Världens underbaraste killar :')<3

Har verkligen världens underbaraste hästar! Har ridit ut med båda varmbloden barbacka idag, och båda var helt otroliga :D

Chocken var lite stel i sidorna men efter lite jobb så släppte det lite, i traven sökte han sig jätte fint neråt men tjuvökade lite då och då men tog förhållningarna bra. Galoppen finns det inga ord för, aldrig har han varit så fin i galoppen!! Han var riktigt samlad men tog runda och stora steg, höjde ryggen och sökte sig neråt utan att bli framtung :D red han dessutom på vanligt tvådelat bett!

Sandis tog jag på hackamoret och red ut samma runda ut på byn, han skritta på glatt och var inte så där tittig och orolig som igår, jag satt då med hellånga tyglar som vanligt och bara satt där när han någon gång tittade lite och spände sig men han lugnade sig fort. I traven jobbade han på i en fin takt och var mjuk och fin för de mesta, lite stel han hade säkert träningsvärk sen igår ;) i galoppen var han jätte fin, sprang på i ett långsamt och samlat tempo och sökte sig neråt fint korta stunder :) så super nöjd med båda pojkarna idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0