barnfilm! ;)

sitter och ser barnfilm med Sofia och my, något söt den hunden är! :D Vi har varit ute och gått med henne och maggan förut också vilket gick bra, tränade mkt med att maggan skulle gå fot och inte dra en massa :)

Red iaf chocken först, värmde upp han en bit efter vägen och då kändes han super fin! Sen när vi skulle hoppa blev han lite stressad och höll inte riktigt koll på benen mellan varven men några fina hopp gjorde han iaf. Sandis kändes fin i benen så for ut och rida med han också, värmde upp samma svängs som med Chocken. Han var lite stel och seg men han var väldigt tittig idag så beror nog på det..för det släppte sen när vi var på ridbanan! Han hoppade super och lyssnade super på förhållningar osv så gav mig rätt fort! :) Blev inte att rida jesse för att pappa tränade lite ledarskaps övningar med honom löst på ridbanan.
Imorgon ska jag och sofia vakna tidigt, fara ut med hästarna fort en sväng för 12 kommer Daniel och Kim och så ska vi då ut med skotrarna, vi ska grilla nånstans ;)
sfölasförm

Kommentarer
Postat av: Du vet inte vem (:

Vilken film kolla ni? :D

2012-03-05 @ 22:35:54
Postat av: felicia - fotokobran

sv; samma här! :)

vad händer nu i veckan då? :)

2012-03-06 @ 00:02:18
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0