You're amazing just the way you are

Sitter just nu i sängen hemma hos pappa och njuter av en vanilj cola! Fick sluta 2 istället för halv 4 så for då iväg till Happis med Pappa, Anneli och Micke nästan direkt. Gick först in på Hööks, blev bara svanssskydd till transporten, hästgodis, sadelgjord och stigläder, till dom ny sadlarna Anneli hade med sig, men pappa betalade iaf allt sååå ;) Det är en lättviktssadel och en islandssadel. Sen så åt vi på Max, sitter aldrig fel med maxmat! ;) Och så blev det Ikea och Ica Maxi.

Direkt jag kom hem gick jag ut och tog in varmbloden. Borstade bort all sandis vinterpäls som fanns kvar så nu är han super fin och ser inte ut som en raggig gammal björn nå mer! :) Red ut och testade islandssadeln på honom sen, hade med Chocken i grimskaft också. Gick jätte bra dom var pigga och glada, speciellt Sandis som var eld och lågor på hemvägen..Blev typ 10 bocksprång efter varandra när vi skulle galoppera haha!
Nu ska jag då slå på en film och försöka sova för hovslagaren kommer 8 imorgon, ska rida flera hästar och sen kommer kim så blir rätt fullt upp imorgon. Godnatt!
blått tränssliiiick
Bebis!<33

Kommentarer
Postat av: Ida

fin gullig häst :D

och måste smaka vanilj cola nån gång, har inte gjort det än :o

2012-04-27 @ 23:17:34
URL: http://idahtt.blogg.se/
Postat av: felicia - fotokobran

hoppas att du hade en toppenstart på din helg! :)

2012-04-28 @ 20:22:50
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0