Ritat :]

Suttit och ritat lite ikv, brukar mest rita hästar men ikv blev de en person!

Ser ni vem?;)


When I look at you my mind goes on a trip

Bio sen med min kära vän propp! Blir som sagt nya mission impossible!
Har ni sett den? Var den bra? :)

Slänger väl in ett till inlägg ikväll!
orange smoifrsm
Saknar honom redan!<3

Taggad!

Hämtat ut Takida biljetterna!! :D


I gotta have ya!

Sitter och väntar på skjuts hem nu, haft en lektion fick sen veta att psykologin är inställd och hade gjort klart uppsatsen i pedagogiska ledarskapen sååå. Men ska tillbaka till skolan klockan 2 för ska göra prov, väääärt. Ska nu iaf på stan och köpa mat, hörs senare! :)


It's funny how one word or just a certain person can mess up your entire day

Tjo, vad har ni hittat på ikv? Själv har jag pluggat lite inför ett prov imorgon. Sen har jag också pratat med Linda och gjort upp lite planer.. Ska umgås på onsdag och planera vidare ;)

Imorgon ska jag på bio med Sofia, Ira och några till tror jag? Är inte riktigt säker på hur dom tänkt! Vi ska iaf se nya mission impossible.

Nu ska jag kolla lite bloggar, fb, Twitter osv och sen sova, gn! :)




Kallt!

Sitter på skolan, håller på att frysa ihjäl och mina tår är isklumpar för att Julia tvinga med mig på bandy -.-' så nu sitter båda och dricker varm choklad, har snart mamma sen bara engelska också efter lunch så slutar jag! ;)


When we first met, I had no idea you would become this important to me!<3

Ligger i sängen, lyssnar på lite musik, checkar Twitter osv och ska snart sova! Kvällen har bestått av lite plugg, ponnyakuten och suttit vid datorn och kollat lite bloggar :)

Längtar redan till nästa helg iaf, den lär helt klart bli bäst! ;)

Så söt tuff kunde va igår då och beslagta min säng!


And you learn like a shadow flows in the rain

Tänkte att jag lägger upp lite bilder från helgen och även några hagbilder från förra helgen! :)
söööt
Water Snake!
söööt
Jesse Janes!
ögaaa
Sandis öga ;)
ögaa
Waters öga ;)
orange smoifrsm
Sandvångens Eloge!<3
orange jafnlkaerf
min
Han är så sjukt fin min pojke! :')<3

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Från: Du vet vem.. (:

fråga 1.
Hur många gånger i veckan rider du? mellan 1-4 dagar, om jag rider på helgen rider jag dessutom då 2-3 hästar/dag

fråga 2.
Vem e tuffare Tuff eller Maggan ;)? Måste säga Maggan eftersom att hon är mer social, vill leka mkt osv medans tuff bara sover i soffan ;)

fråga 3.
Tuff e tuff elr hur? Vad skulle Tuff heta om han inte var tuff? Klart han är tuff, speciellt när han blir rädd för sig själv när han fiser ;)


Från: L

Har du haft Sex? väntar till jag gifter mig! eller?;)
Hur många är FÖR många att ha sex med innan man blivit 20 enligt dig? Man ska göra det med någon man älskar, så beror väl på hur många man kan "älska" innan man är 20?;) fast om man är seriös så inte med så många enligt mig.
Har du gjort något snuskigt i en husvagn? nope har inte gjort nå jag anser snuskigt i en husvagn iaf ;)
Har du någonsin slagit stor tån? vem har inte?
Vem är den galnaste du känner? Haha Jenny.. hon är helt crazy ibland, men på ett väldigt bra sätt! Livet skulle va tråkigt utan henne och hennes random kommentarer!<3
Säger du TJABBA eller TJENNAREE ?... haha inget av dom?!?!?!

Vill verkligen ha seriösa svar. Om du vill ha seriösa svar så får du allt skriva ditt namn ;)


Från: Tjärvan

Vad e det besta du vet? Rida ut med härliga hästar och kompisar i fint väder!
Kebab med eller utan starksås? haha..med
Skulle du vilja bli vänn med mej du verkar snäll :) visst kom och lek med barbie nån dag? passar nog din ålder och mognad!


Från: Linda

Vad är DITT bästa hästminne? ;) När jag fick Sandis! :D sen så är ju ridlägret ett minne för livet!;)


Från: Josefin Strömberg

Vad är dina mål för dig och dina hästar i år? :) Bara ha kul och utvecklas tillsammans, att sandis ska kunna höger galopp ordentligt och kanske om vi lyckas med det ställa upp i en liten dressyrtävling! :)


Från: Sofia

Vilket är ditt bästa barndoms minne och varför? :D haha guuuuud va svårt, fan för dig fia.. men typ när jag hyrde min första sommarhäst! Var sjukt kul ju att få rida varje dag i en vecka och ta hand om den helt själv! finns måååånga fler minnen men det är en av dom bästa iaf!
Vad är det pinsammaste du gjort? ehh vet inte, har aldrig gjort nå RIKTIGT pinsamt tror jag? men typ när jag red helt fel dressyrprogram på min första tävling xD


Från: Din söötaste kusin Ida

saknar du mig ?:]<3 JAAA! jag saknar dig jätte mkt! :D<3



Sådär hoppas ni är nöjda nu! ;)


Snabb uppdatering!

Är på väg till Kalix nu från pappa, ska plugga osv. Har ridit ut Sandis barbacka och min goa pojke gick bra som vanligt! Rund och bra form i galoppen!! Sen åkte jag bob bakom chocken en sväng.

Ponnyakuten ikv, vilka ska se? Och svaren på frågestunden kommer senare också, håll koll!


!!

Svaren på frågestunden kommer imorgon ist så ni vet!


Nu ska jag sova, jag och maggan har redan hunnit somna till en film tsm sååå varit uppe och tagit insulin fort och ätit lite. Upp tidigt imorgon så jag hinner rida, tror bara det blir att rida Sandis, för pappa skulle nog köra chocken em sväng! Btw så har jag klippt chockens man kortare ikv, luggen tog jag bara några cm i topparna men resten for det rätt mkt på i längden ;)

I gotta have ya, like abracadabra.

Sitter just nu på mitt rum hos pappa, ska snart ut och ta av varmbloden sina täcken och mysa lite med dom! Har ridit Sandis, Chocken och Jesse idag. Sandis var jätte fin, tittig och nervös i början av ridturen men när vi vände hemmåt så då kunde han arbeta genom hela kroppen och var jätte fin.

Chocken var lite väl stark idag, red med tvådelat men hade även inspänningar på honom så att han skulle få jobba rätt. Haha han ökade hela tiden i traven och galoppen och var väldigt stel och hård i munnen. Så blev mkt jobb med att ställa, forma och runda, förhållninar, skänkelvikning osv så han släppte efter då och då iaf. Första galoppen vi tog var jätte fin och samlad som sist men sen så vare ju roligare att springa fort tyckte Chocken ;) Iaf nöjd med honom!
Jesse var väldigt knasig idag, asså ville absolut inte stå stilla så att jag kunde sitta upp. När jag väl då kommit upp så red vi ut på byn en sväng och red sen lite på ridbanan. Red han med hackamore, och han var väldigt hård att jobba med, sprang bara på och var allmänt jobbig -.-' men gav mig inte förrän jag fått han att släppa efter i höger sida och när han tillslut gjorde det en kortsida gav jag mig!
Har också hunnit boka biljetter till Takida som kommer hit i april, ska gå med Sofia, Ira och Linda och kanske det kommer nån mer är inte säker? Kommer iaf bli awesome! ;)
orange
Detta var det jag bad pappa köpa från Hööks, orange schabrak + lindor! ;) Hiss elr Diss?

grön outfit
Hihi söt outfit Chocken fick ha på sig idag ;)


SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN KOMMER IKVÄLL!

kärleken är ett spel för dig

Tjaaa! Sitter hemma nu, jag och Sofia har kolla Hp och flammande bägaren, pratat om massa saker osv. åkte taxi hem från Fia..seriöst 200 kr bara på den biten?! -.-' Gladare blev jag iaf när jag möttes i dörren av en liten kisse som var desperat efter sällskap! Haha han är så go ibland lilla safir för att i nästa stund vara ett litet bus monster ;)

Nu ska jag äta något och ta mitt insulin. Ska se nyaste JS avsnittet också innan jag ska sova! Upp tidigt imorgon och åka iväg till min far och rida 2-3 hästar, beror om pappa motionerat hingstarna så att jag bara behöver rida Sandis och Chocken :) Ska pröva ny sakerna som pappa köpte också, ni får bilder!!
Ahja godnatt! glöm nu inte frågestunden heller...http://vickypicky.blogg.se/2012/january/da-kor-vi.html#comment
m safir
Dålig kvalla, cp bild osv men bjuder väl ;)

GLÖM INTE!

Glöm nu inte att ställa dina frågor på min frågestund! :)
http://vickypicky.blogg.se/2012/january/da-kor-vi.html#comment
jaöfcks

Hööks katalogen

Nya Hööks katalogen har landat i min brevlåda idag. Längtat efter den, Fanns mkt snygga nyheter ju ;) som sagt är ju pappa i Happis idag, så han ska få köpa med lite grejer som jag vill ha därifrån.

Vad tycker ni om katalogen? :)


Spelas just nu i mina lurar..


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

Hej, sitter hemma hos mormor just nu. Kom hit vid 8 blev inte att jag sov här utan åkte hit när mamma skulle till jobbet. Fick mig iaf lite sovmorgon + så har jag sovit lite här också (a) har tränat till historia provet också lite. Nu ska jag duscha och fixa mig inför att fara till Skolan för dagens enda lektion, något chill ju.

Ikväll åker jag nog iväg till Sofia och umgås med henne, sjukt länge sen! :) vi hörs senare ;)


your love is my drug..

Hej! Ridlektionen gick jätte bra, hade skolridning och fick rida fina Amie ;) tränade på volter, att öka och minska volten i galopp och skänkelvikning och för det mesta gick flickan jätte fint! :) hon ville ogärna hålla sig på liten volt i vänster galopp men i höger var hon fin!
Skönkelvikningen fick vi till rätt bra några ggr också vilket kändes bra. Min ridlärare var sjuk så vi hade en "vikarie" men var kul att träna inför någon annan också och var en mkt givande lektion :D

Nu ska jag fixa ett mail till pappa med bild lite saker jag ska ha från hööks, han skulle till happis imorgon, kan ni gissa vad jag ska köpa?;) sen så ska jag packa för åker till mormor och sover ikv, börjar 12 imorgon och har bara en lektion, värt, så har bara skjuts om jag sover hos mormor.

Fick också veta att jag inte kan åka till pappa imorgon, måste åka tidigt på lördag ist -.-' nåja bara jag kommer mig till gopojkarna så blir de bra! Saknar dom jätte mkt :(<3

Söt Amie på bilden :)


Hälsa ditt hjärta att allt är slut!

Heeey, sitter just nu hemma, hade hål mellan 9.20 till 14.00 så for hem ;) Ska plugga och göra klart en uppsats tills det är dags för att fara på sista lektionen känns lite ovärt menmen!
Har ni btw sett allt nytt på Hööks?:D finns endel riktigt snygga saker där och visste ni att Nellie B, hennes lillasyster och Nellies ponny Stella är modeller för hööks?;) så fullt med bilder på dom på hemsidan och katalogen nu!
Ska iaf beställa/åka till hööks och köpa några nya saker till pållarna! Här är lite snygga saker därifrån:
gröntgulorangeblåå
dessa schabraken var fett snygga, har ju beslutsångest över vilket jag ska ta, finns dessutom lindor i matchande färger till. Vilket tror ni vore fint på sandis?:D
röda
Skulle passa perfekt till röda schabraket ;)
grön outfit
sjukt snygg outfit ju! ;) dessutom är ju Nellies lilla ponny jätte fin!
Vad tycker ni om Hööks nyheter då? :)
Och sen så får ni inte glömma att ställa frågor på Frågestunden!

http://vickypicky.blogg.se/2012/january/da-kor-vi.html#comment

@ school..

Sitter på skolan, har spanska just nu. Ridskolan sen, vet inte riktigt vad vi har ännu! Åker mest troligt till pappa i helgen och rider en massa på finaste hästarna, härligt! ;)

Glöm nu inte FRÅGESTUNDEN längre ner! :)


saknar! :'(

tittade runt på datorn och hittade bilder på några söta små hästar som stog på ridskolan förut, alla har tillhört mina favoriter men Highlight "Leffe" är mest saknad! :/
leffe
Leffe!
bonito
Bonito!
åskan
Lilla Åskan!

En ponny som är mkt saknad också är min första "sommarhäst" hade en liten b-ponny vid namn Ömirella, kallades för "Ella", i 1 vecka en sommar tror det var när jag gick i fyran kanske? Var då verkligen ett minne för livet!
ella
Ella!

Då kör vi!

då kör vi på en FRÅGESTUND!
Den är tills jag fått nog mkt frågor helt enkelt,
kommer svarar på i princip allt om t.ex hästarna, vänner, fritiden osv
SÅ FRÅGA PÅ NU ORDENTLIGT! :D
anfjakf
finast
jag och ida

Less.

Sitter i biblo på skolan och är något less, seriöst onsdag är jobbigaste dagen i veckan! Har historia just nu, och sen samhälls -.-' ahja ska jobba lite nu med nå arbete vi har och sen gå till kafeterian!

Lite ovärt inlägg men uppdaterar mer senare :)


No one else can see the world the way you see it. No one else can feel your life the way you feel it.

Ligger i soffan och ser wild child just nu. Har inte hänt nå ikv, har pluggat till ett prov, skrivit lite på en uppsats och pluggat spanska glosor. Ahja nu ska jag fortsätta se, sen äta och så lägga mig, kanske ser ett avsnitt Jersey Shore innan jag sover också! :)


hm?

vill ni ha en frågestund? Kommentera i så fall! :)
redigerad

Tjo!

Ligger nu hemma, slutade 11 eftersom vi inte hade någon psykologi :D gick ner med Carro, Frida och Julia och åt lunch på myggan och prata osv :) nu ska jag väl snart börja med lite plugg, vill ha bort så mycket som möjligt till helgen så jag kan spendera mkt tid i stallet :D

Skriver senare iaf! :)


True

If someone breaks your heart, just punch them in the face. Seriously, just punch them in the face and go get some ice cream.


Sandvångens Eloge♥

I tried playing it cool
Boy when I'm looking at you
I can't ever be brave
Cause you make my heart race

Shot me out of the sky
You're my kryptonite
You keep making me weak
Yeah, frozen and can't breathe

Some things gotta give now
Cause I'm dying just to make you see
That I need you here with me now
Cause you've got that one thing
älskkkk

Forever I pray those beautiful eyes wanna fall upon me and say "It's alright, 'cause I'm yours."

Tjo sitter och lyssnar lite på musik just nu efter att ha pluggat ett tag! Slutade 11.20 från skolan men åt lunch där och sen for jag och mormor och köpte mig en ny varmare jacka, haha fryser alltid så behövdes ;) nu ska lägga mig och se nyaste ponnyakuten asnittet tror jag, missade det igår. Sen plugga, se CSI osv resten av kvällen :)
dalfmlf
Älskade häst, finns ingen som du!<3

Goa pojkar!<3

 

 


"Never think twice when it comes to love, it is better to take the risk than to live a life full of regrets"

Ligger i sängen och ska sova snart. Ikv har jag iaf varit med Linda, svamlat på osv ;) sen la jag mig och såg nyaste JS avsnittet, seriöst alla bara lämnar ju serien.. ;o slutar tidigt imorgon, 11.20 tror jag? Så blir att plugga lite, göra bort nå uppgifter som går fort att göra så slipper man det till helgen, tänkte fara och rida hela helgen :D ska också försöka hitta ett offer som är villig att följa med ;)

Bild på min Snygging från idag ;)<3


bilder från helgen!

jaöfcks
svmlksfmlkfm
dresssyr
galopppp
galopp på banan
hopp
hoppar
hopppiiiiinjodslfjmkpösd
Här är iaf några bilder, sjukt fin häst man har! ;)

Världens underbaraste killar :')<3

Har verkligen världens underbaraste hästar! Har ridit ut med båda varmbloden barbacka idag, och båda var helt otroliga :D

Chocken var lite stel i sidorna men efter lite jobb så släppte det lite, i traven sökte han sig jätte fint neråt men tjuvökade lite då och då men tog förhållningarna bra. Galoppen finns det inga ord för, aldrig har han varit så fin i galoppen!! Han var riktigt samlad men tog runda och stora steg, höjde ryggen och sökte sig neråt utan att bli framtung :D red han dessutom på vanligt tvådelat bett!

Sandis tog jag på hackamoret och red ut samma runda ut på byn, han skritta på glatt och var inte så där tittig och orolig som igår, jag satt då med hellånga tyglar som vanligt och bara satt där när han någon gång tittade lite och spände sig men han lugnade sig fort. I traven jobbade han på i en fin takt och var mjuk och fin för de mesta, lite stel han hade säkert träningsvärk sen igår ;) i galoppen var han jätte fin, sprang på i ett långsamt och samlat tempo och sökte sig neråt fint korta stunder :) så super nöjd med båda pojkarna idag!


sova!

just kommit hem från grannbyn, vi körde skoter genom skogen dit, trevligt att få gasa på lite iaf nu när det inte blev nån övningskörning som jag hade tänkt ;) höll typ på att somna hos dom vi var hos, ändå drack jag två koppar kaffe?;o nu ska jag iaf lägga mig och se Harry Potter 5 och försöka somna till den, upp tidigt och motionera hästarna!
hästarna

I'm blinded cause you are everything I see..

äntligen har jag tid att sitter ner en stund framför datorn, haha ;) Klivit upp kring 9 och varit igång sen dess! Ridit Jesse barbacka på banan, han gick jätte bra! Travade runt lite, tränade volter, ökad trav, galopperade och hoppade ett hinder några ggr och han var väldigt pigg och framåt :D jätte nöjd med honom!

Sen har jag ridit Sandis, började med att värma upp efter "byvägen", idag var en sån dag när sandis osäkra sida tittar fram lite extra haha ;) han är lite rolig, först jätte dominant i hagen och när man är ute och rider så är han jätte osäker, idag så kastade han sig om helt plötsligt när vi travade.. men iaf så fotade micke oss när vi red på banan en sväng, märks att sandis galopp har blivit starkare för han har inga problem att hålla den på banan :D sen så hade jag ställt upp ett hinder på 45 cm? haha när han såg det så sprang han på i en väldig fart, hoppa av tidigt och hoppade högt över och bockade som en dåre efter hindret, ojoj tur att man höll sig kvar då ;) Sen så skötte han sig bättre över hindret men var lika taggad mot det som första gången, hoppade bara ett par ggr så han skulle få ha lite roligt.
Sen orkade inte micke fota mer så han stack men då red jag lite till på banan och jobbade med ställning på volt, red sen ut på byn igen och jobbade skänkelvikning, galopperade och travade av honom i låg form :) så fick han lite mat i stallet, på med nå täcken och sen ut i hagen!
sen så hade chocken tappa en framsko såg vi igår så hovslagaren kom idag men innan det så for jag ut på äventyr med chocken.. ;) Selade honom, satte sen fast våran bob i linor i selen och satt mig på den och körde chocken ut på byn, haha måste ha sett jätte roligt ut men var verkligen en bra idé ju! var då kul att sitta där medan chocken travade på, tog det lugnt iofs och var inte ute nå länge eftersom att hovslagaren var på väg. tog in sandis under tiden chocken fick ny sko och tog av han täckena och lät dom 2 stå inne medan jag och pappa skrapade bort massa snö osv från hagen och körde ut lite löshö eftersom deras bal var slut men vi ska sätta ut en imorgon iaf.
resten av kvällen ska jag ta det lugnt bara, ciao! ;)
water snake
Water Snake<3

you got me losing my mind!

Tjoo, sitter nu hemma i bushen :D Kvällen hos julia var faktiskt bra, vi pratade om massa, jag och sandra kom på massa minnen från förr, åt tacos och bäst av allt så fick vi cheesecake med varm kolasås!!! ;D börja se en film också men pappa och micke kom typ halv 10? så såg inte klart den :)

Har iaf just kommit in från stallet, tog in varmbloden och pysslade lite. Gjort sandis man lite jämnare nu iaf och så for jag och han ut och red en sväng! Red han barbacka med hackamore, han gick jätte bra måste jag få skryta med som vanligt ;) Haha han var då nyfiken idag och gick med nosen i backen och var tvungen att kolla in alla skoterspår osv på vägen. Sen så red jag lite på en volt hemma på gården och formade och jobbade honom lite i både skritt och trav i några minuter vilket räckte för han var så himla mjuk och fin och travade på i en fin och samlad takt. Blir alltid lika glad och stolt över min gopojke :'D<3
imorgon kör vi lite dressyr på banan och hoppar några hinder, bror ska fota så när jag är tillbaka hos mamma lär ni få en bildbomb! :)
Nu ska jag äta kvällsfika, slå på en film och sen sova för är sjukt trött ;)
redigerad

Hejhej!

Sitter och ska ta mig lite mellanmål innan jag ska till Julia, blir ju lite sen middag för mig så.. Slutade halv 2 idag och bara haft chill lektioner så gick bra! For sen hem och la mig på soffan, sovit tills nyss, ofixad, inget packat till pappa och ska fara till Julia om en timme typ (y) men var nödvändigt att få sova kände jag sen så kommer ju pappa kring 9-10? Då ut i hagen till älsklingarna, köpt 2 påsar morötter åt dom! ;)<33


Helg! :D

Hade sovmorgon idag, vaknade och kände mig rätt bra så for till skolan för att slippa missa nå lektioner :) brukar alltid må bäst mitt på dagen när jag är sjuk men hoppas jag inte blir sämre för vill fara till Julia ikv! :) pappa hämtar mig rätt tidigt och så åker vi hem till bushen! ;)


Det är synd om mig :(

Blev ingen ridning idag :'( när jag gjort provet så for jag hem och la mig under en filt och såg Pocahontas, mys!

Sen efter middagen kände jag mig bättre så följde med mamma till grannen som fyllde år, haha var massa småbarn där och en super söt flicka vid namn Labolina sa till mig mitt i allt"du ska gå hem nu!" det roliga var ju att jag sa så till flera personen när jag var så liten ;) sen när jag skulle hem kom hon och drog i min jacka och fråga om rullatorn (stavas de så?!) i hallen var min.. HAHA söt unge ;)

Är sämre nu så insåg att gå på kalas var inte den bästa saken att göra, alltid lika smart! Så har ont i kroppen och halsen just nu.. Ingen skola imorn tror jag och att fara till Julia lär väl inte gå heller...fan åh jag som tänkt rida så mkt i helgen också -.-'


Just nu:


If you mouth the word "colorful" to someone, it looks like you are saying "I love you"

Hemma just nu, ska snart äta sen bege mig till skolan en snabbis för att göra prov. Får se hur det blir med ridningen sen, min hals dödar mig typ så :/

Haha i natt har jag drömt om att jag och Nellie Berntsson blev super bra vänner ;) hon var helt plötsligt hemma hos mig och var precis som jag föreställt mig i sättet, humorn ja allt, typ som er JENNY OCH LINDA xD ;) det bästa var ju att min bror kom in där helt plötsligt och blev helt paff ba "men du är ju... NELLIE?! :o" haha ojoj nog kan man kalla det en väldigt bra dröm iaf ;)


Länkar min syster!<3

Länk till min bästavän Jennys och hennes kusin Angelicas blogg får ni här! Nystartad och allt så bara börja följa och kommentera en massa! ;)
http://frusenblomma.blogg.se/
http://frusenblomma.blogg.se/
http://frusenblomma.blogg.se/
http://frusenblomma.blogg.se/
http://frusenblomma.blogg.se/
jenny och chocken
btw, jenny, nu har du fått en fet länkning här på min suuuuuper coola blogg så var evigt tacksam ;))<33

Get crazy, get wild, Let's party, get loud!

Ligger i sängen, kollar bloggar, lyssnar på musik och är allmänt seg ;) Är verkligen på väg att bli sjuk, inte kul ;s stannar iaf hemma två första lektionerna imorgon och far på sista då jag har provet. På så sätt så hinner jag läsa lite mer imorgon för orkar verkligen inte ikväll, somnar bara xD Far iaf på ridningen imorgon, är ju hoppning och varje lektion kostar ju som rätt mkt så vill helst inte missa nån.. sen så vill jag bara att det ska bli fredag NU, blir mys att fara en sväng till julia ju, sen så kommer pappa rätt tidigt och hämtar mig :)
angående rubriken så känner väl alla ,dom som iaf är så bäst att dom ser jersey shore, igen den?;) nu när vi ändå nämner JS så ska jag faktiskt slå på ett avsnitt!<3
gänget

I keep coming back to you. I say I want to stop but really if I wanted to, I could..

Sitter på skolan, 2 lektioner kvar..man blir väldigt bortskämd av att sluta tidigt så här ofta för man blir sur när man går till halv 4 xD plugga sen hela kvällen också -.-


:(

Förkyld ;s är aldrig sjuk och vill verkligen inte vara det just nu när jag ska rida så mkt i helgen :(


Vinny Guadagnino♥

kslnfkds
snygg
muuums
oqlfjdakf
vinny
åh fett snygg han är, snyggast bland pojkarna i Jersey Shore helt klart ;) min framtida man!

I bredviken..

Ligger i soffan hos mormor, for hit efter skolan för att få lite lugn och ro i mitt pluggande haha ;) slutade 13.30 idag, rätt lagom tid iaf och sista lektionen var faktisk kul! Haft rätt chill dag med 1 timmes historia på morgonen, sen skrivit lite på min uppsats om "montessori metoden" och så gick jag, Julia, Frida och Carro ner på stan och åt lite kinamat ;) gick sen och hade psykologi som sista lektion!

Nu ska Jag gå ut och gå här i byn efter att ha pluggat flitigt för en gångs skull ;)


Mums! ;)


;)

Sitter på bussen nu, slutar skolan 13.30 så är rätt chill dag! Far till mormor efter skolan och så skulle mamma sen komma och hämta mig på kvällen då vi ska och träna :)

Såg ju paranormal activity 3 igår, den var väl rätt bra inte så läskig precis men det är ju inte någon av dom andra heller så ;)


Tagga helgen!! :D

fick perfekta planen inför helgen, då jag ska till hästarna. Ska hoppa med varmbloden, kanske även Jesse! :D Är evigheter sen jag hoppade med någon av hästarna ;o Hoppar sandis i princip aldrig nu för tiden pga hans ben.. men någon gång ska väl han få ha det riktigt roligt?! Hoppa är verkligen något han älskar, minns att jag i början knappt fick han att hoppa (han var rädd för att han kraschat i ett hinder hos en annan ägare) men senare så var han alltid sjukt taggad! Hoppat 1 gång 90 cm med honom, fett stolt jag var då haha men mest tränat låga höjder för att få flyt och kontroll :)
Ska ställa upp några små hinder på gården och hoppa efter att jag ridit lite dressyr har jag tänkt iaf :) Ska tvinga min bror att fota en massa när jag rider dom olika hästarna också eftersom han lovade det som en slags julklapp och behövs verkligen lite nya ridbilder ;)
Är hoppning på ridskolan också på torsdag så är taggad till det också, om jag får en häst jag trivs med dvs men gör det med dom mesta så troligt får jag det ju ;)
taggar lite mer med lite hoppbilder nu!
2000009
2009<3
löshoppning
2010
2010<3
taggad
löshopppning
snyggast!<3

Nu ska jag se klart paranormal activity 3 och sen sova! :)


Älskade häst♥

öga redigerad
redigerad

Hej :D

Slutade 11.20 idag så gick då ner på stan och åt lunch med Frida och Julia, gott! ;) sen så gick vi runt och kolla lite på stan medan jag väntade på mormor. Nu ska jag sätta mig och plugga historia ett tag, sen lär jag väl bara ta det lugnt, se film och tänkte nog gå ut och gå en sväng :)


På bussen..

Sitter nu på bussen till skolan, som jag och bror för övrigt höll på att missa.. ;) kort skoldag med bara 3 lektioner, super! Blir att plugga en massa idag, prov på torsdag men uppdaterar nog senare iaf! :)


mys..

Ligger i sängen och ska snart slå på nyaste avsnittet av Jersey Shore season 5, härligt! Varit på nova och tränat men blev inte så mkt träning eftersom att jag blev låg mitt i allt -.-' mådde då inte så bra iaf, länge sen blodsockret påverkat mig så mkt ;s
btw såg ni första avsnittet av Ponnyakuten? :) är ju tvungen att se det när Nellie är med, var inte något om henne detta avsnitt, man såg bara en snutt av henne och hennes ponny stella ;)
ahja nu ska jag börja se lite jersey, gn!
2009
Bild från 2009, usch vad jag saknar att hoppa med pojken :(<3

Söndag..

Tja! Är hos mormor idag, sjukt längesen ;o ska väl plugga lite inför nå prov och vara här till ikv då mamma hämtar mig då vi skulle och träna på nova.

Händer faktiskt inget nu för tiden, blir att plugga typ hela veckan, ridskola på torsdag och på fredag ska jag iväg och fira Julia som fyller 18! lördag till söndag ska jag iaf till hästarna och pappa, måste verkligen på nån rutin i det här nu så att jag tar mig dit oftare.. tror iaf jag ska försöka få med mig nån till helgen så att jag slipper rida så många hästar själv ;) någon frivillig?


mums..

oqlfjdakf
Hjärta till Vinny och Pauly som gör JS såååå sjukt bra! ;)<3

I'm back!

Hemma från Haparanda nu! köpte inte så mkt men hittade ett par gråa ridbyxor och en blå tröja på Hööks som var på rea ;) tröjan såg inte ut som en "häst tröja" så ska ha den på skolan osv ist! Sen så köpte jag en mörkblå Adidas väska på Stadium som också var på rea :D

Haha måste få berätta att det är min lillebror som faktiskt har shoppat loss idag, han som inte ens tänkte följa med xD

Nu ska jag ta det lugnt ett tag innan vi skulle äta och så kommer Julia från min klass, hennes mamma och moster hit senare :)


AWESOME :'D

Hur coolt är det inte att Nellie Berntsson kommenterat ytterligare en gång här på min blogg?! :D på inlägget innan det här ;)


Vilket?

Vad tkr ni är finast på Sandis, kort elr lång man? Han har haft rätt lång man förut (längre än på bilden nedan) men just nu har han rätt kort eftersom jag inte vill att han ska svettas så mkt, han får ju ha kvar sin vinterpäls eftersom han går på lösdrift så. Sen så tkr jag han passar i kort man också :)


Tja ;]

Ligger just nu och ser nån film med mamma ska väl om en stund gå ner och lägga mig och se lite Jersey Shore ist!
Ikväll har jag varit hos Linda, mys som fan ju :D mest bara pratat om en massa, men nice vare eftersom jag inte träffat snyggingen på evigheter <3

Imorgon blir det som sagt Haparanda med mamma!


Try not to bruise your knees when you come crawling back to me

Goddag sitter och dunkar lite musik just nu, kom hem för en liten stund sen från stan där jag varit och fikat med mamma,mormor och lillebror efter skolan! Har ingen aning vad jag ska göra just nu, elr kom just på att veckans degrassi avsnitt visas på repris nu så ska ta och kolla dom jag missat :) sen får jag se vad som händer, kanske skulle umgås med Linda iaf!
Imorgon ska vi till Haparanda, trevligt trevligt! ;) har ju pengar kvar på presentkortet till hööks så får se om jag handlar något eller om jag sparar dom, annars lär väl alltid lite kläder komma med mig hem ;)
nsfln

Fredag!<3

Tja just vaknat, skönt att få sova lite längre iaf! Inatt just när jag somnat så blev jag låg i blodsockret så var ju tvungen att gå och äta nå -.-' nu ska jag upp och duscha, äta, fixa mig osv, har 3 lektioner och slutar halv 4, kan ju hoppas på att vi får gå tidigare idag också! ;)

Får se vad som händer sen ikv då, har inte direkt nå planer ännu iaf! Vad ska ni göra? :)

Chocken på bilden<3


I wish the world was abit smaller, that way I'd be closer to you!♥

Nu ska jag sätta mig och plugga lite historia och mysa på där uppe i soffan med katten ;) Tagga nu fredag och sovmorgon, sen säker umgås med nån fin :D tror helgen kommer bli super iaf!
anfjakf
It's the little things you do that make me find you irresistible!

Rätt så spännande ridlektion..

Vi hade sitsträning på lina idag, mindre kul och vi red dessutom på Dora som är rätt seg. Men vi fick igång henne bra men nackdelen med det var ju att jag fick sitta och hålla i mig för mitt liv haha! Seriöst ena sekunden sköt hon på från bakbenen ordentligt och jag som satt där utan stigbyglar och allt xD nåja jag lever och jag föll inte av så är ju bra iaf, aldrig ridit henne och det har gått så snabbt men måste erkänna att traven var super fin ;)

 


Sandvångens Eloge♥

Made a wrong turn once or twice
Dug my way out, blood and fire Bad
decisions, that's alright
Welcome to my silly life
Mistreated, misplaced, misunderstood
Miss 'No way, it's all good'
It didn't slow me down.
Mistaken, always second guessing
Underestimated, look I'm still around
Pretty, pretty please, don't you ever, ever feel
Like you're less than fucking perfect
Pretty, pretty please, if you ever, ever feel
Like you're nothing, you're fucking perfect to me

puss
bild från 2009!

ridaridarida

Ridskolan idag, super! längtar efter att få rida lite nu :D blir nog inte att fara till mina egna hästar sen, måste nog plugga för har knappt börjat :/ ahja freda imorgon och sovmorgon till 9.50! I helgen ska jag väl umgås med Linda, sjukt länge sen så väldigt taggad :D sen skulle vi kanske till Happis en sväng, och så ska jag väl plugga :) får se om jag tar mig en sväng till hästarna också!


sakna :(

sakna Wales/London resan 2011 som vi hade med klassen, känns sjukt längesen och hur overkligt känns det inte nu i efterhand att JAG varit i London?! Lätt att jag ska dit igen! Saknar alla värdarna vi bodde hos i Wales också, asså inte så troligt att vi får träffa dom igen ju och dom var något roliga att umgås med, haha hade lite sjuk humor osv ;)
typ när vi svenskar skulle beställa mat sa vi "ships" ist för "chips" så dom skratta åt att vi beställde fisk med båtar :( haha tröga som vi är så fattade vi inte vad dom skratta åt förrän dom förklarade att "nej ni kan inte få båtar till eran fisk!!!"
nåja, kan då säga att det verkligen var en upplevelse som var värd som få tusenlappar som vi fick betala, lätt att jag tkr alla ska göra det om dom får chansen! Att fara själv med klassen och två lärare till ett annat land, bo hos några man inte känner och få sköta allt själv. erkänner att det var läskigt till en början och jag som har diabetes blev ju helt skruvad när jag märkte att deras mattider inte var så lika mina osv men allt gick ju bra så ;)
den veckan gick otroligt fort och visst saknade man vänner osv men var lätt en av dom roligaste sakerna jag gjort, iaf börjat satsa mer på engelska i skolan och har fått ihop ett MVG så var en nyttig resa också haha! ;)
kamsfl
klsjf
gränsen
gränsen till wales från england ;)
gänget
lite suddig bild på oss elever från sverige då men iaf! ;)<3

skillnad?!

asså märkt så mkt skillnad på sandis nu sen jag köpte ny sadel :D den andra började ligga helt fel i slutet, gled fram och gav han inte nog med plats för att röra sig ordentligt men den här är så mkt bättre och skönare :D jag och sandis har inte haft ett dressyrpass på banan på väldigt länge nu, måste jag sätta igång med nu! Men har ju kört mkt dressyrjobb på uteritterna, alltså samlat och jobbad han mkt i alla gångarter sen också mkt skänkelvikning och ställning och böjning och nu börjar han bli jätte fin så dags för ett RIKTIGT dressyrpass nu tkr jag ;) Sen ska jag försöka boka ridhuset på ridskolan nån helg en timme så att vi kan komma dit och träna! :)
förra sadeln:
jag och sandis
nya sadeln:
blå outfit
förra var ju inte precis en dressyrsadel som den nya är heller vilket jag längtat efter i flera år ;)

Hemma ;)

Ligger hemma och ser tv just nu, slutade 2 timmar tidigare Idag och igår hade jag bara en lektion, älskar att gå på gymnasiet ;) (y) ska väl snart sätta igång och plugga lite historia, det är väl vad min kväll kommer bestå av typ? Har inte så mkt att skriva om egentligen när jag är hos mamma xD ahja kanske uppdaterar senare mer! :)


What am I supposed to do when the best part of me was always you?

Har just ätit kvällsfika efter ett pass på nova, satt rätt fint ;) Blir gym på idrotten direkt på morgonen imorn också, kändes ju mindre lockande eftersom att det är på sportcity.. -.-' ahja nu ska jag gå och sova, kanske ser en stund på ett jersey avsnitt, medan jag checkar lite bloggar via bloglovin på mobilen, älska min iPhone!<33
Saknar pållarna, kanske far dit på torsdag efter ridningen. Bara det att då måste jag åka med bussen från pappa till skolan på fredag och jag börjar inte förrän 9.50, ahja det löser sig! Godnatt på er nu! :D
redigerad
älskade Sandis, du är allt för mig!<3

Before I die

msfö
nkjhkm
smfmse
smlf
fmlafm

Seriously, just talking to you make me so happy..

Sitter på skolan, har gjort bort 1 lektion nu och har bara 2 kvar nu då! Slutar 13.40 senast så är rätt chill ändå och så åker jag med nyborgs bussen hem ;) har 2 prov nästa vecka, om stormaktstiden och kalla kriget, så måste väl börja plugga lite smått.. Men ska nog också och träna ;) (y)


you don't need words when you know how to make your body talk

nämen tjenare! Sitter och lyssnar på musik och beställt nå kläder osv, kommit hem för ett tag sen från nova så blir att lägga sig och se typ jersey shore elr läsa lite hp en stund och så skulle vi städa senare.. verkligen kul. Skola imorgon, kommer typ va död :( men tvingade upp mig själv halv 9 imorse så kanske kan somna rätt tidigt iaf ikv ;) kmr ändå bli rätt skönt att börja skolan, får ju träffa allt folk där osv! :)
Hade ändå velat göra nå kul sista dagen på lovet men alla ba amolfjiethflwefjrpoafianfknakifd -.-'
nsöfma

Less..

Blev inte nå gym ikv utan blir nog imorgon ist! Har ist suttit och sett Filmen Australia med mamma, den är alltid lika bra ;)

känns sjukt tomt utan Jenny iaf, efter en vecka tsm.. Sjukt att det måste vara 4 timmar mellan oss.. Tack iaf hjärtat för att du ställt upp för mig så mkt den här veckan, älskar dig verkligen!<3 inte riktigt förstått hur nära och lika vi egentligen är förrän du skrev i förrgår på ett ungefär "jag märker ju när du mår dåligt fast du inte visar det, jag kan läsa av dig" du kommer alltid ha mig hjärtat!<33

Ojoj deepshit inlägg på högnivå här.. Nu ska jag lägga mig och läsa Harry Potter 4 på engelska, gn! :)


Ritat igen ;)

Ritade chocken idag och är väldigt nöjd ;)


-.-

åh vad jag hatar blogg.se egentligen...går ju fan inte att få in en header och gör precis som man ska göra och jag har fått in header på andras bloggar men på min gåre inte vafan?!?! -.- någon frivillig som kan hjälpa?!

ansiktet - äckligt ♥

sitter och lyssnar musik, smsar med jenny och tänkte ta och ladda ner en film som man kan se senare ;) rätt awesome att jersey shore season 5 börjat sändas i USA så kan nu se jersey på fredagar på en sida jag hittat, sett första avsnittet och fett bra det är, som alltid då! ;)
Har inte gjort nå idag, elr typ bara sett tv, varit ute och gått med mamma in till kalix en sväng och ikv ska jag bara sitta här kanske ritar lite, ser film och så blir det en sväng på Nova också och träna lite :D (y)
Hästarna ska nu iaf få stå nån dag, får se när jag tar mig upp till dom men ska nog fara nån dag nu i veckan :)
hästarna

Blå outfit!

Gillar Sandis ljusblå outfit starkt, måste ba fixa nå nya liite mörkare lindor för dom jag har är dessutom nötta och smutsiga, sånt som inte går bort i tvätt osv -.- nå vad tkr ni?;)


bara 9 månader kvar, tagga!

Bara ca 9 månader tills jag fyller 18 år, något A W E S O M E !!! då ska jag tatuera mig, ska ha sandis hela namn alltså Sandvångens Eloge på underarmen, nästan 100% säker på att den ska vara just där ;) Sen funderar jag på om jag skulle göra bredvid sandis huvud? vore rätt fränt ändå att ha en av favoritbilderna på honom men kanske namnet räcker får se. Är ju något man INTE kan ångra precis, inte så troligt isåfall placeringen då men ;) Han är min bästa vän och finns alltid där, no doubt, drf vill jag att han ska finnas med mig överallt trots att han inte finns mer när tiden är inne vill säga.. kommer iaf bli super fint!
tatuering
typ så här vill jag ha det, iaf där på armen jag menar fast ska ha på högra men liknande stil på texten ska det vara (Lånad bild från google)

Älskling<3

Ritat av en bild på Sandis idag, lite
Svårt med perspektiv och så men tkr jag fick det att likna honom rätt så bra iaf! :)


...

I'll get it if you need it,
I'll search if you don't see it,
You're thirsty, I'll be rain,
You get hurt, I'll take your pain.
I know you don't believe it,
But I said it and I still mean it,
When you heard what I told you,
When you get worried I'll be your soldier.
hoppas verkligen personen jag tänker på läser det här..

bildbomb på finaste pojkarna♥

kjwsiävl
aklf
hästarna
blått träns
grön
lkafmjls
sliiiick
fiiiinis
blå outfit
finast
hjäärtat
fin
sjukt länge sen jag fotat med systemkameran, har en Canon EOS 1000D, suger också på inställningar trots att jag gått 1 år på medialinjen förut en gång i tiden haha så drf är det lite dåligt ljus, kvalla osv ;)

Hos mamma igen ;)

Är hemma hos mamma nu igen, ska snart byta om för vi ska iväg på middag hos mormor, hon är då sjukt saknad iaf!<3
igår så var ju som sagt marcus, jenny och patrik hos mig och micke, vi såg Paranormal activity 2 tokyo night och Milf ;) haha kul bara att jag och jenny satt och kommenterade allt!
Marcus: han såg ju inte ens ut att komma från japan..
jenny: näääe för han såg ut att komma från Luleå!
haha ojoj xD iaf så var paranormal rätt ful och milf för den delen också ;) sen gjorde vi inte så mkt mer, jenny och patrik for hem vid 12 och vi andra gick väl och la oss nästan direkt.
Idag har jag bara ridit ut med sandis en liten sväng, gopojken var underbar som vanligt! var mjuk hela tiden i mun och sidor och lyssnade super. är så sjukt tacksam över att jag har honom, finns seriöst ingen bättre!<3
kommer in bilder på honom senare från när jag och jenny fotade :D men ni kan få ett smakprov nu ;)
blått träns
erkänn att han är lätt finast! ;)<3

Baby you light up my world like nobody else<3

Nu har just Patrik och Jenny just farit hem till dom ett tag innan dom kommer tillbaka senare :) Vi har ridit ut med varmbloden och så fick patrik tolka med bob bakom Chocken, gick jätte bra iaf ;) Sandis gick jätte bra, taggad som alla andra dagarna och tyckte det var jätte kul att få galoppera fort! Dom var svettiga efter turen så slängde på dom täckena idag igen så har nyss varit och tagit av dom. Lägger alltid på täcke om dom är svettiga efter turen när det är kallt ute :)
Nu ska jag väl snart börja fixa lite här, duscha och tagga inför kvällen! :) vi ska se paranormal activity 2 Tokyo night iaf och kanske nån mer film sen bara snacka osv och så sover Marcus här sen, mys ju! ;) Har bestämt att jag ska ta foton på Jenny och Patrik sen också mohaha ;)
btw sorry för lite bildlösa inlägg men går så segt att ladda upp bilder här hos pappa så får ta arkivbilder -.-'
image description

Godmorgon!

Jenny sa att dom skulle komma mellan 11 och halv 12 så tror det är dags att kliva upp nu och äta osv ;) städade faktiskt riktigt ordentligt igår i rummet, vilket behövdes xD sen så låg jag ett tag på spikmattan och såg tv med Micke och Oskar :)

Nu ska jag gå ner och äta och tagga inför uteritt med två härliga och sen filmkväll med dom + Marcus som sen sover här också ;)


grym tjej!

En blogg jag läser flera ggr om dagen är http://nellieberntsson.se/, Nellie som driver bloggen är född -00 men man skulle kunna tro att hon är mkt äldre! Är väldigt imponerad av denna tjejens mognad och erfarenheter trots sin ålder. Trots att hon är 6 år yngre än mig skulle jag lätt kunna umgås med henne nån gång, för hon verkar vara en sjukt fin tjej! Det hon skriver om är sin vardag och om sina super fina och söta hästar Stella och Bellman. Lätt att detta är en av dom allra största hästbloggarna, enligt mig absolut den bästa också! Tycker ni ska kolla in denna fina tjejens blogg och följa den ni som inte gör det. seriöst hon skriver väldigt bra texter, jag tänker alltid igenom vad hon skrivit och ofta tar jag alltid till mig något bra och nyttigt från dom också.
Checka in http://nellieberntsson.se/ nu!! :D

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort, snälla ge mig två sekunder innan du ger upp

Tjo! Sitter just nu i mitt rum hos pappa håller på att städa lite eftersom att marcus, jenny och Patrik ska va här imorgon och se film osv ;) Jenny har åkt för ett tag sen till sin stuga som ligger typ 10 min bort för att sova där med sina föräldrar och patrik då så är lite ensamt här nu efter att ha varit med henne i typ en vecka x) Men hon och patrik kommer imorgon kring 11 typ och så ska vi då ut och rida, patrik får tolka bakom har vi bestämt haha ojoj vad vi ska dra på med hästarna i backarna, stackarn!

Förut idag har jag och jenny fotat hästarna lite och sen ridit ut med varmbloden. Red en lite längre tur idag, Sandis var helt underbar! Jobbade jätte bra med bakbenen och ryggen och var riktigt riktigt fin i munnen :D på väg hem så blev han lite taggad i galoppen men lät han springa på eftersom att man kan inte va seriös hela tiden så han måste ju få ha lite roligt också men han lyssnade när jag bad han sakta ner så var jätte nöjd med honom ;) När vi travade av dom så sökte han sig ner i fin låg och lång form så han börjar fatta nu äntligen! Sen slängde vi på dom fleece+vintertäcke, eftersom dom var svettiga, och sen fick dom gå ut i hagen. Varit för ett tag sen och tagit av dom alla täcken och grimmorna :)
Nu ska jag fortsätta städa, duscha, kanske gå ut med hundarna och sen slå på nån film! :)
gammal bild
Min häst är underbar

I miss you, I mean it<3

Hästarna var något taggade när vi red ut, sandis var ovanligt het idag, elr på senaste tiden har han varit så lugn men antar att det var för att Chocken var med ;) Men han skötte sig ändå super bra, krävde inte så jätte mkt idag eftersom att jag tänkte att han skulle få springa av sig ordentligt.
Resten av dagen har jag och jenny sett film, hjälp pappa att sätta in en höbal till pållarna och så har vi varit till kalix en sväng och handlat lite :) Nu ska jag lägga mig och smsa med hjärtat och se "100 girls" tillsammans med jenny! ;)
pauly
Dj Pauly D<3

Rida ut!

Just vaknat och ska nu ner och äta frukost. Ska väl sen ut och se till att hästarna har mat, ska bära dit hö för deras höbal är helt slut. Senare ska jag och Jenny ut och rida på dom finaste i världen nämligen Sandis och Chocken!<3

Helt otroligt vad Sandis betyder mycket för mig! Var nere igår..så gick ut till honom i hagen och han bara stod där medan jag klappade och myste med honom. Bara att få va nära honom så en liten stund hjälper för jag vet att honom kan jag alltid lita på i alla stunder<3


The boys who..

bw
bw
bw
bw

Oh, baby, baby, it's a wild world It's hard to get by just upon a smile

Nu har jag och jenny sett klart hela 1 säsongen av skins, nördar eller?;) Ska dra ut en sväng och se till att hästarna har mat kvar för natten och se så dom mår bra. Sen blir det väl chilla och svamla vidare, är vi ju rätt bra på haha ;)
Imorgon hade vi tänkt rida ut en sväng med varmbloden så att dom får springa av sig ordentligt! :)
vinny
Snygg!<3

Skins<3

Nu ska jag och frugan lägga oss i sängen och se ett avsnitt av skins innan det är dags att ta ut hästarna i hagen igen! :) Vi har varit och tolkat med både sandis och Chocken idag och så har vi haft med maggan också. Hon tyckte det var jätte roligt att få komma ut och springa bredvid kälken ;) Hästarna skötte sig jätte bra idag också, vi tog det lugnt med dom och bara skrittade och travade idag men imorgon ska vi ut och galoppa av dom ordentligt ;)
Får väl se om jag uppdaterar lite mer senare men ha det så bra så länge! ;)
header
Hade tänkt ha den här som header ett tag men det laggar när jag ska sätta upp den så ;)

På väg till pappa!

Sitter i bilen på väg till pappa och älsklingarna!<3 jag och Jenny ska bara gå ut och gå med dom ikv så dom får komma ut och röra sig lite och så rider vi imorgon :)

I Luleå köpte jag en ring och örhängen i olika färger bara och så när vi kom hem från Luleå gick vi in på chili och köpte ett par snygga typ slags chinos, baggy är dom ;) (y)


Luleå!

Har inte orkat fixa bloggen ännu.. Såg film och chilla med bästavän igår ist! Nu är vi på väg till Luleå och ska shoppa lite, Jenny ska göra hål i läppen osv ;) ikv drar vi till pappa, blir grymt att få träffa pållarna igen <3


Damp..

Bloggens design har damp osv så ni får stå ut med det tills jag fixat det, ok?! ;)


2012!

Hejhopp nytt år nu och allt! Hoppas allas nyårs kväll blev lika bra som min :D iaf så åt vi tacos, spelade våghals och såg film. Vi var också iväg en sväng till Jespers far och smällde raketer med Jespers småbröder!

Jesper: Det här är Olga(en raket) och nu sätter jag henne här innan jag kör henne hårt!
*skjuter iväg raketen*

Alvin(Jespers lillebror): OLGA SPRACK!

Haha fick världens skrattanfall då xD
Iaf så vare mys att fira nyår med några av dom som betyder mest för mig<3

 


RSS 2.0