True love stories never have endings, They last forever.

Sitter hemma och ska snart lägga mig och se skins och sova. Blev att umgås med Linda ikväll, länge sen så var kul! Vi baka kladdkaka och pratade osv ;)

Whoop Whoop.. ;)


You make me feel like I'm livin' a teenage dream

Är hemma hos mamma nu, har varit jätte kul hos pappa. Har hunnit vara ute och gå med hästarna igår och ridit dom idag lite lätt, kunde inte hålla mig fast att jag har ont i armen ;) sen har jag övningskört, åkt skoter och så har jag och kim sett lite film och så :)

Får se vad som händer ikväll, kändes lite tråkigt att bara sitta hemma men får väl se hur det blir!

 


Dag 7 och 8

DAG 7 - 4 saker du vill ha just nu

1. TISDAG!

2. Middag

3. roligt sällskap av någon/några

4. Att han ska vara här!

DAG 8 - 3 saker du inte vill ha just nu

1. ont i armen

2. massa plugg

3. hästar som fäller vinterpäls, haha!

 

 


Starships were meant to fly

Sitter på skolan nu, har bara en lektion något skönt ;) blir att sen kanske fara till sjukhuset och kolla armen igen för det är ju inget bättre i den osv. Ikväll far jag, Kim och min bror till pappa är där till imorgon. Som jag saknat mina pållar, ska ut och gå elr något ikväll med dom tror jag :) sen skulle jag tro att det bara blir bara film!

Skins! ;)<3


DAG 6 - 5 personer som betyder mycket för dig (inte i ordning)

1. Jenny
2. Linda
3. Kim
4. Sofia
5. Jesper
jag och linda
snvkjsk,c
Älskar er!

Torsdag

Blev hemma från skolan iaf idag, klassen skulle till övertorneå på nå och vara till 3 typ och orkade inte fara på det och ha ont i armen hela dagen.. har legat och sett lite skins nu tillsammans med katten och ska snart börja plocka ihop här lite och sen fara och sola en sväng och sen vidare till mormor. Blir skolan imorgon, 1 lektion, sen vidare till luleå och hämta Nathalie och sen åker jag till pappa och Kim kommer nog med, awesome! ;)
kommer inte rida något i helgen pga handen men hittar nog på något annat sätt att motionera pållarna på! :)
lslfs
Sötaste Safir!

Love is not about how much you say "I love you" but how much you can prove that it's true.

Sitter i sängen och ska snart slå på ett avsnitt av skins, ovanligt vet, men har laddat ner season 2 och 3 av UK versionen nu så kan nörda ännu mera! ;) Kvällen har spenderats med världens finaste pojkvän,
älskar dig bebbi!<3
Var inte tänkt att jag skulle vara med någon eftersom jag varit hemma från skolan, men förkylningen är mkt bättre :D bara handen som blivit ännu värre idag.. Iaf så fick Kim mig på såå bra humör, behövdes nog efter att ha legat hemma i flera dagar och tofflat ;)
Blir skola som sagt imorgon, har bara en lektion och sen far jag till mormor. Godnatt!
lmsvlcs

Put your graffiti on me

Är hemma idag från skolan för att vila handen+ är ju förkyld, hade bara 1 lektion så kändes lite ovärt att ändå fara! Imorgon ska jag iaf till skolan, har bara spanska då direkt på morgonen men är sista innan jag far utomlands så måste höra om det är nå speciellt jag måste ta igen osv :) På fredag har jag endast en lektion också så har varit en väldigt bra vecka det här! ;)
När jag vaknade imorse var handen bra men så fort jag började röras och använda den lite smått så börja det göra ont och svälla upp så var bara för att jag vilat den hela natten. Hoppas verkligen inte det är en spricka för vill inte ha gips när jag ska utomlands , fyfan vad fult -.-' Har iaf just sett lite vad jag ska ha med mig för kläder och nu leker jag apport med katten haha något söt han är! :D Blir lunch om en stund och sen lägga sig och se skins.
sznmv,s
mvc.scv

DAG 5 - 6 platser/saker du saknar mycket

1. Thailand, Rhodos, Bulgarien
2. London/Wales
3. Malören
4. Alla hoppträningar med Sandis..
5. Hästveckan med Jenny 2010
6. Ridlägret 2011!

alsfmlsf
amflf
klsjftaggad
slmv,v
Sakna♥


DAG 4 - 7 saker som du tänker på ofta

1. Kim!
2. Hur mina vänner har det/hur dom mår är något som jag ofta tänker på iaf!
3. Mina hästar, hur vi utvecklas osv
4. min familj
5. min framtid
6. roliga saker som väntar närmaste tiden/året :D
7. Gamla minnen..

Skrev inte i nån speciell ordning elr nå bara som jag kom på sakerna! :D

Tisdag

Slutade skolan 11 idag och for då till vårdcentralen och undersökte min handled och det. Dom tog prover och röntgade den och så fick jag nå tabletter osv. Kan typ vara inflammation elr spricka.. ahja åt en kyklingsallad på lyktan också med mamma och mormor och sen legat och sett Skins. Nu ska jag börja plugga lite och får se sen vad jag hittar på. kanske skulle vara med kim, om jag orkar, annars bara se film och så!
image description
Safir är så söt när han kommer med en boll i munnen och vill leka apport! ;)

Suttit och ritat!

Ritat en bild på min bästavän Jenny ikväll :D Nöjd faktiskt, har inte ritat på evigheter känns det som! :)

Hoppas du blev glad vännen :)<3


Tävlar!

tävlar om ett par hörlurar här: http://tinanj.se/2012/march/tavling-i-samarbete-med-snowandmotioncom.html#comment
hörlurar

barnvakt! :)

Sitter och är barnvakt åt Johan, han är så söt! :D Min led i handen är fortfarande sär, blir värre om kvällarna, är typ nån inflammation elr nå så måste vila handen..inte det lättaste när det är i höger handen + att hela min högra arm gör ont och de ;s håller på att bli sjuk också, kul liv..men bara jag får vara sjuk nu innan teneriffa så!

Håller på att fixa hela säsongen av skins US, åååh kommer inte alls nörda det nejnej ;) det är så sjukt bra!!! Ska fixa dom andra säsongerna i UK versionen sen också :D
Har varit och solat efter skolan också och sen pluggat lite. Fått veta att jag slutar tidigt i princip varje dag i veckan, imorgon slutar jag 11 på onsdag typ halv 1, torsdag är nog vanlig dag tror jag och fredag börjar jag 09.50 och har lektion till 11 och så slutar jag sen! :D
asfdölkafc

DAG 3 - 8 saker som kan få en kille att vinna ditt hjärta

1. Han ska inte vara för lång, bara lite längre än mig
2. Super snyggt när killar har mörkt hår och ljusa ögon så han ska gärna ha det! ;)
3. Han ska vara stolt över att vi är tillsammans och kunna visa det bland folk
4. Han ska vara snäll, gullig och omtänksam men ändå lite "bad boy"
5. Han ska kunna umgås med mina kompisar för vill inte bli nån toffel som bara är med min kille ;)
6. Han ska vilja hitta på saker med mig och ta sig tid att umgås
7. Han ska vara seriös och kunna se en framtid ihop med mig
8. Är ju super viktigt också att han förstår det här med att hästarna tar mkt tid och är viktiga för mig :)

nsjkfn
Har ju hittat min perfekta man som stämmer in på allt så har ju lyckats rätt bra med den biten ;)<3

Jag Älskar Dig!♡


Boyfriend

Sitter i kafeterian och jobbar engelska. Humöret är inte på topp idag, går till halv 4 och ska sen plugga.. Sen bara se film elr något, kanske ber Kim komma ett tag. Uppdaterar väl senare mer!

Skins US<3


Jersey Shore!<3

Varit hos mormor hela dagen, pluggat osv. Kom nu just från att ha varit och tränat, elr blev låg så blev inte så mkt träning + är typ svullen i en led i min högra hand? ;o varit det sen igår kväll iaf, skumt!

Nå Faster och Kenneth har varit hos min pappa nästan hela helgen för att han är borta. Dom har varit djurvakt och hade kört Chocken och Ridit Sandis en sväng. skönt att dom fått Komma ut när
Jag inte hunnit vara dit, nu slipper jag ha allt för dåligt samvete iaf!

Nå nu ska jag se veckans Jersey shore avsnitt och sen sova, godnatt! :)


DAG 2 - 9 saker om dig själv

1. Fyller 18 det här året, tagga! :D
2. Har ridit i snart 10 år!
3. Har haft diabetes i ca 4 år nu
4. Ångrar inte att jag valde Sandis, visst det har varit jobbigt men så värt det!<3
5. Jag älskar mina super bra vänner som alltid ställer upp!<3
6. Jag saknar att ha kaniner, haft det så länge så det känns tomt nu utan dom!
7. Jag vill utvecklas mer inom ridningen och känns som om jag är på rätt väg nu!
8. Älskar att vara utomlands!
9. Jag älskar verkligen min pojkvän med hela mitt hjärta, finns ingen finare!<3

kvällen

Blev så att Kim kom till mig istället, han kom kring halv 8 typ och for hem för typ en timme sen :) Blev att se The Amityville Horror iaf! Sen bara lyssnat musik osv, myyys ;) Nå nu ska jag slå på en film och sen sova för är sjukt trött! Blir att plugga imorgon iaf, nå samhälls skit -.-' usch på samhällskunskap, tur att man slipper C kursen iaf!
Ahja godnatt nu alla! :)
sööt
Bara för att vi var så sööta.

DAG 1 - 10 saker du vill säga till 10 olika människor just nu.

Jenny Kieri - Du har varit min vän sen vi föddes, vi har alltid sjukt kul när vi umgås och jag älskar dig!

Linda Bohman Sjöberg - Fast att vi inte har känt varandra så länge så betyder du sjukt mkt och du ställer ALLTID upp för mig. Älskar dig hjärtat!

Sofia Nordlund - Hörru knasfia, vi har varit kompisar sen förskolan, du bryr dig sjukt mkt om alla och trots att vi bråkat lite då och då så löser det alltid sig älskade propp!

Kim Andersson - Du fick mig riktigt att inse att kärlek vid första ögonkastet verkligen finns! Du betyder sjukt mkt och jag älskar dig verkligen med hela mitt hjärta!

Ida Nyström - Trots att du nu bor långt bort och att vi inte har så mkt kontakt så betyder det inte att jag inte bryr mig, skulle gärna vilja ha tillbaka den sjukt bra kontakten vi hade innan du flyttade. Då det var du och jag mot världen, you know?

Jesper Blombäck - Senaste året har vi börjat umgås mkt på fritiden, du får mig alltid att skratta och du bryr dig verkligen om att jag mår och har det bra, tack för att du bryr dig kusin!

Sandra Sundqvist - vi har alltid gått i samma klass fram till gymnasiet och det var där vi tappade lite kontakt, vill gärna umgås lite oftare och så! Du har alltid varit min vän och ställt upp för mig om jag behövt det, tack!

Mikael Nyström - Trots att du kan vara sååå jobbig ibland och jag är säkert lika jobbig mot dig men vi är ju ändå syskon!

Livia - Lillasyster, känner dig inte ens men vi har iaf börjat få kontakt nu och fått börja träffa dig, vill kunna finnas där för dig alltid som systras ska och hoppas jag får chansen!

Nathalie Öström - Du är ju min "extra syster" och fast att det inte är så ofta vi ses så betyder du ju självklart för mig! Är sjukt kul att kommer med till Teneriffa med oss, få lite tid att umgås och så då!

Finns många fler, är ingen ordning elr så!

Stalljour

Hej ska nu snart hem för att äta lite Lunch, se film osv i några timmar innan jag och Sofia ska tillbaka till ridskolan vid 4 tiden och ge hästarna middag sen är vi klara med helgens stalljour! :) Har gett mat imorse, släppt ut hästarna, mockat, fyllt höpåsar, ridit ut med Dora och Sommar och nu just gett hästarna lunch ;) Dora var jätte fin när vi red och lyssnade bra så är jätte nöjd!

Var något jobbigt att kliva upp 6 imorse, men hinner ju sova ett tag nu innan vi ska tillbaka så ;) nå ikväll blir det att umgås med älskling hemma hos honom, säkert bara se film kanske gå till Sofia en sväng elr nå. Nå blir säkert bra hur vi än gör :)


Part of me

Hej ligger i sängen och jag och fia ska snart sova, upp klockan 6 och fara iväg på stalljour. Nejnej kommer inte alls va död imorgon, men får iaf rida så!

Kim kom kring 5 så då lyssnade vi musik osv medan vi väntade på Sofia. Sen så blev det i princip samma sak när Fia kom, hehe ;) btw sofia är en vampyr, nu vet ni för hon bet mig förut wtf? Haha inte okey! Sen så börja vi se någon film men hann inte så långt för Jesper och Ted kom, så hittade vi på lite bus osv :D

Nå alla for hem för ett tag sen så nu sova, godnatt :)

Älskar dig sjukt mycket bebbi!♡


Grattis till min pojke!♥

Idag fyller min goa pojke hela 16 år, så grattis till honom! Jag älskar dig Sandis, du betyder en massa för mig och hoppas att du hänger mer måååånga år till!

.skämfc,
J A G Ä L S K A R D I G!


Lista!

kör väl på en sån här, börjar imorgon!

DAG 1 - 10 saker du vill säga till 10 olika människor just nu.

DAG 2 - 9 saker om dig själv

DAG 3 - 8 saker som kan få en kille att vinna ditt hjärta

DAG 4 - 7 saker som du tänker på ofta

DAG 5 - 6 platser/saker du saknar mycket

DAG 6 - 5 personer som betyder mycket för dig (inte i ordning)

DAG 7 - 4 saker du vill ha just nu

DAG 8 - 3 saker du inte vill ha just nu

DAG 9 - 2 leenden som beskriver ditt liv just nu

DAG 10 - 1 bekännelse


Fredag!<3

Något skönt att det är fredag och helg nu! :D har gjort bort svenska provet och det gick nog bra ;) har psykologi nu och sen engelska. Efter skolan kommer Kim till mig och umgås resten av dagen och kring 6 kommer Sofia också för blir att hon sover hos mig :) blir väl film och svammel som vanligt, vi brukar ju alltid ha kul så ;)


Ridit Gamla tanten!

Fick rida Mitzy idag och nog är hon allt fin fast att hon är rätt gammal nu! :) hon var väldigt stel men till slut började hon släppa efter lite mer och forma sig. Sjukt kul att hon ändå är pigg och framåt, hon gjorde några sjukt fina ökningar också! :) är nå speciellt med den damen som jag verkligen gillar, skulle vilja jobba med henne mer och hitta knapparna på riktigt för tror hon är riktigt fin i dressyren. Fast rider inte henne så ofta så men iaf glad att jag fick rida henne idag! Ridläraren hade bara skrivit upp 3 hästar som vi skulle göra i ordning men stod inte vilken av härstarna vi skulle ha så gick och borstade Mitzy och det, vilken tur för fick ju rida henne då! ;)

Jag och Fia ska vara på ridskolan klockan 7 på morgonen på lördag, jobbigt, och ha stalljour. Får iaf rida gratis då så vi ska rida ut en sväng med Dora och Sommar! :D

Fina Mitzy!

image description

 


,ksdna fcda
öksfms.
Kim, är så sjukt glad att jag har dig bebbi!♥

Spanska

Sitter på spanskan och skriver nån debatt sak. Går till typ 3 idag och far till ridskolan kring 4 :) är sits och balansträning tror jag, inte det roligaste men viktigt iaf. Har träningsvärk lite överallt i kroppen så skönt att få fara och rida ikväll ;)
Sover sen hos mormor för har sovmorgon på fredagar ju, måst plugga svenska ikväll också.

Nå skriver sen hur det gick på ridningen! :)


tränat med nå snygga brudar!

sitter och snackar med min goa kusin jesper, sjukt vad du betyder mkt egentligen Jeppe!<3 Har varit 1 och en halv timme och tränat med Ira och Sofia, något skönt det var för har inte tränat på flera veckor :) Taggar inför helgen nu,blir att umgås med folk och ha stalljour på krf på lördag med Sofia :D Men nu ska jag ta och slå på en film och sen sova, godnatt alla!
hopphopppiiiiinjodslfjmkpösd
sjukt fin pojke jag har!<3

Friluftsdag

Sitter vid Golden Gate nu, slutar väl om en stund nu :) vi har iaf varit ute på isen, grillat och kört nå tävlingar. När jag kommer hem ska jag plugga och sen ikväll ska jag och träna med familjen :)


You're so damn keepable

Hej kommit hem från kim för ett tag sen, vi såg nån texas chingchong blabla motorsågssak film, asså fattar inte hur vi alltid hittar nån konstig film? haha! ;)
Imorgon är det friluftsdag med klassen, ska bara grilla osv vid golden gate, blir nog bra! Hade gärna tagit med Maggan om hon inte vore så dampig och hoppar runt som nån studsboll. Kommer ju vara andra hundar där också så skulle ju inte göra saken bättre + att hon är halt, elr vet inte om hon är det ännu? men i helgen gick min flicka med tre ben bara iaf :(
Nå nu ska jag lägga mig och se film och sen sova, godnatt! :)
lafoakrlakflömaggis
Finaste tjejen!<33

Tisdag

Hej! Slutade 13.20 idag så var rätt chill dag, for och solade och handlade lite inför friluftsdagen imorgon direkt när jag slutat. Nu ska jag plugga och sen fara till Kim, hörs senare! :)


Sitter och är barnvakt just nu elr nu ska lillgrabben hem så och försöker plugga samtidigt, bra kombination ohja haha fast ne. Har faktiskt varit duktig och städat i rummet, gjort klart nån spanska uppgift och sitter nu med svenskan och skriver med Kim :) Blir nog att fara till honom imorgon kväll, mys!
Har iaf solat efter skolan med mamma, måste ju tagga inför teneriffa nu! ;) Men ska kolla igenom svenskan lite och sen slå på någon film så vi hörs imorgon :)
lamf
älskar dig bäjbe!

Söt!

Så här söt kunde Chocken vara igår ;)


Titanium

Gick bra med båda hästarna idag, Sandis var lite stel osv men jobbade ändå! Chocken tömkördes med inspänningstyglarna på och det gick awesome! Blir bra variation för honom göra sånt ibland också, jobba med ryggmusklerna utan ryttare ;)
Kom hem till mamma kring halv 5 och så kom Kim till mig typ 6? så har vi sett film, lyssnat musik och bara snackat osv, mysigt värre iaf! ;) Har nu sett Jersey Shore season 5 som började ikv, har sett några avsnitt av den säsongen men sen glömt osv så ser på söndagar nu ist på MTV ;) Ska iaf sova nu, godnatt!
oqlfjdakf
Vinny och Pauly ;)<3

1 månad!♥

nsjkfn
1 månad med Kim idag! älskar dig sjukt mkt hjärtat och är så glad att jag har dig i mitt liv!

You're so damn beautiful

Vaknat för ett tag sen och ska snart börja gå ut till hästarna. Ska rida ut med Sandis i fin vädret, jobba med skänkelvikningar efter vägarna och galoppen. Sen tänkte jag tömköra Chocken, så han också får lite variation :) skriver senare hur det gick med hästarna!


Ridit ut med Chocken!

Blev att jag red ut en sväng med Chocken, var inte så länge men fick ut väldigt mkt av den iaf! :D Han var väldigt fin från början till slut, i traven så sökte han sig neråt och höjde ryggen jätte bra. Han var väldigt mjuk i sidorna och inte stel i kroppen som han varit en längre tid. Han gjorde fina galoppfattningar men orkade inte hålla mer än några steg, han blev så framtung så gjorde en sista galopp och höll upp händerna högre än vanligt och drev och då gick det bättre. Sen så travade jag av honom i lång och låg form, han har aldrig sökt sig så lågt ner som idag så är jätte nöjd med honom! :D Har ju inte ridit Chocken på 1 månad kanske? Har ju haft Sofia som ridit han en massa och så har vi kört honom och så red Anneli han också lite förra helgen så var kul att det gick så pass bra fast att vi haft lite "uppehåll" från varandra :)
Nu har jag just ätit middag och sett senaste VD avsnittet för somnade igår när jag skulle se det såå ;) Blir att se film resten av kvällen, finns inte så mkt att göra i skogen ingenstans förutom det haha!
galopperar
Chocken<3

Don’t change yourself just to make someone love you

Sitter inne och ser tv just nu, har varit ute typ hela dagen. Pappa hämtade mig och Micke kring halv 10 så när jag kom hem gick jag direkt ut till Sandis. Fortsatte från där vi slutade sist, alltså tömkörning ;) tänkte att det gick så bra sist och han har ju vilat i några dagar nu så körde ett lätt pass. Han var sjukt fin och jobbade i jätte fin form i både skritt och trav! Satte en ut en bom också som han skulle trava över när han sprang på en volt :) körde lite galopp i vänster varv, var lite halkigt och han orkade inte riktigt hålla ihop sig så körde bara lite innan vi fortsatte med lite mer trav och så gav jag mig sen.

Sprang sen bara in och åt en snabbis innan jag for ut och åkte skoter med pappa och Micke. Vi for en sväng till kypas, orkade inte köra nå så åkte bakom pappa hela tiden ;)

Men nu ska jag ut och rida Chocken en sväng, skriver ett inlägg senare om hur det gick! :)


awesome kväll!

kom hem för ett tag sen från Kim. For dit kring halv 8 och var där ett tag och så for vi två sen vidare och umgicks med Linda och Fanny, svamla på där ett bra tag osv ;) Gick sen hem till Kim och var en liten stund innan Ted, Jesper, Johannes och Micke kom och hämta mig.
Så nu ska jag lägga mig och se senaste avsnittet av VD och sen sova, fast kommer nog somna medan jag ser det hehe.. iaf så far jag till min pappa imorgon, ska rida hästarna och köra massa skoter!
men godnatt nu alla! :D

Only when I'm hanging with you All my dreams come true

Hej sitter hemma sen ett tag tillbaka, fick sluta 1 ist för halv 4, något skönt! :D Gick då ner på stan med älskling, mötte upp Ville och Jani där och var med dom ett tag innan jag for hem. Nu blir det musik, film elr nå ett tag innan jag skulle hjälpa mamma att laga mat. Kring 7 far jag till Kim och är med han hela kvällen, får se vad vi hittar på men lär bli nå roligt som vanligt! ;) måste också ringa Ted och fråga om skjuts hem senare ikväll/ i natt, men det löser sig nog det med!
ahja ni får ha det bra för ska börja avrunda här nu!
akmflamef
öafkls

To be beautiful means to be yourself

Värt att ha sovmorgon då man ändå inte har skjuts senare så man får sitta på mammas jobb ist.. Ahja ska sitta här ett tag och sen gå till skolan. Inte så taggad på att gå till halv 4 precis!

Ikväll blir det iaf att fara till älskling och umgås med honom, får se vad vi hittar på! :D


Hoppat!

Det var hoppning idag och fick rida Tatar! :) var lite nervös innan för vet att han inte är den bästa hopparen + kan bli rätt försiktig mot hindren. Han vägrade x antal ggr men till slut tog vi oss igenom en hel bana :D så grymt nöjd över både mig själv och tatar att vi klarade det, eftersom jag var så nervös innan ;)

Nå iaf så följde Sofia med till stallet och fick hjälpa till, massoooooor hehe ;) så nu sitter vi i mitt rum nu ska vi fixa nå mat och sen se VD! :)

Här kommer en "stilig" bild på mig och Tatar och en på Sofia och Donna :)


So if you ever seem to lose your way, hold my hand

Hej ger er väl ett sista inlägg för dagen då! Har inte hänt så mkt ikv, skrivit klart historia uppgiften, sen bara sett vd, skrivit med Kim osv :) Hade ingen spanska imorgon vilket betyder sovmorgon både imorgon och fredag, något skönt ju!
Har ju ridlektion imorgon, tror det var hoppning vilket lär bli kul ju! :D tror nästan jag kommer få Adina eftersom min ridlärare sa att jag skulle få börja rida henne nu, har ju som inte ridit henne nå mkt innan. Vad jag sett tidigare är hon rätt pigg vid hoppning men får väl se hur det går, om jag ens får rida henne haha ;)
Nå men ska slå på ett till avsnitt av VD nu och sen sova, ha det bra!
alkfjwfm
typ 3 år gammal bild på mig och Ida, sjukt saknad flicka iaf..<3

Grattis Daniel!

Idag fyller Daniel Gillies, Elijah från The Vampire Diaries, 36 år. Grattis till honom! :)
afndloan

snabbt inlägg

Hej slänger in ett snabbt inlägg bara för är hos mormor och ska plugga, hon skulle hjälpa mig med nån historia sak som jag inte fattar, hehe. Nå for iaf hit direkt efter skolan fast somnade då direkt i nån timme, något skönt det var ;) Iaf så har jag haft rätt lugnt skoldag, varit med Kim, Simon, Johanna och några andra när vi haft hål osv!
Nå men ska börja plugga nu så jag får gjort bort det! :D
tävling
Såå sjukt snygg!<3

Godnatt

Hej, ska snart lägga mig och se klart ett avsnitt av The Vampire Diaries innan jag ska sova. Ikväll har jag varit med älskling, vi såg Wrong Turn 4 haha fyfan vad äckliga vissa scener var ;o Den var ju inte precis läskig men som sagt lite små äcklig, men dom där gubbarna var ju söta..elr? ;)
Men nu fick jag sällskap i sängen av katten så ska lägga mig ner och mysa med honom till vd, godnatt! :)
lamnf

Girls fall like dominoes

Haft kort skoldag, hade bara en lektion och sen skulle vi på nån föreläsning som var väldigt ovärd så satt där bara ett tag. Jag och Julia stack och åt lunch på stan och mötte sen upp mormor så for hon och jag och solade lite, vi måst ju tagga lite inför teneriffa nu! ;)

Nu ska jag slå på ett avsnitt VD och sen får jag se vad som händer resten av kvällen!

hehe söt pojke jag har!<3

 


tidsfördriv!

ÄRLIGHET
Ditt älsta hångel? 18
Hur många har du varit riktigt kär i? 3
När kramade du någon sist? idag
Har du svårt för att bli kär? njaaaa ;)
När kysste/hånglade du med någon sist? idag
När fick du senast en komplimang? några minuter sen

HAR DU NÅGONSIN
Playat? man har väl varit ung och dum ;)
Hånglat med någon riktigt ful? nja
Gjort något riktigt dumt? haha jo!
Gjort något du verkligen ångrar? ja
Gjort något olagligt? ja
Blivit polisanmäld? nej
Slagit ner någon? nej
Skämts över dig själv? haha men jaa ;)

SENASTE MÅNADEN
Saknat någon? - ja
Ångrat något? - ja
Ljugit? - nja
Svikit någon? – hoppas inte iaf
Gråtit? - ja
Skrattat? - ja
Slagits? - nej

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Ja!
Har du kysst någon idag? - Ja
Var går gränsen vid otrohet? men inte är det ju precis okey att skriva till andra att man vill ha dom osv.
Är du romantisk? – nog är jag ;) haha
Är du svårflörtad? - int så
Har du lekt med någons känslor? - inte precis?
Hur länge var ditt kortaste förhållande? – haha kort iaf
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Har ett förhållande!
Har du en bra pojk/flickvän? - den bästa!<3
När fick du din första kyss? - i dagis om det räknas?;)
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? – dumpat

SENASTE PERSONEN SOM
Låg i din säng? Kim (:
Såg dig gråta? Jenny tror jag?
Du gick på bio med? minns int
pratade med i telefon? - Fia
Du kysste? - Kim<3

DU
Fullständigt namn? Signe Sofia Victoria.......
Vart bor du? - kalix
Bor tillsammans med? - min familj, pallar inte räkna upp alla heh
När är du född? - 1994
Hur många har du kysst? – minns inte
Vem kramade du senast? – Kim
Pussat någon idag? - jo
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - har hänt
Vill du ha barn? - jorå

Make it last forever

Hej! Sitter och lyssnar musik och väntar på att Sofia ska äta klart och logga in på Skype så vi kan prata om lite saker ;) Skoldagen gick bättre än väntat fast att vi ska börja sluta halv 4 nu på måndagar och får ju träffa älsk så! När jag kom hem har jag bara hjälpt till med middagen,sett Bamse med Johan och Micke och suttit här ett tag nu. Blev något sugen på att rida idag eftersom vädret varit super men ska dit i helgen, kanske far på onsdag också om jag inte har nå läxor osv men är rätt lugnt på den fronten just nu.

längtar iaf nå sjukt till helgen, på fredag blir det fara till kim, på lördag far jag till pappa, på söndag far jag hem från pappa och då har även jag och Kim varit tillsammans i 1 månad!

jaöfcksälskkkk

Från igår :)


tömkört Sandis

jaa blev att tömköra Sandis idag! :) värmde upp han efter vägen först i skritt och sen på gården satta jag på inspänninstyglar på honom och lät han springa på en volt runt mig på ridbanan i båda varven. Han gick faktiskt riktigt fint och jobbade i fin form, är jätte nöjd över honom! :D ska börja tömköra han lite nu oftare så här så att han får jobba med ryggen ordentligt utan ryttare också , blir nog super bra variation för honom och han tyckte det var kul också att få göra något annat tror jag :) Sen så var han super go i hagen idag också, han är så fin!<3
Pappa tömkörde Water Snake, Anneli och även Jonna red Chocken och Jesse fick bara bli borstad idag :)

Nu ska jag sätta mig och plugga matte, har prov imorgon kommer ju gå jätte bra -.-' och sen bara se ponnyakuten, vd och lite sånt resten av kvällen ;)
galoppp
sandisälsk

sista dagen på lovet..

suger att lovet gått så fort, hade ju tänkt hitta på en massa.. iaf så ska jag gå ner och äta frukost nu, sen ut och rida och ska väl hem till mamma sen kring lunch elr nå! Det skulle komma några som ska kolla på lamorna idag också, dom är ju till salu såå :) men bäst att gå upp nu låter som om resten av huset är uppe iaf!
skritt
finaste!<3

Pirates of the caribbean

Jaa som rubriken lyder så sitter jag just nu och ser film med trevligt sällskap :) varit nyss ute med varmbloden, jag red Sandis och dom andra åkte släde med Chocken! Gick jätte bra och Sandis var super fin idag också :D

Kim for då hem just innan vi for ut med hästarna. Haft en super bra dag med honom, vi vaknade kring 10 och for senare ut en kort sväng med skoter. Hann ju fastna också mitt ute i skogen såå var ju lyckat. Vi åkte då 3 st tillbaka på den andra skotern och hämtade pappa, Kim åkte då bakom pappa och jag tvingades åka på en madrass bakom skotern, blev ju inte alls blöt och fick fullt med snö i ansiktet nejnej! ;)

Nå nu blir det att umgås med folket här och se melodifestivalen ikv :)


Godnatt :)

Nu ska jag och Kim lägga oss och se Ace Ventura 2 och sen sova. Imorgon blir det väl skoter och massa annat skulle jag tro! :)

Kort och lite ovärt inlägg då men nu vet ni att jag lever iaf! ;)


snöstorm

Asså är typ snöstorm ute, men har ändå varit ute och ridit Sandis! Gopojken var jätte fin idag och inte lika jobbig som han varit på sistone :D Red först ut och värmde upp och då var han jätte fin i både trav och galoppen. Sen red jag ett kort pass också på ridbanan, travade i bägge varven, gjorde volter och halter och kände av honom mest och han släppte efter riktigt fint och jobbade på super bra! Galopperade även lite korta bitar i lite mer samlad galopp och även där gick det bra, men han orkar ju inte hålla uppe sig själv så länge i galoppen ännu men det blir bättre och bättre iaf! ;)
pappa, hans "tjej"och hennes dotter som red jesse en sväng kollade på medan jag red på banan och dom tyckte det såg fint ut så känns ju extra bra då! (; Nu står alla hästarna inne och äter hö, dom lär väl få stå där ett tag för är ju inte så trevligt väder precis..men ska börja fixa här lite, städa i rummet osv för kring 6 elr nå kommer Kim hit. Blir väl bara att se film och så där, om det är bättre väder imorgon blir det nog åka skoter iaf! :D
nkjbikk

Hej!

Är nu hemma hos pappa, elr har varit det ett tag nu men jaa! Har iaf varit i luleå först hela dagen till typ halv 5 elr nå? Köpte en väst, svarta ridbyxor och dom där magix brush sakerna från hööks, man måste ju testa om dom är så bra som det sägs! ;) Sen så for jag och åt middag hos mormor och for sen till ridskolan, red med en senare grupp idag, vi hade uteritt och fick rida Adina. Var kul för har bara ridit henne en gång förut! Hon släppte efter först i slutet av turen och blev riktigt fin i skritten :D skulle få börja rida henne nu mer sa min ridlärare så blir kul att lära känna henne och hitta mer knappar hos henne.

Sen när vi kom hem hit till pappa har jag bara tagit det lugnt, spelat lite GH haha! och nu tänkte jag väl snart slå på en film och sen sova. Ska upp rätt tidigt och fara ut med hästarna så jag sen hinner fixa lite här innan kim kommer! ;)
Btw så ska jag, mamma, mormor och min extra syster Nathalie åka till Gran Canaria om 3 veckor, vi blev lite spontana och fick erbjudandet idag så det var ett snabbt beslut! ;) hoppas bara att jag inte har nå nationella prov just då, men tror inte det?
lakflö
Min flicka!<3

Några bilder från igår

fiiia
dalle
skoter
skoter

Onsdag

Sitter och äter lunch just nu efter att ha varit ute med hästarna en sväng! :) Sandis var inte på sitt bästa humör idag, han bet ihop på höger sida och släppte inte förrän vi skrittade av..han har varit hård och stel i den sidan i flera dagar nu :/ imorgon ska dom vila, om jag inte rider en stund sent på kvällen, så får se på fredag hur han känns.

Men nu ska bara Dalle Komma så far vi ut med skotern en liten sväng! :D


Skoter!<3

Varit ute hela dagen och kört skoter med Sofia, Micke, Kim och Dalle! Något kul vi har haft, har grillat, kört omkring och lekt lite grann ;) Är typ halvt döv också för Sofia skrek när jag slira omkring där och körde "fort" haha! Sen så flög hon omkring som en pingisboll där bak när vi körde efter leden ;)

När vi kom hem var alla lite döda så vi orkade inte rida utan jag och sofia gick bara en sväng med Sandis, Chocken och Jesse :) sen har jag, hon och Kim sett film och sen varit ut med hundarna.

Men ska gå och sova nu för jag och Sofia ska upp tidigt och fara ut och rida för ska nog sen ut med skotern igen med Dalle! :D


barnfilm! ;)

sitter och ser barnfilm med Sofia och my, något söt den hunden är! :D Vi har varit ute och gått med henne och maggan förut också vilket gick bra, tränade mkt med att maggan skulle gå fot och inte dra en massa :)

Red iaf chocken först, värmde upp han en bit efter vägen och då kändes han super fin! Sen när vi skulle hoppa blev han lite stressad och höll inte riktigt koll på benen mellan varven men några fina hopp gjorde han iaf. Sandis kändes fin i benen så for ut och rida med han också, värmde upp samma svängs som med Chocken. Han var lite stel och seg men han var väldigt tittig idag så beror nog på det..för det släppte sen när vi var på ridbanan! Han hoppade super och lyssnade super på förhållningar osv så gav mig rätt fort! :) Blev inte att rida jesse för att pappa tränade lite ledarskaps övningar med honom löst på ridbanan.
Imorgon ska jag och sofia vakna tidigt, fara ut med hästarna fort en sväng för 12 kommer Daniel och Kim och så ska vi då ut med skotrarna, vi ska grilla nånstans ;)
sfölasförm

Ut och rida :)

Vaknat för ett tag sen och ska ner och äta sen ut direkt och söka fram några bommar. Kom ju på att alla bommar och hinderstöd ligger begravda i snön så måst leta fram några nya här på gården haha ;) ska iaf först rida Chocken tror jag, så kan jag sen i lugn och ro känna igenom Sandis :) tänkte sätta upp ett par hinder lågt och sen höja till 50/60 cm, synd att det inte finns nån som kan fota oss :/

Sen ikväll kommer iaf Sofia och hennes söta hund My hit och sover! :D


Söndagen

Hej, sitter i soffan hos pappa men ska väl snart gå upp till mitt rum och sitta där ist! tänkte se film elr nå och sen sova tidigt. Var iaf kul att träffa min syster idag, hon verka gilla mig iaf så hoppas nu vi kommer kunna börja ses :)
Var där i ca 3 timmar och sen for jag och handlade med faster fort innan jag for hem fort och packade och sen vidare till pappa :)
Red ut en liten sväng barbacka med Sandis och hade chocken i lina, fast släppte han på hemvägen. Sandis var fin första delen av turen, kändes jätte fin i mun och allt fast jag hade hackamore. sen blev han hård och tung när jag bad om galopp, han börja bocka och ville inte riktigt komma igång. backade han så att han skulle släppa efter och det gjorde det lite i slutet men han var jätte orolig och stressad i slutet. Sen även i stallet var han helt orolig och trampade omkring :/ ska kolla igenom han ordentligt imorgon så att det inte är något fel..
Chocken tyckte däremot att det var roligt att få komma ut, han galopperade på fram och tillbaka efter vägen ;)
image description

She will be loved

Sitter nu och väntar på att faster ska komma och hämta mig! Kommer bli jätte roligt att få träffa min syster äntligen men är ändå sjukt nervös. Hon känner ju inte mig, men det kommer nog gå bra ändå :) Blir väl där ett tag och sen far jag till pappa. Ska försöka hinna rida båda varmbloden, tror jag ska sätta fram några bommar och träna på gården lite, ett lätt pass bara.
Så här tänkte jag att ridschemat skulle se ut i veckan för mig och hästarna:

Måndag
Sandis: bommar, lätt hoppning
Chocken: arbete på banan och hoppning
Jesse: lätt pass på banan
Tisdag
Sandis: Uteritt
Chocken: Uteritt
Jesse: bommar
Onsdag
Sandis: uteritt/pass på banan
Chocken: hoppning och bommar
Jesse: uteritt
Torsdag
ALLA VILAR
Fredag
Sandis: uteritt
Chocken: uteritt
Jesse: pass på banan
Lördag
Sandis: tävling?/uteritt
Chocken: tävling?/uteritt
Jesse: uteritt
Söndag
Sandis: kort uteritt
Chocken: följer med i grimskaft när jag rider sandis
Jesse: uteritt med endast skritt
Sen så kommer jag säkert ändra hit och dit men ungefär så här tänkte jag att veckan skulle se ut ;) Får se om det ens blir nån tävling på lördag och om det blir, får jag se vilken häst jag har med mig men tror det blir Chocken.. ahja vi ser! :D
nkjbikk


Live your life!

Ligger nu och ska sova, fick dessutom sällskap av katten hehe! Kom hem för ett litet tag sen, for ut med Sofia, Jesper och Ted vid 6-7 nån gång? For först fort förbi till Ted en sväng och sen vidare till risön, till Jesper. Sjukt länge sen jag var där, kul att träffa Faster igen iaf fast ska träffa henne imorgon också då vi ska till min syster :)
Vi såg iaf film, pratade om allt möjligt, spelade rappakalja tror jag det heter? Och hade sjukt kul som vanligt såklart!

Ahja bäst att gå och sova, blir hämtad 12 av faster imorgon och far då till syster. Blir väl där ett tag och sen hem och packa innan jag ska till pappa. Blir att rida Sandis och Chocken imorgon också :D


Next to you

Tjo! sitter med sofia nu hemma hos mig och tar det lugnt efter varit flera timmar på stan ;) Vi var där ett tag själva och sen kom Linda och Kim. Vi har bara gått omkring och pratat och svamla på, som vanligt haha!
Nu väntar vi på att kusinen ska höra av sig så far vi ut med han och några till, tror kim och Ted skulle komma :D Blir väl att åka bil och fara till någon av oss och se film elr nå skulle jag tro.
Vi hörs sen! :)
smökmös

Tävlar!

Tävlar om ett smycke här: http://tinanj.se/2012/march/tavling-i-samarbete-med-josignse.html
mlsafafd
smlfmalf

Godmorgon!

Solen skiner och ska gå ner på stan och möta upp Sofia, så kommer kim sen och vet inte hur det blir med Linda ;) ska väl äta nå i stan, gå runt och så bara!
Vaknade iaf klockan 7 av att jag somnat mitt i filmen, glasögonen på, mobilen i sängen och så var jag jätte låg i blodsocker, bra start på sportlovet haha ;) Sen kunde jag ju inte somna om sen heller så har suttit och sett Pokémon första säsongen, haha!
Nå nu ska jag gå och duscha och göra mig klar så inte Sofia blir sur på mig för vi sa att vi skulle mötas 12 på stan, haha hon kan ju drömma.. ;)
och chocken
Sofia och Chocken förra helgen!

Tävlar om ett par Ray Ban Wayfarer

rayban
Tävlar om dessa hos http://beciell.blogg.se
länk direkt till tävlingen: http://beciell.blogg.se/2012/march/bloggtavling-vinn-ett-par-ray-ban-wayfarer.html

Awesome kväll!

Äntligen hemma hos mamma efter en härlig kväll med massa olika personer. For kring halv 5 med Kim till Simon och så kom Tony dit också. Där spela vi typ massa olika roliga spel på datorn, musik osv. Var hemma här kring 10 för pappa Kunde inte hämta senare.
Då jag kom hem var Jesper, Ted och en annan Tony här så då for vi 4 direkt ut med bilen. For och hälsade på min kusin Ida snabbt eftersom hon är här i Kalix över helgen, var roligt att få träffa henne igen :D var typ ett halvår sen sist? Sen så for vi och hämtade upp Sofia och Ylwa så for vi till Jesper där vi spelat Wii och svamlat på som vanligt.

Nu ska jag se lite film sen sova, imorgon blir det stan med Sofia för är nån vinterdag typ och så skulle nog Kim komma och så kanske jag skulle vara med Linda! ;)


Fredag!<3

Sitter på skolan, det är jätte fint väder ute, vill bara ut och rida elr köra skoter och så går jag till halv 4 typ! :( ahja får iaf lov idag och så far jag nog till morjärv med Kim ikv om pappa kan Komma och hämta mig.. Men tror det blir iaf! :D

Btw så tror jag att jag ska ha röda outfiten på tävlingen nästa helg, tror det blir att rida Chocken då men får helt enkelt se! ;)


vann igen ;)

Är en av vinnarna av bloggtips som Idahtt.blogg.se haft yay! ;)
inlägget: http://idahtt.blogg.se/2012/march/vinanrna-av-bloggtips.html
galopp

Grattis Justin!

lmnaflmsad
mnsaflmaf
lamfd
Grattis till denna snygging som fyller 18 år idag!

Tävlar!

Är med och tävlar om att bli veckans ekipage på http://siktaalltidhogreenhindret.blogg.se !
dresssyr

I'm gonna live my life no matter what we party tonight

Hej ligger i sängen nu och lyssnar musik och jobbar med historia hemprovet! :) Får se hur mkt jag orkar göra för är rätt trött så tänkte se VD om en stund ist ;)
Ridningen gick rätt bra, vi red ut en sväng och jag fick rida Amie. Haha herre vad pigg hon var, drog på jätte mkt i början och när dom andra travade så galopperade hon riktigt samlat, nästan på stället och ville bara sticka iväg. skuttade omkring lite upp i luften också och ville komma ikapp men gick ändå bra! ;) Sen på slutet så travade hon och drog inte på utan lyssnade mkt bättre och sökte sig neråt lite mer. I skritten på väg tillbaka så gick hon lågt med huvudet och sträckte ut ryggmusklerna ordentligt. Sen så såg vi 3 st rådjur, något söta dom var! :D

Nästa vecka ska vi inte ha nån lektion på torsdag utan vi ska istället vara med på hopptävlingen som är på ridskolan nästa lördag! Ska hoppa en clearround 50-60 cm med Chocken elr Sandis. Vet inte om jag vågar med Sandis..men Chocken har inte heller hoppat på länge och med båda skulle vi i så fall satsa på att travhoppa. Ska träna nu till veckan med dom och så bestämmer jag mig på måndag vem jag ska ha ;) Sandis kommer va något taggad och vild tror jag men Chocken kommer typ va skit klumpig säkert haha. Nå får se hur det blir, ser det ändå bara som en träningstävling ju och är ju inte så viktigt med tävlingar för mig :)
2010
tävling
Från när jag och Sandis tävlade i en clearround 2010
Haha herre vilka knoppar jag och jenny gjort då på han, ser ju lite snea ut bara! ;)

Torsdag

Är hemma nu från skolan, ska snart äta och sen fara mot ridskolan. Vi har uteritt idag tror jag, inte så taggad på att fara iaf.. Men får väl se hur det går ;)
Bara en skoldag kvar sen lov, något härligt! :)

 


RSS 2.0