Helgen

 Fredag blev det stallet efter skolan, red Sandis en tag i ridhuset. Gick sådär, han var lite pigg och ville inte träna dressyrprogram så blev massa mjukgörande, volter osv. For sen till pappa, Anneli och Jonna kom också dit nästan direkt. Vi alla var sen ut till stallet och tog in alla hästarna från hagen. Pappa tränade Elvis, våran nya häst, i rundkorallen ett tag vilket gick bra. Chocken var lite varm och halt i höger bakben så han och Jesse fick sova inne under natten och dom andra 2 fick gå ut. 
 
På Lördag var det bara ut och mocka lite och rida en sväng. Sen kom Kim dit kring 4 och sov över. Hann vara ute och träna Elvis i korallen också med pappa och han följde efter mig efter en stunds arbete. Han har otroligt fint steg den hästen så han kommer bli jätte fin att rida! ;) 
 
Idag har jag och Jonna tränat Jesse och Water Snake lite på ridbanan, gick bara bra. Varit sen nu ikv till krf med Kim och ridit Sandis och fixat alla sysslor. Nu ska jag äta lite och sen gå och sova helt själv och se Degrassi..tkr dessutom att det kan bli torsdag NUU! ;) 
 


Våran nya häst The Rocker även kallad Elvis, american curly hingst på 4 år, bara uppsutten på! ;) 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Torsdag nuuuu! :) <3

Svar: JAAA!! :)<3
vickypicky.blogg.se

2012-09-16 @ 23:42:43
URL: http://Sofiiia94.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0