-

Gott Nytt År Då Alla! :D


Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider

hoppp

Test sak!

Hejdå 2011 !

Hur tillbringade du ditt förra nyår?
Med pappa hos några släktingar!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
jodå!

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

Dog någon som stod dig nära?
nej

Vilka länder besökte du?
Finland, Bulgarien

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
yes

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
29/12<3

Vad var din största framgång 2011?
Jag och Sandis kom igång efter skadan och är nu finare tsm än någonsin!

Största misstaget?
orka gå in på nå man typ glömt!

Har du varit sjuk eller skadat dig?
nja sjuk har man väl varit nån gång :)

Bästa köpet?
min iPhone 4<333

Vad spenderade du mest pengar på?
hästarna, lätt!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
mkt som gjort mig glad men alla bra stunder med sandis!<3

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
What are words, motherlover och många fler ;)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
mer ledsen

Vad önskar du att du gjort mer?
insett saker mkt tidigare  

Vad önskar du att du gjort mindre?
inte bara tagit emot all skit sådär

Hur tillbringade du julen?
Familjen

Blev du kär i år?
ja!<3

Favoritprogram på TV?
Jersey Shore, Skins, Degrassi :D

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
haha nåjo!

Bästa boken du läste i år?
inte läst så många böcker men typ Hp på engelska ;)

Årets bästa kompis?
Jenny och Linda<33

Årets bästa film?
finns så många ;)

De bästa nya människorna du träffade?
Linda och Marcus<33

jag

"we never really grow up, we only learn how to act in public"

Tjo!

Har just vaknat och nu ska jag och jenny gå och äta frukost. Vad vi ska göra fram tills ikväll har jag ingen aning om faktiskt :o

Uppdaterar mer senare! :)


Hejsan! :)

Nu ska jag och Jenny slå igång en film och dippa med morötter och gurka och dricka cola, mums ;) Vi har bara svamla som vanligt idag som bara jag och Jenny kan! fixat och planerat lite inför imorgon då min kille Marcus och kusinerna Jesper och Ted kommer för att umgås med mig, Jenny och lillebror Micke :D Vi ska käka lite mat, säkert spela nå spel, prata och helt enkelt umgås bara, kommer bli nice!!
Vad gör ni under nyår då?:D
jag och jenny
Haha jag och jenny idag när vi testade våra glowing glasses!
Älskar dig syster och bästavän!<33

Dag 13: En bild på dig och någon klasskompis

öhh har ingen bild med någon i klassen eftersom jag bara gått med den i en termin ännu och ingen av mina närmaste går i den så! :)

Godmorgon! :)

Ska snart börja göra mig i ordning för att börja fara in till Kalix, ska hämta upp Jenny klockan 12.15 på busstationen och så ska vi väl handla lite med mamma :)

Har ingen aning om vad dagen kommer bjuda på men lär ju svamla på som vanligt med Jenny, se nån film elr nå och tagga inför nyår! ;)

Maggans fina sovstil:


Ritat idag!

Faktiskt suttit och ritat en häst idag, sjukt längesen :o här är iaf bilden som jag ritat åt JennyPenny som kommer imorgon:


Dag 12: En bild + 5 fakta om mig.

jag
- Älskar hästar
- har diabetes
- har en sjukt fin pojkvän
- har dom bästa vännerna som går att finna!<3
- rätt duktig på att rita, hästar iaf, om jag får säga det själv men ritar typ aldrig xD

Hemma!

Äntligen hemma från Happis, haft en jätte bra dag med mamma och Marcus! :) shoppat lite kläder, ätit på Max och varit på Hööks såklart ;) fick med mig hem iaf ett schabrak, pannband, grimma och hästgodis :) har kvar pengar på presentkortet + att mitt bonuskort blev fullt idag så har 150 kr på det att handla för, glad tjej! :D

Nu ska jag äta och chilla ett tag med bror och kusin och sen fara och umgås med Sofia, Sara och Sandra, härligt! :)

Bild på sakerna från hööks:


Goddag :)

Sitter i bilen på väg till Happis nu :) var något jobbigt att stiga upp klockan 9 speciellt eftersom att jag fick stiga upp i natt och äta för att jag hade lågt blodsocker -.- man vaknar och är helt borta och så måste man gå upp för trappan till köket, inte så kul, och sen kom Micke och börja svamla med mig så var inte så glad ;) haha nå så äre med diabetes ibland.

Jag skriver sen när jag är hemma och visar bilder på vad jag köpt! :)


I got everything I want, but you, I might get you one day!

Sitter just nu och lyssnar lite på älskade LMFAO och skriver med Marcus. Kom hem för ett tag sen från att ha tränat lite på Nova, länge sen nu så var rätt nice ändå ;) Sitter och taggar inför Haparanda imorgon kommer bli awesome ju!
Är väl bäst att gå och sova snart för ska hämta upp Marcus 11 imorgon :s Fast först ska jag se ett avsnitt av Jersey Shore!<3 Har börja se om alla säsonger nu och taggar inför season 5 som jag vill ska börja sändas nunununununu! ;)
gänget
pauly
Pauly D
vinny
Vinny, aaaah sjukt snygg

Hööks imorgon! :D

Far iväg till Haparanda imorgon med mamma, marcus och säkert micke, blir att besöka Hööks då helt klart ;) Rea plus har presentkort för 500 kr så här lär shoppas till hästarna! Får se det som försenade julklappar till dom hehe ;) Funderar på ett nytt träns elr fint pannband men får se, några nya grimmor borde väl få följa med hem tkr jag och något schabrak :D som vanligt kommer jag få hjärnsläpp där och bara virra runt, ojoj stackars marcus säger jag bara men har varnat honom! ;)
schabrak silver
schabrak
fleece täcketräns
Lite saker jag funderat på att köpa men får helt enkelt se där! ;)

Dag 11: En bild på en person du kan berätta allt för

gammal bild
Sandis såklart!<3 han räknas som en person haha ;)

Sandis<3

Så här kort blev Sandis man denna gången, han är grymt snygg med lite kortare man! ;)


Klockan ;)

Klockan jag fick i julklapp av mamma :)


mindre lyckad dag!

Började med att fara ut och rida Chocken idag. Gick inte alls bra, han är så stark vissa dagar och bara springer på. Några steg går han i fin lugn takt och söker sig neråt och sen mitt i allt springer han på och slutar jobba helt, kopplar bara bort helt. Sen biter han fast i bettet och blir stel i först ena och sen andra sidan, när jag väl får loss ena sidan blir han stel i andra och så håller det på så i stort sett hela ridturen.
Känner verkligen att jag inte riktigt klarar av honom just nu, fast att jag använder pessoa som jag egentligen inte vill använda men ja skulle inte alls klara han på vanligt bett just nu.. Men det bra med ridturen är att han ändå jobbade bra, korta stunder då men iaf! Sen så fick jag en fin galopp på slutet också :)
Skulle ju egentligen farit på privatlektion idag med Sandis till ridskolan, men sandis vägrade att gå in i transporten hur vi än gjorde. Brukar gå om man är lugn och lirkar lite med honom men inte idag, höll på i kanske 40 min? innan vi gav upp. Så gick in med han ist igen och for ut på en ridtur genom byn. gopojken var helt underbar idag! Jobbade han i en låg form i traven hela ridturen och han var mjuk och fin i både mun och sidorna! :D Även galoppen var att dö för! Han verkligen jobbade och sökte sig neråt och jobbade med bakbenen!
Efter jag ridit stog jag med han en stund i hagen och verkligen berättade för honom hur mkt jag älskar honom, han stog ut en stund med mitt gulligull men sen så lockade maten mer haha aww :')<3

gammal
Gammal men söt bild på hjärtat

Dag 10

Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll

jenny och chocken
Jenny

Take me down like I'm a domino

Har ridit en super fin Sandis idag! Han jobbade verkligen på och var så där lagomt pigg som jag vill att han ska vara, han har en tendens att bli lite lat ibland ;) Han gjorde kanon fina skänkelvikningar och lyssnade så bra på ökning och samling :D Galoppen har börjat sitta nu lite bättre, han hade en period nyss när han inte ville hålla igång galoppen och ville inte heller fatta den? Nu sitter den som en smäck och han fattar på första försöket alltid och orka samla sig lite mer! :) När jag travade av honom i en lång och låg form, sträckte han ut ordentligt och han har då aldrig gått så lågt med huvudet och halsen som idag, han börjar nog fatta att det är rätt skönt ;)
Sen har jag och pappa också varit ute och kört släde bakom Chocken, första turen för i år! :) var pappa som körde men Chocken var då riktigt taggad i traven!
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, skulle kanske till Haparanda en sväng och sen har jag ju privatlektion med Sandis så :) ska även tillbaka till mamma och vara där till efter nyår nån gång :)

Dag 9

Dag 9: En bild på någon i din släkt

jag och ida
Ida ;)

Dagen aktiviteter ;)

Klev upp vid 10 och for ut och rida till skogskojan genom skogen med pappa, jag red Jesse och han Water. Gick väl bra, jesse var lite knäpp och skulle ta sina egna vägar ibland och så skulle han börja jaga Maggan, våran hund, som sprang lös med oss haha gulligt värre ;)
Sen for jag ut med Sandis som var värre duktig idag! Gjorde jätte fina skänkelvikningar i trav och gick i en riktigt samlad galopp :D traven kan man inte klaga på heller då han för det mesta gick i en fin och stadig form ;) tog av han sakerna, ryktade och gav han lite mat innan jag släppte ut honom och tog in Chocken och for ut med han! Han gick också väldigt fin, lite stel i sidorna men släppte eftersom. I traven sökte han sig neråt jätte fint men ökar gärna farten. Men vet inte vad det tog åt honom i galoppen idag, han kunde inte hålla den, bröt av hela tiden men gjorde några fattningar iaf och sen efter en fin en så slutade vi och travade av ist :)
Nu ska jag ut och hämta in Sandis igen och göra hans man lite kortare, rykta, stretcha och bara mysa med min älskling!<3

Dag 7 och 8

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
röd grimma


Dag 8: En bild på en person som du saknar
lillasyster

Tjo!

Sitter hemma hos pappa nu och snackar i skype med Sebbe från gbg ;) Ska snart slå på Ace Ventura 3 elr nå sånt! Har bland annat fått Rihanna parfymen, en klocka, pengar,biocheck, presentkort på 500 kr på Hööks och lite annat. Är väldigt nöjd iaf! Funderar vad jag ska använda presentkortet till, sugen på nytt snyggt träns till sandis ;)
Imorgon då ska jag och Sandis ut och busa i snön och ska rida chocken och jesse också :D Dom blev då väldigt glada av morötterna och alla flockades omkring mig haha gulligt!<3
jesse jane

GOD JUL!

God Jul på er, uppdaterar senare idag lite för nu ska jag fixa och packa de jag ska ha till pappa. Klockan 12 far vi en sväng förbi Lill-Johan innan vi far iväg till mormor och äter osv :D


Just nu!

Friterade bananer med glass efter thaimat tillsammans med familjen framför Sagan om de två tornen, rätt så nice! ;) (y)


Before I die

hogwarts
jdslf
jilsfsfd
ajflanf
sdlkvfmjldvmc
xmvdlk
äa-ölfcäöa
slvmlk
mslkmfvlsda

Vill ha!

Skins season 1-5, måste ha! :D
http://cdon.se/film/skins%3a_complete_series_1-5_(import)-14155480
skins

???

Va vill ni ha här på bloggen, en frågestund? Bildbomb? kom med förslag! :)
galopperar

Tjao!

ska snart ta och börja göra mig iordning ska nämlingen klockan 2 och fika med Sandra och Sofia. Två gamla kompisar jag känt sedan lågstadiet! :) inte träffat dom på länge så blir väl kul att snacka lite och så.
Imorgon efter att vi varit hos mormor far jag typ klockan 6 till pappa, längtar!!! Ska ut direkt till hästarna och mysa, kanske tar mig en ridtur också ;) Ska också och köpa massa äpplen och morötter idag till pållarna så dom också får nå gott imorgon :D
2010
Gammal bild från februari 2010 på mig och Sandis!<3

Dag 6

Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

jag och ida
Ida och jag, träffas aldrig nu typ.

:D

Gjorde min värdelösa kväll rätt awesome ändå att få en kommentar här på bloggen av självaste Nellie Berntsson! :D <3


Every little thing reminds me of you

Hemma från ridskolan nu, hade inte barbacka utan skolridning! Fick Tatar men hann bara skritta igång och börja trava så börja han markera på höger fram, rejält också. Så fick då byta till Pinken, ett varmblod! :D Pinken jobbade faktiskt jätte bra idag och vi tränade på att byta om volt i galopp. Övningen gick ut på att vi skulle sakta av till skritt en bit före x, skritta fram till x och där fatta ny galopp fast så att vi red  på andra volten då. Bra övning kände jag eftersom att pinken drar på ganska mkt i galoppen men det är för att han inte har lika bra balans som dom andra hästarna.
Gick iaf bra, nu är det jullov från ridskolan tills den 12/1 men ska ju dit på tisdag för en privat lektion med Sandis ;) Något taggad jag är!
Längtar till på lördag kväll, för då får jag åka till pappa och leva ute i skogen ett tag och slippa allt annat..
blååa
image description
image description
Älskling, du och jag mot världen okey?!

...

jag

Choose your friends carefully
Don't be a sometimes friend to people who only talk to you
or spend time with you when they want something



Dag 4 och 5

Hann inte göra dag 4 igår så gör den nu!


Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
vicky<3jenny
Dag 5: En bild som är gammal på dig själv
gammal
Från 2008 tror jag xD

Jullov<3

Nu har man fått jullov, något skönt! Hem nu för att hjälpa mamma med att städa, baka osv! :)

Ikväll blir det nog barbacka på ridskolan får väl se hur de går ;)


Bion!

Kom just hem från bion, har varit och sett "The girl with the dragon tattoo" med Marcus. Helt klart sevärd film, om man gillar den sortens filmer såklart :) fast lång var den, 2 1/2 timme!

Julavslutning imorgon på skolan klockan halv 9 men far dit kl 8 och fikar lite med klassen :D

Vi hörs imorgon!


LMFAO - All night long

Sitter på skolan och räknar lite matte, har prov efter lunch på andragradsekvationer och sånt, sista provet innan lovet! :)

Ikväll blir det bio med Marcus ;) (y)


Gavin DeGraw - Soldier ♥

gavin
http://www.youtube.com/watch?v=saAP87y5CvE&ob=av2e
La da da da da da, la da da da da [x2]

Where did all the people go?
They got scared when the lights went low.
I'll get you through it nice and slow,
When the world's spinning out of control.

Afraid of what they might lose
Might get scraped or they might get bruised.
You could beg them, what's the use?
That's why it's called a moment of truth

I'll get it if you need it,
I'll search if you don't see it,
You're thirsty, I'll be rain,
You get hurt, I'll take your pain.

I know you don't believe it,
But I said it and I still mean it,
When you heard what I told you,
When you get worried I'll be your soldier.

Funny when times get hard,
At the last moment when you're supposed to charge,
Always on the longest yard,
Oh, they feel their feet getting cold.

Hiding here, hiding there,
Find them underneath the stairs,
People hiding everywhere,
Trying to be still like a stone.

I'll get it if you need it,
I'll search if you can't see it,
You're thirsty, I'll be rain,
You get hurt, I'll take your pain.

I know you don't believe it,
But I said it and I still mean it,
When you heard what I told you,
When you get worried I'll be your soldier.

My aim is so true,
I wanna show you,
I'll try forever,
I'm never gonna say "surrender".

I'll get it if you need it,
I'll search if you can't see it,
You're thirsty, I'll be rain,
You get hurt, I'll take your pain.

I know you don't believe it,
But I said it and I still mean it,
When you heard what I told you,
When you get worried I'll be your soldier.

I'll be your soldier
Well I'll be, oh I'll be your soldier
I'll be your soldier
I'll be your soldier

La ra la ra ra ra, la ra la ra ra [x2]



Läsarfråga!

Fick denna fråga av http://amandalindblom.se/ :
Vad tycker du om frågan om säkerhetsvästar, ska man använda den trots att man inte behöver??

Själv använder jag endast säkerhetsväst vid hopptävlingar, använde nästan alltid när jag var yngre men inte nu. Anledningen är för att jag alltid haft ganska bra balans uppe på hästryggen och jag litar på mina hästar hemma. Klart att jag fallit av från dom några ggr och jag vet att man kan skada sig allvarligt men finns ju både fördelar och nackdelar med västen.
Tycker det inte är något fel med dom som har säkerhetsväst under alla ridturer och tycker att självklart är det ett bra skydd att använda. Tycker faktiskt att yngre ryttare som inte ridit särskilt länge borde använda det men eftersom att jag ridit i 10 år om inte mer så tycker jag att jag kan ta ett eget ansvar uti den frågan ;)
Fortsätta att ställa frågor, alltid roligt! :)



Presentation av hästarna!

Sandvångens Eloge är den som är "riktigt" min. Min första egna häst efter att ha ridit 4 år på ridskola, fick han i november 2006. Kallar han till vardags endast för Sandis, han är en varmblodig travare född 1996 :) Sandis är iaf en väldigt snäll, envis, bestämd, speciell och uttrycksfull häst. Han visar alltid sitt humör för dagen, han är inte super pigg och inte heller alltför lat skulle jag säga, som mitt emellan om ni fattar? haha! Denna hästen har tagit mig dit jag är idag, har verkligen lärt mig den här hästen utan och innan i både framgångar och motgångar! Minns hur jag grät alltid i början när jag red honom för att han alltid testade mig och bara sprang på med huvudet uppe, hände alltför ofta att han tog tag i bettet och drog iväg med mig på uteritterna. Men höll ut och idag är vi bästa vänner, hoppat några clear round tävlingar tillsammans där vi fått rosett och vi satsade verkligen på hoppningen tills för ett år sedan ungefär då han blev halt i över ett halvår, vi hittade aldrig något fel, men sen dess vill jag inte hoppa han mer förutom nå små hinder i skogen IBLAND.
Nu är det dressyr som gäller för oss och det går bara mer framåt!
sandisss

Chocken kom till oss några veckor efter Sandis, vi fick honom eftersom att han annars skulle slaktas. Aww ni skulle sett stackarn, helt mager och deppig :( Men efter en vecka hos oss började han få lite glädje i blicken! Han var helt outbildad så jag och min kompis har fick börja rida han eftersom och lära honom mer och mer saker. Är först förra året jag riktigt började jobba och fokusera mycket på han, under tiden Sandis var halt. På detta året har han kommit otroligt långt! Har hunnit ställa upp i en liten hopptävling där han var super duktig! Sen i sommar så fick han några månaders vila eftersom jag inte tyckte han verkade så fräsch men nu är vi igång igen!
Chocken är också ett varmblod, född 2001. Han är en super snäll kille som är pigg och glad på uteritterna, upplever han ibland som aningen korkad, haha, men finns inte någon finare! Vi kör även med honom :)
galopperar
Water Snake var den häst vi köpte allra först, dagen innan skolan började 2006 kom han hem till oss! Det är en pappas American bashkir curly hingstar. Fux med mycket vitt i ansiktet, super snäll och cool kille som inte stressar upp sig i onödan men som är väldigt taggad när man rider ;) Inte utbildad alls skulle jag säga, rider han ibland och försöker jobba med ställning och böjning osv men ger som inget då jag inte hinner göra det något ofta! Men hoppar han ibland på terrängbanan och det går super :D
Född 2001 och är verkligen en mys gubbe som ska och lukta i ansiktet på folk!
water snake
Jesse Janes är en svart 5 årig american bashkir curly hingst som jag ridit in själv. Kanon fin kille som går super fint bara man börjar kräva lite och jobbar honom ;) Han är aningen lat, men jätte snäll och sätter upp alla mina kompisar på honom om dom inte är så vana. Inte så mkt utbildad, han kan framdelsvändningar och skänkelvikning någorlunda bra nu. Ni skulle se när han riktigt samlar ihop sig i formen och när han kör ökad trav ;)
jesse jane

Har ni någon fråga angående någon av hästarna så är det bara att kommentera! :)

Dag 3

Dag 3: En bild på någon i din familj

lillasyster
Lilla syster för några år sen..<3

When you get worried, I'll be your soldier!

Tjo!

Lite ovärt inlägg de här, hehe. Sitter iaf på skolan och väntar på att Julia ska sluta finskan nån gång!

Idag blire plugga matte för fullt, har prov imorgon och vi håller typ på med de svåraste avsnittet i boken just nu ;s

Har inte varit till hästarna på nån dag, pappa tar ju hand om dom, han bor typ 30 min från mamma så lite långt.. Ahja tror jag far dit på torsdag iaf! Annars så ska jag ju dit på julafton och vara där i några dagar, sen till mamma några dagar för att fara tillbaka till pappa resten av lovet, suuuper! ;)

Chocken på bilden btw, kör en presentation av alla hästarna senare! :)


shuffelin' ;)

börjat lite smått att lära mig shuffle, haha sjukt svårare än det ser ut! kan rörelserna i en del steg men tar som ett tag att kunna dom bra och fort. kan iaf t-step och running man någorlunda bra, sen också t-step spin och t-step med kick ;p
så detta är vad jag har roat mig med dom senaste kvällarna haha!
shuffle
länkar några bra filmer på yt ;)
http://www.youtube.com/watch?v=3Zbh4bMK3PQ
http://www.youtube.com/watch?v=Pr2wfY1GXpc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qERatfGpjCU&list=HL1324319172&feature=mh_lolz
http://www.youtube.com/watch?v=vcgsv5JI-Xc&list=FLfA6gCDvL1GPuywPSENrDfw&feature=mh_lolz
nu har ni nå att roa er med under jullovet gott folk (;

Dag 2

Dag 2: En bild på någon du älskar

lös
Seriöst den här hästen betyder allt för mig, skulle inte klara mig utan honom!
Är så glad att det var just Sandis jag fick som första egna hästen eftersom att han har lärt mig massor!
Är inte en häst att bara sitta och åka på kan jag då säga ;)
Sandvångens Eloge, jag älskar dig av hela mitt hjärta!

@hårkompaniet

Sitter just nu med färg i håret, blir ljusare ;) sen klippa sig också!


Similarities create friendships while differences hold them together.

Sitter i biblo på skolan, har just kommit från reningsverket, usch ;s luktade inte gott där kan jag meddela!

Nu blir de matte om ett tag, lunch, sen historian och så slutar man sen! Chill också att jag inte har nå läxor typ, har bara matteprov på onsdag ;)

Ahja hörs senare!


Everyday I'm shuffelin'

Nu ska jag sova så jag orkar med skolan imorgon, slutar halv 2 och halv 3 blir det att klippa sig + färga håret, nice! ;)


Btw måst bara få säga att jag nyss fick ett sjukt sött sms av en killkompis från Gbg! :')<3


tävlar om en onepiece!

onepiece
tävlar om en onepiece hos http://tinanj.se/ ;)

Lista!


Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med

Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En bild som är gammal på dig själv
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En bild på en person som du saknar
Dag 9: En bild på någon i din släkt
Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En bild på en person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild + 5 fakta om mig.
Dag 13: En bild på dig och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En bild på en person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En bild som är ovanlig
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En bild på en person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En bild på en person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i somras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En bild på en person som alltid gör dig glad
Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En bild som är tokig
Dag 29: En bild som är ny på dig själv
Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om





Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med


sofia

Sofia, träffar henne i princip varje dag på skolan haha ;)

Ny blogg då ;)

Tjo!
blev less min gamla blogg, namnet osv så tog bort den! Saknat att blogga så var ju tvungen att göra ny ;) designen är lite som den är, men suger på sånt suttit och försökt få till det men jaa.. så någon frivillig kan ju få hjälpa mig heh! ;)
Hoppas nu alla gamla läsare kommer hit då, gick uppåt där på slutet just när jag tog bort gamla bloggen, smaaart (y)
nåja, nu blire full uppdatering!
jag och sandis
jag och Sandis,en av mina fina hästar! Dock är bilden från 2010.. :)

RSS 2.0