

Jag och Kim vakna kring 8 imorse redan för jag skulle och ta prover klockan 9 på sjukhuset..skjutsa sen hem Kim och for med Mamma till Mormor och plocka åkerbär. Stannade sen hos Mormor och rensade 1 liter bär och var lite social. Ikväll har jag bara suttit hemma..ritat klart en skiss till en tatuering som Patrik ska göra och blev riktigt nöjd! :) se resultatet + fler teckningar från mig och Kim på http://tattooartkalix.blogg.se/ 
 
Imorgon ska jag också och plocka bär och så ska jag på terminens första ridlektion, kul! :) 
 
<3

Hemma!

Äntligen hemma från sjukhuset, elr har varit det i några timmar nu men la mig och sova direkt jag kom hem så. Nu ska jag hoppa in i duschen för Kim kommer snart hit och sover över. Blir film och bara ta det lugnt, välbehövligt :)


Mina älsklingar!<3


-

Hemma från Luleå och har hunnit vara och plocka åkerbär. Ska snart sätta mig och rensa dom, är det tråkigaste som finns -.- sen blir det middag hos mormor och sen sitta hemma och tagga inför imorgon då jag läggs in på sjukhus över natten.. Hade tänkt hinna rita något ikväll. Dom har sakerna fick jag med mig hem från lk tack vare min fina pojk<3


LK!

Då far vi snart iväg mot luleå, kvällen kommer bli awesome känner jag på mig! ;)


As Long As You Love Me

Just vaknat så nu ska jag upp och äta, städa lite och så för att sen åka iväg till mormor och se om det kommit nå åkerbär ännu ;) Ska in till stan också och köpa hårfärg och lite gott inför ikväll, vet inte riktigt vad som händer men ska höra om någon vill komma hit för blir ensam hemma. Imorgon blir det LK med Kim och sen sova i kyrkstugan med han, tagga! Kommer även få träffa min saknade vän Jenny! :)<3
 
Du är så fin

For you I would walk a thousand miles

Igår fick min älskade hund somna in för alltid..var en av dom jobbigaste sakerna jag varit med om. Många många år har han funnits hos oss och nu kommer jag aldrig mer få se honom glad och han kommer aldrig mer komma och lägga sig i min famn. Men han har det bättre nu och han fick ett lyckligt avslut..ändå känns det som om jag svek honom.. Vet inte hur många gånger jag viskade till honom att jag älskade honom innan han gick ut ur dörren.
 
Kommer aldrig glömma dig Tuff

RSS 2.0